Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yoksa sözleşmeliler tercih yapamıyor mu lütfen yardım

Tepki Skoru
0
arkadaslar az evvel personel mebin sitesine girdim sözleşmeli öğretmenim son atananlardan tc kimlik numaramı yazdım ve şöyle bir yazı yazıyordu bakanlığın mevcut perdoneli olduğunuz için tercih yapamazsınız nasıl oluyo tercih yapan yada en azından tercih sayfasına tam olarak girebilen sözleşmeli arkadaşlardan yardım bekliorum

Tepki Skoru
0
arkadaslar az evvel personel mebin sitesine girdim sözleşmeli öğretmenim son atananlardan tc kimlik numaramı yazdım ve şöyle bir yazı yazıyordu bakanlığın mevcut perdoneli olduğunuz için tercih yapamazsınız nasıl oluyo tercih yapan yada en azından tercih sayfasına tam olarak girebilen sözleşmeli arkadaşlardan yardım bekliorum
arkadasım bız kac yerı arayıp sorduk 1 senesını tam olarak doldurmayanlara sayfa acılmıyo haberın olsun

Tepki Skoru
0
inanmıyorum peki nedeni neymiş biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim

Tepki Skoru
0
inanmıyorum peki nedeni neymiş biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim
bakanlıgın calısan elemanı olarak gozukuyolar ve tercıhte bulunabılmelerı ıcın kesılıkle 1 seneyı doldurup ( asalet) almaları gerekıyomus bunu arkadasıma kendı okul muduru soylemıs oyuzden sızınle paylastım ama tabı gonul herkesın atanmasından yana ...

Tepki Skoru
0
Hayır arkadaşım öyle birşey yok.Benim arkadaşım da 2009/2 atamasında atandı ve ona açılıyor.Birine açılıp birine açılmaması olur mu..

Tepki Skoru
0
sözleşmelilerin de hakkı var olur mu öyle şey, puan üstünlüğüne göre olacak, bakan ne dedi, böylle bişey yaparsak dava yolu açılır ve kesin kazanır

Tepki Skoru
0
Arkadaşım insanların canını sıkmayın ya arkadaşın sayfasında problem vardır bana mis gibide açılıyor valla

Tepki Skoru
0
Arkadaşım insanların canını sıkmayın ya arkadaşın sayfasında problem vardır bana mis gibide açılıyor valla
arkadas kımsenın kımsenın canını sıktıgı yok adam gıbı konusun sıze sayfa acılmıyor varsa bı bıldıgınız paylasın dıyoruz oturup burda ayyy mıllete sayfa acılmasın dıye dua etmıyoruz acılmıyor lanet sayfa hadı bırıne acılmıyor 3 arkadasıma bırden nasıl acılmıyor cok merak ettım

Tepki Skoru
0
arkadas kımsenın kımsenın canını sıktıgı yok adam gıbı konusun sıze sayfa acılmıyor varsa bı bıldıgınız paylasın dıyoruz oturup burda ayyy mıllete sayfa acılmasın dıye dua etmıyoruz acılmıyor lanet sayfa hadı bırıne acılmıyor 3 arkadasıma bırden nasıl acılmıyor cok merak ettım[/QU
kimse gereksiz cümleler kurup milletin yüreğini hoplatmasın arkadaşım sözleşmelilere sayfa açılmıyormuş onlar tercih yapamıyormuş gibi mış mişlerle insanların yüreklerini hoplatmayın sayfa açılıyor arkadaşlar

Tepki Skoru
0

arkadaşım panik yapma sayfa açılıyor

Tepki Skoru
0
arkadaşım sayfa açılıyor..ilk atama butonundan giriş yapacağız diğer türlü bahsettiğiniz bakanlığımıza bağlı çalışıyor yazsısı çıkıyor..bir de tabi taban puandan da kaynaklanıyor olabilir giriş yapılamaması...kolaylıklar diliyorum..

Tepki Skoru
0
açılacak sayfayı doğru seçtiğinizden emin olun .kaç çeşit atama şekli var. benim arkadaşım da sözleşmeli ve mart atamalarında sözleşmeli oldu. ona sayfa açıldı tercihlerin bile yaptı

Tepki Skoru
0
arkadaslar bıse sorcam benm puanım düşük ama benm sayfada acılıyor nasıl oluyo anlamadım

Tepki Skoru
0
normalde kul yapisi bir sisteme sayip MEB

70 puanin altindakilere acilmamasi lazim ama sayfa aciliyorsa da sasirmam

sayfa aciliyorsa tercih yapın yada yapmayin, insiyatif sizde

bence yapmasaniz daha saglikli olur, zaten 70 den epey düsükse puaniniz pek sansiniz yok

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle