2008-2009 Kadrosuz Usta Öğr.Kontenjanları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerrin85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
ne güzel çalışıyolar

arkadaşlar Aksarayda şube müdürüne sordum okulların normal açılışı 8.de sizinde görev yerlerini ozamana belli olacak dedi daha elimize alıp hiç bakmadık daha vakit var dedi ne güzel bir cevap değilmi

ne güzel ya dürüstçe elimize alıp bakmadık demiş :)) (sinirden gülüyorum he yanlış anlaşılmasın) biizm ilçe direk bilmiyorum diyo soğuk soğuk

arkadaşlar en geç hemen hemen bütün illerde ayın 1 veya 2 sinde açıklanacakmış yani bunun nesi kötü normalde okullar 8 eylülde açılıyor.sonuçlar belli olunca yine bizde bir hafta önceden başlamış olacağız.yani ben hiç hatırlamıyorum önceki yıllarda usta öğreticelerin okulların normal süresinde açılmasından önce başladığını..yani takmanıza gerek yok bu kadar arkadaşlar....

takmamak okadar kolay bi şey değil maalesef,lisan mezunuyum çok iyi dereceyle okulu bitirdim,çok iyi olmasa da kpssde barajı geçtim..ve bu benim son şansım benim gibi bir sürü kişinin son şansı..sonuç olumsuz olursa üniversite mezunu biri olarak 1 sene boyunca ev kızı veya başka bir yerde başka bir şey olarak çalışacam ve bunu düşünmek beni inanılmaz geriyor..böyle bir belirsizliğin içine itilmiş olmak bizi geren,bukadar sabırsızlaştıran..Allah hepimize kolaylık versin en diyim

beklemekten başka çare yok kocaeli meb tık yok...işimiz haftaya kaldı......:ggggdw::ggggdw:

yok yok biz burda strese girerim çıldıralım insanlar daha elimize bile almadık desin oooh ne rahat iş keyifler keka ya evdekileri bile bunalttım açıklansa her gün eve gelen açıklandımı diyor ya onları da sıkıyorum açıklanmadı açıklansa olmazsa ben ne yapacağım diye yeter ne olur artık birileri duysun sesimizi

kayseri milli eğitim sitesine usta öğretici başvuru sırası verilmiş ne hikmetse alttan dersi kalan arkadaşım sıralamada benden önce görünüyor.bu sıralamanın ne kadar baştan sağma yapıldığının bir kanıtıdır.şayet o arkadaşım atamada benden daha yakın bir yere görevlendirilirse bakın siz benim hakkımı nasıl arayacağıma.

kimseye ben inanmıyorum arkadaşım ara hakkını (yaparlar)

sirine84 ve hekate ya tabiki anlıyorum gerici sinir bozucu bir dönem ama kendinize zarar verirsiniz böyle stres yaparsanız ben bunu demeye çalışıyorum.inanın bu yazılanları okudum bende gerilmedim değil yani üzülmeyin düzen değişmez değişssede ab ye girersek değişir of ya hadi herkese iyi akşamlar

kimseye ben inanmıyorum arkadaşım ara hakkını (yaparlar)

bugün aramıştım sıralamanın verileceğinden haberim yoktu yarın öğleden sonra atamalarınız açıklanacak dediler ,yarını bekliyorum bi açıklansın ona göre davranacağım.ben aptalmıyım hiç mi araştırmayacağım diğer insanların durumuna hangi sınıfta kaç puan almış seminerden diye bakmayacakmıyım ya allahım bi de pişkin pişkin intrenete vermişler rezilliğimizi nasıl iş yaptığımızı görsün bu insanlar diye.

siz lisans mezunu musunuz? yoksa öğrenci mi? sınav sonuçları diyor da bildiğim kadarıyla lisans mezunları sınava girmiyordu..İstanbul ilden lisans mezunu ve önceden görev yapmış olanlara de sınav yeri bilgileri çıkıyo internette.biraz kafam karıştı da ondan sordum

bir de kayseri meb de lisans,diploma ve sertifika puanı diyor hepsinin ortalaması mı alındı? ve daha önce görev yapanlar mı onlar? bilgisi olan var mı?

arkadaşım sınav diye birşey yazmadım ama anlatayım .kadrosuz usta öğretici olarak görev almak isteyenler belirlenen tarihlerde başvurusunu yaptı ve bugünde sıralamalar belli oldu yani yerleştirmede esas alınacak etmenler dikkate alınıyor(lisans mezunu buda kpss ye girip kadrolu yada sözleşmeli yerleşemeyen arkadaşlar kpssden aldıkları puana göre,önlisans-aöf 4-3-2-1 ve lise mezunları) .sertifika puanı ise diyelimki 4.sınıfta okuyan bir çok kişi var bunlarıda seminerden aldıkları puana göre sıralıyorlar.bu arada bende 4.sınıf öğrencisi oldum fakat sıralamamda hata var.umarım açıklayıcı olmuşumdur senin için.

merhaba tubu bildiğim kadarıyla o kadrosuz usta öğreticiliğe başvuruda bulunan herkes de çıkıyor ama dert etme önlisans mezunuysan senin önceliğin var tabi senden önce lisans mezunlarının.sınava yada seminere girnek zorunda değilsin.ayrıca forumu takip eden tüm arkadaşlarım sizin de dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama kamu hesap sitesinden baktığımda (ist için) evraklarını herhangi bir ilçe milli eğitime onaylatmayanların başvuruları geçersiz sayılacak deniyor.bu benim tahminim internet başvurusu ve onu ilçeye onaylatmayı da kapsıyor.internetden başvuruyu kaçırmış olan arkadaşlarım bu konuyu araştırırlarsa iyi olur.

bende şimdi kadrosuz usta öğretici sayfasından tc kimlik numaramı girdim ve sınava nerde gireceğim yazıyor. fakat ben daha önce seminere katıldım sınavada girdim 2 yıldırda usta öğreticilik yapıyorum. 4. sınıfım. herkeste benim gibimi yazıyor acaba yoksa sınava girmem gerekiyormu?

nasıl ve nerden bakcaz ki onı da bilmiyorum ben internetten takip edin dediler ama kendi sitelerinde mi ayrıca bir yerdenmi?

istanbuldaki arkadaşlar ben bugün il milli eğitime uğradım lisans mezunu olan ve semire önceden katılmış arkadaşlar için söylüyorum yarın öğleden sonra yerler açıklanabilir dediler çalışıyorlarmış yarın olmazsa en geç pazartesi diyorlar

istanbuldaki arkadaşlar ben bugün il milli eğitime uğradım lisans mezunu olan ve semire önceden katılmış arkadaşlar için söylüyorum yarın öğleden sonra yerler açıklanabilir dediler çalışıyorlarmış yarın olmazsa en geç pazartesi diyorlar

bende istanbuldayım e hadi hayırlısı öğleni zor bekliycez. ümraniyede oturuyorum il bana baya bi uzak sık gidemiyorum ilçedekilerde bişey bilmiyo ayaklarına sağlık arkadaşım. saolasın:)

istanbul meb dün açıklayacakmış ama yetişmemiş bugüne yetiştirmeye çalışcaklar öyle söylediler inşallaaaah bugün açıklanır......:362jf:

ya kayseri de başvuru sıralamalarını yapmışlar ben hiç bir şey anlamadım ilk 420 kişiyi mi atayacaklar şimdi
yardımcı olun kafam allak bullak

Öncelik sırasına göre alcaklardır işte y.lisans-lisans-önlisans-lise diye sen hangi gruptasın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri