AKTİF DRAMA ( ÇIĞLIK ATALIM MI ? )

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:49
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@cimi
Hazırmısınız önce sessiz, sonra da sesli... :36_7_8:

veee hep beraber kollarımızı öne uzatalım , avuç içlerimiz birbirine bakıyor, avuçlarımızı birbirine vurmadan yaklaştırıyoruz ve uzaklaştırıyoruz, bir kaç kez tekrar edelim ve şimdi ellerimizi çırpalım. Alkış, alkış, alkış...

veee şimdi oturduğumuz yerden ayaklarımızı havaya kaldıralım, iki ayağımızı birden yere yaklaştırıyoruz ve uzaklaştırıyoruz, bir kaç kez tekrar edelim, şimdi ayaklarımızı yere vuralım. Vur, vur , vur...

şimdiii ellerimizi yumruk yapalım, dirseklerimizden bükelim ve karnımızın hizasına çekelim. Bağırmak istiyoruz ağzımızı açtık fakat sesimiz çıkmıyor, bir kaç kez tekrar edelim, veeeee şimdi hazırmısınız yumruklarımız sıklımış, çok sesli ÇIĞLIIIIIIIIIIIIIIIIKKK. AAAAAAAAAAAAAAAAAA...

Çocuklar çığlık atarken kulaklarınızı tıkamak serbest :36_11_6:

Herkese başarılar dilerim :)

aaayyy yarın mutlaka uygulayacağım sağolll ciiimmii

TEŞEKKÜRLER..

çığlık atalım mı için çokteşekkür ederim başarılı gayet salı günü uygulayacağım inşaallah

durdurmada sorun yasamıyorsunuz degil mi??

:)ee durdurmak için biraz sesini yükseltiyodur öğretmen:):):):)
teşekkürler cnm

rica ederim arkadaşlar:)

:)valla durdurmada da, öğeretmen biraz daha fazla çığlık atmak zorunda kalabilir tabiii:) çocukların dikkatini üzerine çekip susmaları için yani, e malum tam aradıkları şey transa geçip deşarj oluyorlar, zevkli uygulamalar. :):):)

teşekkürler .böyle oyunları çok oynamak istiyoruz. ama sınıfımda işitme engelli kulaklıkları olan öğrencim var.kulaklıkları yüksek ses oldumu onu rahatsız edecek şekilde ses çıkartıyor bu yüzden genelde oyunları seçerek kullanıyorum.

Bunu bizim çocuklar çok seviyor hergün hep beraber çığlık atıyoruz çok zevkli herkese tavsiye ederim.En son oynadığımızda müdürümüzde bize katılmıştı ve bizim sınıfa "çatlak öğretmenin çatlak menekşeleri demişti"...:36_11_6: Çok eyleniyoruz çocuklarla herkese tavsiye ederimmm...:36_7_8:Susturmak benim için bir sorun değil çocuklarla oyuna başlamadan önce "kollarımı kaldırdığımda çığlığı kesiyoruz" dedim hepsi bu kurala uyuyorr....
Paylaştığın için çok teşekkürler canım...:D:D:D:D

çok teşekürler:)

hace' Alıntı:
teşekkürler .böyle  oyunları  çok  oynamak  istiyoruz.  ama  sınıfımda  işitme engelli  kulaklıkları  olan  öğrencim  var.kulaklıkları  yüksek  ses  oldumu  onu  rahatsız  edecek  şekilde  ses  çıkartıyor  bu  yüzden  genelde  oyunları  seçerek  kullanıyorum.

Evet arkadaşım seni anlıyorum, beğendiğin etkinlikleri ona göre yaptırman lazım, bende mevcudumdan dolayı hep herşeyi değiştirir hale geldim. Sonunda çığılık değil de ellerle ve ayaklarla başka bir hareket yaptırabilirsin belki...başarılar dilerim :)

ONLARI SUSTURMANIN EN İYİ YOLU BU BENCE YORULUP SUSUYORLAR ZATEN :)

teşekkürler yarın muhakkak uygulayacağım benim çocuklarım çok seviyorlar çığlık atmayı bunuda eminim çok seviceklerdir

evet arkadaşlar çok zevkli deneyin mutlaka :):)

teşekkürler arkadaş uygulamada işe yarayacagından eminim

Çok teşekkür ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri