Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Uyanığa bakın gerçekten doğru mu Acaba…

Tepki Skoru
0
Beleşçi bir taraftar futbol maçlarına para ödemeden girebilmenin bir yolunu bulmuş.
Tribünlerde bir efsane olarak yayılan bu arkadaş, giriş kapısına gelip kapıdaki görevli polise telaşlı bir ifadeyle
"Abicim çok acil bi durum oldu. İçeride maçı seyretmeye gelmiş bi abi var, (Bir isim sallıyormuş) hanımı anıden rahatsızlandı. Hastaneye kaldırdık. Onu acilen bulup hemen hastaneye yetiştirmem lazım" diyormuş.

Ehliyetini rehin birakarak içeri giriyormuş. Ama içeride maçı seyredecek kadar kalmak dikkat çekeceğinden, hemmen diğer kapıya koşturup, oradan dışarıya çıkıyormuş. Çıkarken kapıdakı polise;

"Abicim benim arabayı çekiyolarmış, bi çıkıp bakiim ne oluyomuş. Problem varsa halledip geleyim" diyomuş. Taabii geri gelince tanısın diye de bu polise de kimliğini bırakıyormuş.Çıkar çıkmaz ilk girdiği kapıya koşturup

"Abicim Allah razı olsun ben arkadaşı buldum diğer kapıdan çıktık. Şimdi benim ehliyeti alabilir miyim?" diyomuş.
Ehliyeti kaptığı gibi çıktığı kapıya yollanıyormuş.

"Abicim ben araba işini hallettim çok saol. Kimliği alabilir miyim?" deyip kimliğini de alarak içeriye sağ salim giriyormuş.

çok garip değil mii :)

Tepki Skoru
0
uyanıkmış daa arkadaşş zatenn o maçınnda bi tadı kalmaz kii yawww..ordan girr ordan çıkk..dolann öbür kapıyaa gitt..polisle iki saat muhabbett ettt..oooo maçç bittiii bu araadaa:D:D:Dbi keyiff alabilmiş midir acabaa izlemeye çalıştığı maçtann:D:D:D
teşkürlerr serpilimm paylaşımm içinn..

Tepki Skoru
0
valla helal olsun adama ama tikurzena arkadaşımın dediği gibi acaba o maçlardan bişiy anlıyomuymuş ....gerçi maça beleş girmenin zorluklarını çekiyodur ama valla beleşe gircem diyede şahsen ben öle şeyler yapmam..:D

Tepki Skoru
0
SANKİ BÖYLE BİRİNİ BEN TANIYOR GİBİYİM AMA ANLATILANDA Kİ O MU DEĞİL Mİ TAM OLARAK BİŞEY DİYEMEYEÇEĞİM :)

Tepki Skoru
0
walla tikucum haklısın :) gülmekten öldürdün beni yaa :) canımsın seeeeeeeeen

Tepki Skoru
0
heheheeee:D:D:Dsende benimm canımsınn serpilimm:D:D:D
ama öylee vallaaa daaa..bi tadı kalmamıştır ki o maçınn..ya adam dışarı çıktığı anda gol olsaa..golü göremedikten sonraa ne anlamı var daha maçıı izlemeninnn..geri de saramazsın ki pozisyonuu adamcağızz izesin bi dahaa:D:D:Ddimi amaaa:D:D
sevgiyle kalınn..

Tepki Skoru
0
vay beee ne insanlar var ben hayatta yapamam yapmaya kalksam elıme yüzüme bulastırırım kesin yani :D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle