Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

yöneticiler hakkında merak ettikleriniz ?

Tepki Skoru
0
:))işimi kendim yaparım başkasına asla güvenmem..mükemmeliyetçiyimdir ama bencillik yapmam..empati kurabilen sempatik insanları severim:D

Tepki Skoru
0
evvet benim hakkımda ne merak ediyosunuz ya da eden var mı her zman cvplarım :D

Tepki Skoru
0
PAylaşım yaparken neler hissediyorsunuz ? :))
ben daha öğrenciyim aslında serkan hocam buna rağmen bişiler araştırıp,siteye ve öğretmenlere katkıda bulunmak daha da hoşuma gidiyor :) özel bi nedeni pek yok sadce teşekkür almak,yardımcı olabilmek bile paylaşım yapmama neden oluyor. harbiden tebessüm ediyorum :D

Tepki Skoru
0
ben daha öğrenciyim aslında serkan hocam buna rağmen bişiler araştırıp,siteye ve öğretmenlere katkıda bulunmak daha da hoşuma gidiyor :) özel bi nedeni pek yok sadce teşekkür almak,yardımcı olabilmek bile paylaşım yapmama neden oluyor. harbiden tebessüm ediyorum :D
Teşekkürler o zaman :))

Tepki Skoru
0
Neslihan nasıl forum yöneticisi oldun?
hımm..:D hocam ilk siteye giriş yaptığımda hiç aklıma gelmezdi açıkçası.. kimbilir kimlerindir diye hayranlıkla bakmıştım hatta(küçüklük işte:D).. aöf kazandığım için çok üzülüyordum,örgün okuyamayıp evde duracağım için bişiler yapmam,kendimi geliştrmem gerekiyordu ki siteyle karşılaştım işte :) yardım isteyenlere yardım etmeye,paylaşım yapanlara da teşekkür etmeyi ihmal etmiyordum,yabancı sitelerden faaliyet yüklemeye başladım hiç üyeymişim gibi davranmıyodum açıkçası :D sonra yöneticilik teklifi geldi ben de hayır diyemedim :D

Teşekkürler o zaman :))
tebessüm ettim ehe :D

Tepki Skoru
0
Neslihan resminden gördüğüm kadarıyla çok tatlı bir kızsın maşallah...senin üzüldüğün A.ö.f kazanmak için ben ne kadar çabaladım bir bilsen........ah ah.....;)

Tepki Skoru
0
Neslihan resminden gördüğüm kadarıyla çok tatlı bir kızsın maşallah...senin üzüldüğün A.ö.f kazanmak için ben ne kadar çabaladım bir bilsen........ah ah.....;)
ehe teşekkür ederim yav :p sormayın hocam ben de örgünü az farkla kaçırınca işte o yüzden çok üzüldüm ama Allah bunu nasip ettiyse bi hayır vardır diye düşünüyorum artık :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle