Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Van merkez ve merkez köylerine atananlar....

Tepki Skoru
0
benim okulda kullanılmıyormuş öle yazıyordu..eşimin köyündede öyle bi okul vardı okula öğrt. Ataması yapıyorlar ama okul faal değil..o nedenle onu bir büyük yerleşim yerindeki okula göndermişler..
hayirli olsun arkadaslar bu arada Öyle faal olmayan okullar tasimalidir mutlaka fakat kÖylere tek sinifli anasinifi aÇiyorlar bÜyÜk İhtİmal Öyledİr.ama İyİ yani tasimali yapanlarla merkeze gİdersİn tabİ yakin kÖyse allah yardimcin olsun benİmde 2 bebek var 4 aylik bİrİsİ daha ben kÖyÜn adini bİle bulamiyorum nette yokkkkkk.

Tepki Skoru
0
hayirli olsun arkadaslar bu arada Öyle faal olmayan okullar tasimalidir mutlaka fakat kÖylere tek sinifli anasinifi aÇiyorlar bÜyÜk İhtİmal Öyledİr.ama İyİ yani tasimali yapanlarla merkeze gİdersİn tabİ yakin kÖyse allah yardimcin olsun benİmde 2 bebek var 4 aylik bİrİsİ daha ben kÖyÜn adini bİle bulamiyorum nette yokkkkkk.
benimde 1 kızım var 3 yaşında bende van çaldıran daki bir köy okulu çıktı.köy okul 4 km imiş.hayırlısı.

Tepki Skoru
0
vana çaldıran a atanan arkadaşlar irtibatı koparmayalım.başvuru ve ev tutma için

ida

Tepki Skoru
0
ben de van erciş merkeze atndımm.

Tepki Skoru
0
senin okulda benimki gibi ilçeye yakın mış.sen ev tutacanmı ?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben vanda görev yaptım fevzi geyik ilk öğretim okulunda. öğretmenler merkezde oturuyorlar ama okullarına ilçede bile olsa servisle gidip geliyorlar.servis imkanı bol.güzel yere atanmışsınız hepiniz ben vanı ve vanlıları çok sevdim eminim sizlerde sewersiniz. insanları öğretmenleri dışarıdan gelenleri severler koruyup kollarlar şanslısınız yani.cümlemize hayırlı olsun arkadaşlar.bu arada okulların çoğu donanımlıdır vanda.çünkü unicef ve çağdaş yaşamı destekleme derneği okulların %80 ini donattı haberiniz olsun materyal ihtiyacınız pek olmayacak.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben vanda görev yaptım fevzi geyik ilk öğretim okulunda. öğretmenler merkezde oturuyorlar ama okullarına ilçede bile olsa servisle gidip geliyorlar.servis imkanı bol.güzel yere atanmışsınız hepiniz ben vanı ve vanlıları çok sevdim eminim sizlerde sewersiniz. insanları öğretmenleri dışarıdan gelenleri severler koruyup kollarlar şanslısınız yani.cümlemize hayırlı olsun arkadaşlar.bu arada okulların çoğu donanımlıdır vanda.çünkü unicef ve çağdaş yaşamı destekleme derneği okulların %80 ini donattı haberiniz olsun materyal ihtiyacınız pek olmayacak.
bilgi için teşekkürler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de van merkeze 25 km uzak yeniköşk ilköğretim okuluna atandım.van hakkında hep iyi haberler aldım umarım hayırlısı olur hepimiz için

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de van merkeze 25 km uzak yeniköşk ilköğretim okuluna atandım.van hakkında hep iyi haberler aldım umarım hayırlısı olur hepimiz için
hayırlı olsun arkadaşım bende van merkeze 25 km uzak aktaş ilköğretime atandım nerede oturuyorsun evini taşıyacakmısın?

Tepki Skoru
0
iyi geceler ben de van çaldırana 16 km.olan bir okula atandım,çaldıran da ev tutucam herkes için hayırlı olsun.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar şimdi van millieğitime tlf açtım..agustosun sonuna doğru diğer ataması olanlarla birlikte başvuru yapacakmışız..okul internette faal değidir diyor ama konuştuğum kisi böyle birşe yok dedi..ya sallıyo yada baştan savdı..herhangi bir bilgisi olan varsa lütfen paylaşın..

Tepki Skoru
0
merkez zübeyde hanım anaokuluna atandım... başka atanan var mı arkadaşlar van zübeyde hanım anaokuluna

Tepki Skoru
0
slm. arkadaşlar hepinize hayırlı olsun bende geçen sene van merkeze atandım.

Tepki Skoru
0
elifhilal hocam yanlış anlamadıysam vanda çalışıyorsunuz..biraz van hakkında bilgi verirmisiniz..köylerini,insanlarını,iklimini,ev kiralarını,yaşam şartlarını vs...yeni atanan arkadaşlar ve beni ne gibi zorluklarve ne gibi güzellikler bekliyor.ben yumrutepe köyüne atandım..int den yeterli bilgi alamadım..sizin bir bilginiz varmı??

Tepki Skoru
0
elifhilal hocam yanlış anlamadıysam vanda çalışıyorsunuz..biraz van hakkında bilgi verirmisiniz..köylerini,insanlarını,iklimini,ev kiralarını,yaşam şartlarını vs...yeni atanan arkadaşlar ve beni ne gibi zorluklarve ne gibi güzellikler bekliyor.ben yumrutepe köyüne atandım..int den yeterli bilgi alamadım..sizin bir bilginiz varmı??
arkadaşım ben topladığım bilgilerle yardımcı olayım senin atandığın köyede baktım ben google earth tan benim köyden güzel ve büyük erciş yolu üzerinde senin köyün valı çok arkadaşım var ve orda görev yapmış olan öğretmenlerden bilgi aldım insanları çok iyi imiş.öğretmene çok değer verirlermiş çok seveceksiniz dedi kiminle konuştuysam genelde köy okullarına taşımalı eğitim yapılıyormuş merkezde ev tutarsan gidip gelmek zor olmayacak ev kiralarıda 300-350 arasıymış....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle