23 Nisan Palyaçoları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ermer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Merhaba, ben de bu sene 23 Nisan'da çocukları palyaço yapacağım. Sizin, çocuklarınız için, kulllandığınız renkli perukları nereden aldığınızı öğrenmek istiyorum.

duygu kırkuşu' Alıntı:
Merhaba, ben de bu sene 23 Nisan'da çocukları palyaço yapacağım. Sizin, çocuklarınız için, kulllandığınız renkli perukları nereden aldığınızı öğrenmek istiyorum.

perukları yani saçları velilerim yaptılar...örgüsü kolay anlatmıştım önceki sayfalada..:) anlabildiğim kadarıyla yani...

teşekkürler duygu meltem...

harika bir çalışma..çok tatlı görünüyolar iyyesi geliyo insanın :) tebrik ederim arkadaşım..

çok şeker olmuşlar geçekten. Bir şey sormak istiyorum o saçları satın mı aldınız keniniz mi yaptınız onu merek ettim, saol.

sule54' Alıntı:
harika bir çalışma..çok tatlı görünüyolar iyyesi geliyo insanın :) tebrik ederim arkadaşım..

liya' Alıntı:
çok şeker olmuşlar geçekten. Bir şey sormak istiyorum o saçları satın mı aldınız keniniz mi yaptınız onu merek ettim, saol.

teşekkürler şule...
saçları velilerim yaptılar...aslında çok basit bir örgüsü var...teşekkürler liya...

ya ben bi şeyi merak ediyorum o saçları ben nasıl temin edebilir, bana bu konuda yardımcı olur musun? cevabını bekliyorum.

yaaaa nasıl yaptıla peki biraz tarif etmen mümkünmü?

canımm yaa tarşf etmişsin baktım ama pek anlayamadım. Çıldırcaz arkadaşla okuyup okuyup anlamaya çalışıoz. Yardm et besssssssssteeeee......lüfennnn

mümkün olduğunda açık anlatmaya çalıştım...napabilirm ki başkaa..bi daha anlatmaya çalışıyım..
kalın paspas iplarinden ve kalın tığla oluyor örgüsü..birkaç zincir çektikten sonra ipliği bol bir şekilde bırakıcaksın (5 cm kadar) ve zincir çekiceksin tekrar..iki zincirden sonra tekrar 5 cm lik ipi bol bırakıcaksın...sanırım 2 metreye yakın örülüyodu...sonra o ördüğün örğüyü kilotlu çorabın üst kısmını keserek diktiğin başa geçicek kısma dairesel bir şekilde dikiceksin...
umarım anlarsın...teşekkürler...

canım ok saol ya seni çok uğraştırdım. Umarım başarılı olurum deneyeceğim bakalım. Başarırsam haber veririm. Teşekkürler

liya' Alıntı:
canım ok saol ya seni çok uğraştırdım. Umarım başarılı olurum deneyeceğim bakalım. Başarırsam haber veririm. Teşekkürler

umarım yapabilirsin...bende elimden geldiğince anlatmaya çalıştım işte..:)

hocam tbrk ederim.gerçekten çok şirin görünüyorlar.benzerini bende yapmıştım.ama sizin ki daha bi güzel göründü.birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olduğunu bir kere daha anladım.

hocahanım' Alıntı:
hocam tbrk ederim.gerçekten çok şirin görünüyorlar.benzerini bende yapmıştım.ama sizin ki daha bi güzel göründü.birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olduğunu bir kere daha anladım.

teşekkür ederim...

beste ya helal olsun geçekten kaç kere anlatmışsın öyle maşallah epey bir anlatmışsın ve halada anlatıyorsun hakikaten helal olsun sabırın ve alakan için teşekkürler

afacan' Alıntı:
beste ya helal olsun geçekten kaç kere anlatmışsın öyle maşallah epey bir anlatmışsın ve halada anlatıyorsun hakikaten helal olsun sabırın ve alakan için teşekkürler
OFF! HAKKATEN ANLATTIĞIN HALDE YİNE SORULMUŞ! DEVAMINI VE ÖNCESİ OKUYUN ARKADAŞLAR! KİBARLIĞIN VE BÖYLE GÜZEL BİR ETKİNLİKTEN DOLAYI BESTEYİ TEBRİK EDERİM!

afacan' Alıntı:

MELİKEM' Alıntı:
afacan' Alıntı:
OFF! HAKKATEN ANLATTIĞIN HALDE YİNE SORULMUŞ! DEVAMINI VE ÖNCESİ OKUYUN ARKADAŞLAR! KİBARLIĞIN VE BÖYLE GÜZEL BİR ETKİNLİKTEN DOLAYI BESTEYİ TEBRİK EDERİM!

ne diyim arkadaşlar saolun...burası biz öğretmenler okul öncesi öğrencileri ve okul öncesine gönül vermiş herkesin birbirleri ile hertürlü bilgiyi paylaştıkları bir forum...bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum hepsi bu...:)

Teşekkürler hocam...

rica ederim mustafa...

arkadaşım çook güzel görünüyolarr.bayıldım.yanlız bi sorum olacak,hangi şarkıda hangi hareketleri yapıyorlar yardimcı olurmusun????

Beste süpersin başlıyoruz :):) sorusu olan besteyeeeee ======> BESTE

açıçası bestecim bende 23 nisanda bu palyaçolardan yaptırmayı istiyorum çok teşekkürler hakkaten ekonomik ve alımlı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri