Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Van'daki depremzede vatandaşlara el uzatabiliriz

Tepki Skoru
1
Arkadaşlar ne yazık ki dün Van'da bir deprem meydana geldi ve çok sayıda yardıma muhtaç insan bizlerden destek bekliyor.Bu mesajımda kesinlikler bir yandaşlık yok onu öncelikle belirteyim.Yardım yapmak isteyen ancak nasıl yaparım diye düşünen insanlar için açtım bu başlığı...
Eğer yardım yapmak isterseniz birçok yol var mesaj yollamak para yatırmak vb gibi.Ama yapyığım yardım nereye gidiyor da diyebilirsiniz...Haklısınız da...Ancak YURTİÇİ KARGO bir kampanya başlatmış durumda.Türkiye'nin her yerinden yardım yapmak isteyeceğiniz kolinizi hazırlayıp en yakın şubesine götürüp Van'a yolluyorum derseniz kolinizi ücretsiz bir şekilde ulaştırıyorlar.
Bu felaketi daha önce Adana'da yaşamış biri olarak sizleri duyarlı olmaya çağırıyorum...
Umarım site yöneticilerimiz de yanlış anlamaz çünkü amacım reklam yapmak değil.Bir yanlışım varsa affola...

Tepki Skoru
0
dediğiniz gibi mesajların yatırılan parların nereye gittikleri belli değil , verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim herkesin yapabileceği bir yardım şekli , cevreminde bu şekilde yardım yapabileceğini duymasını sağlayacağım tekrar çok teşekkürler ....

Tepki Skoru
3
verdiğiniz bilgiler için tesekkürlerrrrr umarım yardımlar ulaşır bir an önceeee

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00