arkadaşlar 08.04.2011 cuma günü müfettiş geldi.Çooookkkkkkk güzel geçti. Bütün evrakları inceledi.yıllık plan günlük plana uygun mu baktı. gözlem raporlarını,gelişim rapaorlarını,toplantı ve tutanakları tek tek kontrol etti.okulöncesi ve ilkögretim yönetmeligini program kitabını ....v.s hepsini önüne getirmemi istedi.Çok güzel hepsi düzenli dedi.Çocuklara renkleri,sayıları Atatürk ü sordu.Basit toplama yaptırdı.Minik kuş şarkısını ögrendiniz mi diye sorarak çocuklara söyletti.Aferin hepsi çok güzel ögrenmiş dedi.Çocuklara kendilerini alkışlattı.6 yıl sonunda sınıfımdan beni de tebrik ederek ayrılan bir müfettiş olması beni çok memnun etti ve işime daha bi azimle sarılmama yön verdi.Zaten bizler işimizi sevmezsek,orda mutlu olamayız ve istediğimiz başarıyı saglayamayız.SEvgi,Sabır ve azimle önümüze çıkan dikenlerin batmasına bakmadan yapılan bir iş.VE bir güzel söz insanı ne kadar mutlu ediyor.
Daha güzelini yapmak için size cesaret veriyor.Çooook mutluyum.Allah herkese böyle müfettişler nasip etsin.
Daha güzelini yapmak için size cesaret veriyor.Çooook mutluyum.Allah herkese böyle müfettişler nasip etsin.