Arkadaşlar ek alım kesin....Herkes puanını bu başlığa yazsın.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bahar81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam bu puanlar ilk çıktığında forumun müdavimleri, aralık atamasında da kader birliği yapmış arkadaşlar olarak inanmadık ve tepki gösterdik.

sonra belki biz yanılıyoruz dedik sustuk, puanları dikkate aldık çünkü bazı hassas açıklamalarla gelindi. Ama olay koptu,tamam birkaç tane çıkabilir ama bu kadarı saçmaaa...

ben inanmıyorum, burası sanal ortam ve ben kimseye inanmak zorunda değilim...

bence çok fazla dikkate almayalım hocam, az sonra başka bir nickle girsem ve puanım 69 o esnada öğrencilerimi bırakamadım desem , yalan söylüyorsun diyenlere de sinrlenip seni ilgilendirmez gibi yorumlarda bulunsam (yani hiç zor değil)

bu tür bahanelerde inandırıcı değil neden mi?

ben özel eğitim ortamını biliyorum.hem eğitimci hem müdür olarak görev aldım, maddi ve manevi imkanları süper ötesiydi ve bu bile beni atanma düşüncesinden caydıramadı. özelde çalışan arkadaşların çoğu çok sıkıntı çekiyor,bizim branş çok değerli görülmüyor , hem maddi hem manevi yıpratıcı...

şimdi işimi bırakamadım vb. bahanelere inanmak isteyen inansın, ben inanmıyorum....

kaossa arkadaşım söylediklerini üstüme alındım.ister inan ister inanma ben özel okulda çalışrıken dönemin ortasında idaremi ve öğrencilerimi ortada bırakmayım diye tercih yapmadım. hatta o zaman bi çok kişiden eleştri aldım..benm puanım da 65.260 sadece Çorum ve çevresini yazdım olur olmaz Allah bilir. Herşey memuriyet deil ondan önemli şeyler de var..hakkımızda hayırlsı olsun..

kaossa arkadaşım söylediklerini üstüme alındım.ister inan ister inanma ben özel okulda çalışrıken dönemin ortasında idaremi ve öğrencilerimi ortada bırakmayım diye tercih yapmadım. hatta o zaman bi çok kişiden eleştri aldım..benm puanım da 65.260 sadece Çorum ve çevresini yazdım olur olmaz Allah bilir. Herşey memuriyet deil ondan önemli şeyler de var..hakkımızda hayırlsı olsun..

Aynı durum benim içinde geçerlii özeldeyim ve idareciyim..özelden ayrılmak hiç kolay değil..ünv mezunu çalıştığım kurumda da öğretmen arkadaşlarım var ve bunlar devlete karşı...herkes devlet düşünmüyor..kii bak ben 6 yılı bitirdimm. özelde....ama üzerine alınarak bu açıklamayı yapmıyorum :) dayanamadım sadece...

bence de bu bir ahlak ve etik meselesidir. Kendi çıkarları uğruna küçücük çocuklara terkedilmişlik duygusu yaşatanların nasıl okul öncesi öğretmeni olduklarını anlayamıyorum.

bence de bu bir ahlak ve etik meselesidir. Kendi çıkarları uğruna küçücük çocuklara terkedilmişlik duygusu yaşatanların nasıl okul öncesi öğretmeni olduklarını anlayamıyorum.

etik ve ahlak meselesi derseniz olayı fazla duygusallaştırır, hassas bir noktaya getirirsiniz. ben burada kimseyi şahsi eleştirmedim, üzerine alınan arkadaşların açıklamaları da benim anlatmaya çalıştığım durumla çok örtüşmüyor.

arkadaşlar samimi olalım! özel okul nedir, rehabilitasyon nedir, engelli aileleri ve çocukları ile kurulan bağlar, oradaki hisler hepsinin fazlasıyla farkındayım. yaklaşık 5 yıl çalıştım, 6 ay da müdür olarak...
kimse öğrencilerini bırakıp, mesleğinde konum değişritdiği için suçlanamaz, kendini suçlayamaz. bu profesyonel değil duygusal yaklaşımdır. oysa bu bir MESLEK...

özel eğitimdeki çocukların ve ailelerin sürekli ilgiye ihtiyacı var bunu her daim sağlayamayız. o zaman şöyle bir mantık yürütüyorum:
SİZ SÖZLEŞMELİ ATANINCA DA KADROLU TERCİH YAPMAYACAKSINIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM, ÇÜNKÜ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİZ SİZE ÖZEL EĞİTİMDEKİ ENGELLİ ÖĞRENCİLERİNİZDEN ÇOK DAHA FAZLA BAĞLILIK GELİŞTİRECEK. HAKSIZ MIYIM?

Bu beni ilgilendirmiyor, yani sizin mesleki değer yargılarınız vs. saygı duyuyorum. ben bu durumun karşı tarafı çok kolay ikna edebilecek bir bahane olabileceğini ve bazı insanların bu sanal ortamda başkalarının tercihlerini etkilemek için bunu kullanabileceklerini ifade etmeye çalıştım.

rica ederim uzatmayalım.

etik ve ahlak meselesi derseniz olayı fazla duygusallaştırır, hassas bir noktaya getirirsiniz. ben burada kimseyi şahsi eleştirmedim, üzerine alınan arkadaşların açıklamaları da benim anlatmaya çalıştığım durumla çok örtüşmüyor.

arkadaşlar samimi olalım! özel okul nedir, rehabilitasyon nedir, engelli aileleri ve çocukları ile kurulan bağlar, oradaki hisler hepsinin fazlasıyla farkındayım. yaklaşık 5 yıl çalıştım, 6 ay da müdür olarak...
kimse öğrencilerini bırakıp, mesleğinde konum değişritdiği için suçlanamaz, kendini suçlayamaz. bu profesyonel değil duygusal yaklaşımdır. oysa bu bir MESLEK...

özel eğitimdeki çocukların ve ailelerin sürekli ilgiye ihtiyacı var bunu her daim sağlayamayız. o zaman şöyle bir mantık yürütüyorum:
SİZ SÖZLEŞMELİ ATANINCA DA KADROLU TERCİH YAPMAYACAKSINIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM, ÇÜNKÜ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİZ SİZE ÖZEL EĞİTİMDEKİ ENGELLİ ÖĞRENCİLERİNİZDEN ÇOK DAHA FAZLA BAĞLILIK GELİŞTİRECEK. HAKSIZ MIYIM?

Bu beni ilgilendirmiyor, yani sizin mesleki değer yargılarınız vs. saygı duyuyorum. ben bu durumun karşı tarafı çok kolay ikna edebilecek bir bahane olabileceğini ve bazı insanların bu sanal ortamda başkalarının tercihlerini etkilemek için bunu kullanabileceklerini ifade etmeye çalıştım.

rica ederim uzatmayalım.
iyi bakalım uzatmayalım!!!

Birde özel okullarda veya işletmelerde öğretmen diye görev alıp alışveriş merkezlerinde çalıştırılmak zorunda bırakıldığınızı hayal edin(bizzat yaşadık). Özel okullarda çalışma zorluğunun yanı sıra insanı değerlerimizin hiçe sayılması cabası. Sonra zaten öğretmen olarak mezun olduğumuz halde bizlere dayatılan pazardan domates seçer gibi sınava tabi tutulmamızın 'tartışmasını' bile yapamaz olduk. Her seferinde "domates seçmecesini" zorlaştırdılarki halimiz kalmasın, bizlerde bunları kanıksayalım. Artık bu "sınav ve atandık-atanamadık" vb. konuşmalar normal gelmeye başladı. Simdide her tartışma başlığında puanlarını şişirenler kerizlik yapmaya çalışanlar... başkalarını bu şekilde yönlendirmeye çalışanlar. Biraz inancı olan bir kişi şunu bilir. Kul hakkı diye birşey vardır. Yalanla kandırdıklarını düşünenlerde bir gün başkaları tarafından bizzat bunu yaşıcaktır. Herkesin kalbine göre olsun diyelim. ÖĞRETMENİNİ SEÇEREK ALAN BİR DAYATMA ŞUNU SORGULASIN : BENİM ÜNİVERSİTE EĞİTİMİMDE VE ÖSS SİSTEMİMDE HATA VAR ÇÜNKÜ SEÇEREK ALIYORUM, DEMEK Mİ İSTİYOR? :)) Bizlerde arkadaşlar onların kuklaları gibi burda birbirimize giriyoruz. istedikleri oluyor. bizleri yarışmacı haline getirdiler. sakinliğimizi iki gün daha koruyalım. Umarım Milli Eğitim Bakanlığında aramızdan birileri ii yerlere gelirde bu saçmalaık bir gün son bulur.

hocam lütfen ya bunları söylemeyin allah askına özelden ayrılmak ne kadar tazminat parası ödeyeceğinizle alakalı bunları biliyorsunuz . ki kimseee yüklü para ve garanti almadığı sürece devlet bünyesinde çalısmayı reddetmez.. kimse kolay kolay ayrılamaz çünkü sözlesme var .. bende özelde basladım. ve bastıra bastıra bunu onlara söyledim. adamlar feshedmezlerse bende alırım26 milyar cezayı devlete baslarım kimse bunu göze almaz.....

Alakasız yerlere 58 van yazmışsın ne bu şimdi anlamadım

alakasız olarak bişey arıyorsan çokta uzaklarda arama bence

arkadaslar forumda hep tartısmalar yer alıyor.guzel paylasımlar ıcınde oalalım lutfen.bence yuksek puanlıların sayısı cok az zaten ınsallah yuksek puanlılarda dusuk puanlılarda atanır.bırbırımız ıcın guzel dıleklerde bulunalım.allah buyuktur hepımız bı ekmek parasının pesındeyız meslegımızı ıcra etmek ıcınbır suru sıkıntı cekıyoruz.allah yuzumuze baksın ve hepımız atanalım.lutfen uzmeyelım bırbırımızı.ama su da bır gercek foruma gırıp yalan soyleyen arkadaslar da var bırakın onlarınkı hayalın otesıne gecemeyecek zaten.hak yerını bulacak

evet katılıyorum hak yerini bulucak

bencede hak yerini bulacak ama tercihlerimizi etkiledi hakkımı helal etmiyorum

tabiki yalan yere yüksek yazanlara bende etmiyorm

Arkadaşım valla hiç alakasız değil nereyi açsam oraya van 58 yazmışsın.Ben bişey aramıyorum sadece garip geldi ben burdayım mı demek istedin anlamadım tartışmalardan nefret ederim...

toplamda kaç kişi tercihte bulunmuş bilen varmı

ozkan öğrtmenimmm seni takip ediyorum....kars mı yazdın ilk?

hayır ilk van

Atama Çeşidi:Sözleşmeli Görevlendirme2009 KPSSP10 Puanı:72,731 2009 - 72,731DİKKAT: Yüksek öğrenimizin ara sınıflarında öğrenci iken girmiş olduğunuz KPSSP10 sonucu ekrana yansıtılmış ise geçersiz olan bu KPSSP10 puanı yerine ekranın sağındaki puan listesinden geçerli puanı seçiniz !!!
Mezuniyet belgesi istenecektir.
Mezun Olduğunuz Yükseköğretim Programı:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri