hale suzancım Allh gönlüne göre versinn valla al benden de o kdar ... tüüüm branşdaşlarım için geçerli temennimarkadaş günlerdir söylüyor çorum ve çevre illeri
anladık arkadaşım da siz niye nişnlınız adına forum forum dolşıyorsunuzAtama Çeşidi:Sözleşmeli Görevlendirme2009 KPSSP10 Puanı:72,731 2009 - 72,731DİKKAT: Yüksek öğrenimizin ara sınıflarında öğrenci iken girmiş olduğunuz KPSSP10 sonucu ekrana yansıtılmış ise geçersiz olan bu KPSSP10 puanı yerine ekranın sağındaki puan listesinden geçerli puanı seçiniz !!!
Mezuniyet belgesi istenecektir.
Mezun Olduğunuz Yükseköğretim Programı:
çünkü kendisi şuan bunlarla ilgilenemiyr tercihlerini bile ben yaptım gerçi buda seni fazla izlgilendirmezde neyse[/QU1. tercihiniz neresiydi öğrenebilirmiyim mümkünse
nereleri tercih ettiğinizi paylaşır mısınız??çünkü kendisi şuan bunlarla ilgilenemiyr tercihlerini bile ben yaptım gerçi buda seni fazla izlgilendirmezde neyse
foruma giriyorsan ilgilendirirr..çünkü kendisi şuan bunlarla ilgilenemiyr tercihlerini bile ben yaptım gerçi buda seni fazla izlgilendirmezde neyse
atanırsam gidicem işime sen hiiiç merak etmeya git işine ya ben değil de nişanlım girse ne değişecek ki oymuş gibi de konuşabilirim istiyosan çok mu rahatsız oldun
süper cevap hocamatanırsam gidicem işime sen hiiiç merak etme![]()