hocam bu puanlar ilk çıktığında forumun müdavimleri, aralık atamasında da kader birliği yapmış arkadaşlar olarak inanmadık ve tepki gösterdik.
sonra belki biz yanılıyoruz dedik sustuk, puanları dikkate aldık çünkü bazı hassas açıklamalarla gelindi. Ama olay koptu,tamam birkaç tane çıkabilir ama bu kadarı saçmaaa...
ben inanmıyorum, burası sanal ortam ve ben kimseye inanmak zorunda değilim...
bence çok fazla dikkate almayalım hocam, az sonra başka bir nickle girsem ve puanım 69 o esnada öğrencilerimi bırakamadım desem , yalan söylüyorsun diyenlere de sinrlenip seni ilgilendirmez gibi yorumlarda bulunsam (yani hiç zor değil)
bu tür bahanelerde inandırıcı değil neden mi?
ben özel eğitim ortamını biliyorum.hem eğitimci hem müdür olarak görev aldım, maddi ve manevi imkanları süper ötesiydi ve bu bile beni atanma düşüncesinden caydıramadı. özelde çalışan arkadaşların çoğu çok sıkıntı çekiyor,bizim branş çok değerli görülmüyor , hem maddi hem manevi yıpratıcı...
şimdi işimi bırakamadım vb. bahanelere inanmak isteyen inansın, ben inanmıyorum....
kaossa arkadaşım söylediklerini üstüme alındım.ister inan ister inanma ben özel okulda çalışrıken dönemin ortasında idaremi ve öğrencilerimi ortada bırakmayım diye tercih yapmadım. hatta o zaman bi çok kişiden eleştri aldım..benm puanım da 65.260 sadece Çorum ve çevresini yazdım olur olmaz Allah bilir. Herşey memuriyet deil ondan önemli şeyler de var..hakkımızda hayırlsı olsun..