Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercihler Son Durum

Tepki Skoru
0
ooooo sakarya arkadaşım sen herkese şasırıyorsun herkeşte sana saşırıyor foruma ne zaman girsen hep ümitsiz yorumlar ümitsiz tahminler ya şu mübarek günde bırak inşanlar hayalleri ile ve ümitleriyle yaşasın herkesin kandili mübarek olsun cenabı allah herkesin gönlüne göre verir inşallah

Tepki Skoru
0
ya puanı 40 larda olupta 26 işaretlemeyenlere şaşırıyorum.Az önce okudum, biri 3 çocukla şemdinliyi ilk tercihine yazmış sanırım.Sizi yürekten kutluyorum,öğreTmen dediğin böyle yürekli olmalı...devlet size imkan vermiş 40 puanlara kadar düşmüş atamalar hala naz yapanlar var...SÖZLEŞMELİ ÇALIŞMAK ZORDUR AMA BAŞKA ALTERNATİF YOKSA O ZORLUĞU GÖĞÜSLEMEK LAZIM.

arkadaşım nazla ne alakası var sen oralarda bi bayan olarak nasıl durulur hiç düşündün mü. hiç düşünmeden tercih yapıp urfaya giden ve 1 ay sonra geri dönen sözleşmeli arkadaşlarım var benim. sana kolay geliyo her halede bu işler. git de gör anlarsın o zaman . herşey para değil sırf öğretmenlik yapacaksın diye herşeyi göz ardı etmek doğrumu yani sana göre.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar puan şişirenlerolduğuna bende katılıyorummm.. benim puanım 61.343 ve bazı arkadaşların banada puanını yanlış söylüyor gözüyle bakmalarından ve öyle itham etmelerinden çok sıkıldımmm.. geçen sene mezun olamadım alttandersim vardı. aöfliyim. diplomamı geçen hafta aldığım için buzamana kadar atanamadım. şimdi atamaya başvurdum. giresunluyum. orduda evliyim. 2 alık bebeğim var.o nedenle ordu giresun dışına çıkmak istemiyorumm... işte tercihlerimm

1- ordu perşembe alınca iöo
2-ordu ikizce şenbolluk iöo
3-giresun doğankent
4-giresun çanakçı
5-sinop boyabat

gerisini yazmama gerek yok sanırım.ilk 5 tercihin biri olacak inşallahh...

Tepki Skoru
0
arkadaşım aslına bakarsan yazdığım illerin hiç birisi hakkında bilgi sahibi degilim puanım çok düşük şartlarımı zorlamak istedim iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama kısaca çaresizlik 3 tane çocugum var ve onların gelecegi
hayırlısı olsun hocam hepimiz iin bende yazdım sonuçta oralarda daha önce çalışanlar olmuş.iyi yada kötü allah hakkımızda hayırlısını versin şu mübarek günün hürmetine.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle