Merhaba, ben de bu sene 23 Nisan'da çocukları palyaço yapacağım. Sizin, çocuklarınız için, kulllandığınız renkli perukları nereden aldığınızı öğrenmek istiyorum.
duygu kırkuşu' Alıntı:Merhaba, ben de bu sene 23 Nisan'da çocukları palyaço yapacağım. Sizin, çocuklarınız için, kulllandığınız renkli perukları nereden aldığınızı öğrenmek istiyorum.
sule54' Alıntı:harika bir çalışma..çok tatlı görünüyolar iyyesi geliyo insanıntebrik ederim arkadaşım..
liya' Alıntı:çok şeker olmuşlar geçekten. Bir şey sormak istiyorum o saçları satın mı aldınız keniniz mi yaptınız onu merek ettim, saol.
liya' Alıntı:canım ok saol ya seni çok uğraştırdım. Umarım başarılı olurum deneyeceğim bakalım. Başarırsam haber veririm. Teşekkürler
hocahanım' Alıntı:hocam tbrk ederim.gerçekten çok şirin görünüyorlar.benzerini bende yapmıştım.ama sizin ki daha bi güzel göründü.birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olduğunu bir kere daha anladım.
OFF! HAKKATEN ANLATTIĞIN HALDE YİNE SORULMUŞ! DEVAMINI VE ÖNCESİ OKUYUN ARKADAŞLAR! KİBARLIĞIN VE BÖYLE GÜZEL BİR ETKİNLİKTEN DOLAYI BESTEYİ TEBRİK EDERİM!afacan' Alıntı:beste ya helal olsun geçekten kaç kere anlatmışsın öyle maşallah epey bir anlatmışsın ve halada anlatıyorsun hakikaten helal olsun sabırın ve alakan için teşekkürler
afacan' Alıntı:beste ya helal olsun geçekten kaç kere anlatmışsın öyle maşallah epey bir anlatmışsın ve halada anlatıyorsun hakikaten helal olsun sabırın ve alakan için teşekkürler
MELİKEM' Alıntı:OFF! HAKKATEN ANLATTIĞIN HALDE YİNE SORULMUŞ! DEVAMINI VE ÖNCESİ OKUYUN ARKADAŞLAR! KİBARLIĞIN VE BÖYLE GÜZEL BİR ETKİNLİKTEN DOLAYI BESTEYİ TEBRİK EDERİM!afacan' Alıntı:beste ya helal olsun geçekten kaç kere anlatmışsın öyle maşallah epey bir anlatmışsın ve halada anlatıyorsun hakikaten helal olsun sabırın ve alakan için teşekkürler
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!