Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Teftiş,mutlu

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 08.04.2011 cuma günü müfettiş geldi.Çooookkkkkkk güzel geçti. Bütün evrakları inceledi.yıllık plan günlük plana uygun mu baktı. gözlem raporlarını,gelişim rapaorlarını,toplantı ve tutanakları tek tek kontrol etti.okulöncesi ve ilkögretim yönetmeligini program kitabını ....v.s hepsini önüne getirmemi istedi.Çok güzel hepsi düzenli dedi.Çocuklara renkleri,sayıları Atatürk ü sordu.Basit toplama yaptırdı.Minik kuş şarkısını ögrendiniz mi diye sorarak çocuklara söyletti.Aferin hepsi çok güzel ögrenmiş dedi.Çocuklara kendilerini alkışlattı.6 yıl sonunda sınıfımdan beni de tebrik ederek ayrılan bir müfettiş olması beni çok memnun etti ve işime daha bi azimle sarılmama yön verdi.Zaten bizler işimizi sevmezsek,orda mutlu olamayız ve istediğimiz başarıyı saglayamayız.SEvgi,Sabır ve azimle önümüze çıkan dikenlerin batmasına bakmadan yapılan bir iş.VE bir güzel söz insanı ne kadar mutlu ediyor.
Daha güzelini yapmak için size cesaret veriyor.Çooook mutluyum.Allah herkese böyle müfettişler nasip etsin.

Tepki Skoru
0
çok sevindim hocam..ne kadar da şanslısınız..bana gelen müfettiş hazırladığım raporlara bu ne demişti..sizin adınıza çok mutlu oldum:))mutluluğunuzu bizlerle paylaştığınız için teşekkürler!..

Tepki Skoru
0
çok sevindim hocam..ne kadar da şanslısınız..bana gelen müfettiş hazırladığım raporlara bu ne demişti..sizin adınıza çok mutlu oldum:))mutluluğunuzu bizlerle paylaştığınız için teşekkürler!..
rica edrim hocam.6 yıl sonra bizim işimizi bilen ,anlayan bir müfettişle karşılaşacağımı hiç ummazdım.Çok şükür ölmeden bu günleride gördük ya artık ölsem de gam yemem heralde.Darısı sizin ve diğer arkadaşlarımın başına.Size de ayrıca çoook tşkr ederim.yorum ,düşünce,fikir,çalışmalarınızı.... her zaman paylaştığınız için.

Tepki Skoru
1
Aramızdan birilerinin güzel sözler duyması mutlu etti beni de:) Tamam bende çok kötü bir teftiş geçirmedim 2 yıldır ama beğendikleri durumu bile göz ucuyla onaylıyorlar.Sanki beğendiklerini söyleyince kendilerinden bir şey eksilecek...Aksine müfettiş gelmeden 3 gün önce gergin olmaya başlamayız kendilerine olan bakış açımız değişir...Tebrikler hocam teftişi güzel atlattığınız için de güzel haberler almak da oluyormuş arada:)

Tepki Skoru
0
rica edrim hocam.6 yıl sonra bizim işimizi bilen ,anlayan bir müfettişle karşılaşacağımı hiç ummazdım.Çok şükür ölmeden bu günleride gördük ya artık ölsem de gam yemem heralde.Darısı sizin ve diğer arkadaşlarımın başına.Size de ayrıca çoook tşkr ederim.yorum ,düşünce,fikir,çalışmalarınızı.... her zaman paylaştığınız için.
rica ederim hocam..her zaman sıkıntıları duymaktansa böyle güzel haberler duymak çok mutlu ediyor beni..biz okul öncesi öğretmenleri sıcak kanlı insanlarız:)))paylaşmayı ve yardım etmeyi severiz!..

Tepki Skoru
0
Aramızdan birilerinin güzel sözler duyması mutlu etti beni de:) Tamam bende çok kötü bir teftiş geçirmedim 2 yıldır ama beğendikleri durumu bile göz ucuyla onaylıyorlar.Sanki beğendiklerini söyleyince kendilerinden bir şey eksilecek...Aksine müfettiş gelmeden 3 gün önce gergin olmaya başlamayız kendilerine olan bakış açımız değişir...Tebrikler hocam teftişi güzel atlattığınız için de güzel haberler almak da oluyormuş arada:)
anlatmak istediğimde o zaten öğrtmnm bi bakıyorlardı iyi olsada bişeyler bulup begenilerini dile getirmiyorlardı.inanın tebrik etmesine o kadar şaşırdım ki..bilemezsiniz.paylaşmak istedim umutlarımız tükenmesin.biz işimizi en iyi şekilde yapalım bi gün o tebrik hepimizi bulacak inanıyorum buna artık daha çooook inanıyorum.İnancımızın bitmemesi dilegiyle.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle