Anasınıfı gelişim karnesi dilek ve temenniler kısmı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan baran06b
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@baran06b
arkadaşlar diploma verecem üstüne bununla ilgili ne yazabilirim şimdiden çok teşekkürler canlarrım

Ben diplomalara veda ediyorum şiirini değiştirerek yazmıştım çok güzel oldu.
Bir de onları çok sevdiğimi başarılarının devamını dilediğimi yazdım ve bugün verdik:(
İstersen şiiri yazar yolarım...

Aldığın bu ilk belgenin alacağın diğer başarı belgelerine ışık tutmasını dilerim.
Hocam umarım işine yarar.

İlk geldiğinde küçük bir kar tanesiydin ve şimdi bu okuldan bir çığa dönüşmüş olarak ayrılacaksın.Geleceğin tıpkı bir yıldız gibi parlasın.Sevgilerimle...

hocahanım ,cellin ve gökçecim yardımlarınıza tesekkürler. gökçe canım yollarsan veda şiirini çooooooooooook sevineceğim

MİNİK YAVRUM,

Gonca bir güldün, sevgiyle büyüdün. Sevgiyi saygıyı hoşgörüyü beraber öğrendik beraber başardık. En zor olan okumaya yazmaya hazırsın işte artık okudukça öğreneceksin, öğrendikçe bilgileneceksin . çalış; yarınlar çalışan kişilerin güçleri ile daha aydın, daha verimli günlere erişecek. Kötülüklere iyilikle karşılık ver. Haksızlığa uğrarsan, sükunetle hakkını ara. Mutlu yaşamak istersen başkasını da mutlu etmek amacındır. Örnek insan olmak için çabala, kalbin daima sevgiyle dolsun. Sağlık içinde hedefine yürürken, sonsuz başarılar dilerim…

Sevgilerimle … Öğretmenin…

bu yazıyı güzel bir karta bastırdık çocukların ve velilerin çok hoşuna gitti umarım işine yarar

sureyyayaylaklı' Alıntı:
MİNİK YAVRUM,

Gonca bir güldün, sevgiyle büyüdün. Sevgiyi saygıyı hoşgörüyü beraber öğrendik beraber başardık. En zor olan okumaya yazmaya hazırsın işte  artık okudukça öğreneceksin, öğrendikçe bilgileneceksin . çalış; yarınlar çalışan kişilerin güçleri ile daha aydın, daha verimli günlere erişecek. Kötülüklere iyilikle karşılık ver. Haksızlığa uğrarsan, sükunetle hakkını ara. Mutlu yaşamak istersen başkasını da mutlu etmek amacındır. Örnek insan olmak için çabala, kalbin daima sevgiyle dolsun. Sağlık içinde hedefine yürürken, sonsuz başarılar dilerim…

bu yazıyı güzel bir karta bastırdık çocukların ve velilerin çok hoşuna gitti umarım işine yarar
çook güzel yardımlarınıza tesekkürler.
hepinize çook tesekkür ederim sağolun

MİNİK YAVRUM,

Gonca bir güldün, sevgiyle büyüdün. Sevgiyi saygıyı hoşgörüyü beraber öğrendik beraber başardık. En zor olan okumaya yazmaya hazırsın işte artık okudukça öğreneceksin, öğrendikçe bilgileneceksin . çalış; yarınlar çalışan kişilerin güçleri ile daha aydın, daha verimli günlere erişecek. Kötülüklere iyilikle karşılık ver. Haksızlığa uğrarsan, sükunetle hakkını ara. Mutlu yaşamak istersen başkasını da mutlu etmek amacındır. Örnek insan olmak için çabala, kalbin daima sevgiyle dolsun. Sağlık içinde hedefine yürürken, sonsuz başarılar dilerim…

NAPTIN ARKADAŞIM SEN YA MAHVETTİN BENİ GÖZLERİM DOLDU RESMEN UTANMASAN AĞLIYCAM ;(

arkadaşlar dilek ve temenniler kısmına neler yazıyosunuz fikirleriniz var mı?

ben paylaşayım barii;
bir arkadaşım temenniler kısmına renkli etiketler yapıştırıyomuş iyi fikir gibi geldi gerçekten beynim durdu okadar kazanım değerlendirme formu ve karnelerden sonraa aklıma başarılarının devamını dilerimden başka bişey gelmio arkadaşlar help me!

dilek ve temeniler kısmını ben ikinci dönem dolduruyorum genelde.(sevgili çocugum okulda almış oldugun egitimin gelecegine ışık tutmasını temenni ederim...vb) yanlız birinci dönem ne yazılabilir inan benim de aklıma gelmedi birtürlü.kolay gelsin

bazı arkadaşlara bu konu garipsenebilir ama gerçekten güzel şeyler yazmak istiyorum. hatırlıyorumda karne aldığımızda notlardan hemen sonra öğretmenimiz bize ne yazmış ddiye ona bakardık ve öğretmenin gözünde nasıl bir öğrenciyiz değerimiz ne kadar bizi önemsiyomu die düşünürdük ve mutlu olurduk şimdi bende ööğrencilerime güzel şeyler yazmak isterim motive edici gerçi anasınıfı ama maaaşallah cin gbiler ve annelrine bana ne görürse okurmusun öğretmenim diyolar ve ben gururlanıyorum.
cvp için teşekkürler arkadaşım saol:)

Bende ikinci dönem yazıyorum ve her öğrencime bir hitap şeklim var mutlaka onu yazıyorum sonuna öğretmeninin Çikolatası ,pamuğu ,prensesi ,karabiber vb zatan onlarda yıl boyunca kullandığım için çok alışıyorlar.

arkadaşlar bnm ilk yılım ve ilk karne heyecanım olacak bu konuda oldukça tecrübesizim fikirleriniden yardım alıyorum tşk ederim herkese slmlar..

ben geçen sene sınıf içinde fırsat buldukça çocukların resimlerini çekmiştim.etkinliklerde,yemek saatlerinde,uykuda,bahçede oynarken,gezilerde...vs.1.döneme ait olanları bir cd de topladım ve slayt gösterisi ekledim.aynısını 2.dönem içinde yaptım.karnelerle birlikte bu cd leride verdim çocuklara.veliler ve çocuklar oldukça mutlu oldular.Dilek ve temenni kısmınada kısa bir tatilin ardından tekrar görüşmek dilekleri sunulabilir.Ayrıca her çocugun mutlaka ufakta olsa bi problemi vardır.Bunlar hatırlatılarak tatil boyunca bu davranışından uzak kalması hatırlatılabilir.mesela:
"simgeciğim tatilde mutlaka yemeklerini iyi ye,anneni üzme olurmu..."

arkadaşlar ben genelde 1.dönemde başarıarının devamını dileyerek bitiriyorum zaten yazılabilecek çok fazla bişey de yok sende öyle yazabilirsin

arkadaslar ya dılek ve temenlıere ne yazayım fıkrı olan varmı guzel bıseyler oldun ıstıyorum yardımlarınızı beklıyorum

karneye az kaldı bulamıyorum kafam durdu
ne yazayım kıı

Karnelerin kalktığı ile ilgili çeşitli söylentiler geliyor. Bu konu ile ilgili bir fikri olan var mı. Sadece gelişim raporları mı gönderilecek?

valla arkadaşlar ben bgn bıtırdım karnelerii ve degerlendırme kısmına yani TEMEMNİ KISMINA ^^ Tüm gelişim alanlarrındaki gelişimi yaşına uygun düzeydedir. Başarılarının devamını dilerım şeklınde yazdım.eger çocugumun eksık yanları varsa başarı dıleklerımden önce örnegiinn PSIKOMOTOR ALANDA yada DİL alanında deskleyelım lütfen yazdımm:)))))))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri