Arkadaşlar ek alım kesin....Herkes puanını bu başlığa yazsın.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bahar81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koassa ve pln01 aradaşıma katılıyorum bunların çoğu yanıltmak için ben manisa bölgesindenim bulunduğum ilçede bildiğim kadarıyla benden yükseği yok uanım 42.354 ve burdan en son 48 küsürlu bi arkadaşım ilk atamada ağrıya atandı. bildiğim ve tanıdığım kadarıyla bu çevrelerde çok yüksek puanlı arkadaş yok. içiniz rahat olsun arkadaşlar allah büyüktür hakkımzda hayırlısı olsun

koassa ve pln01 aradaşıma katılıyorum bunların çoğu yanıltmak için ben manisa bölgesindenim bulunduğum ilçede bildiğim kadarıyla benden yükseği yok uanım 42.354 ve burdan en son 48 küsürlu bi arkadaşım ilk atamada ağrıya atandı. bildiğim ve tanıdığım kadarıyla bu çevrelerde çok yüksek puanlı arkadaş yok. içiniz rahat olsun arkadaşlar allah büyüktür hakkımzda hayırlısı olsun
herşey cuma günü belli olacak.Doğru olup olmamadığını o gün göreceğiz.benim tahminim yüksek puanlı 46 ve üzeri en fazla 300 kişi olduğunu ve bunların çoğunluğunun batıda yaşayan ve batıyı tercih edecek olan kişiler olduğu yönünde.ben zaten istediğim yerleri yazdım buradaki puanları pek baz almadım iç anadolu ve doğu anadoludan yerlere yer verdim..doğudada sadece merkezleri yazdım gelirse gelir.....

lo_uren arkadaşım ben manisalıyım. manisa merkez değil,içlerinden biri merkeze 2_2.5 saatlik bir yer manisada bulunan diğer okullarda ilçeye baglı kasabalar.bu arada benim puanım 44.588
cnm manisayı sildim....

arkadaşlar benim tercihler ortaya çıktı yozgat-sivas( bütün ilçeleri) tokat (bütün ilçeleri) sizce nasıl puan 48 gelirmi?

efecik arkadaşım puanınız kaç?

pln hocam soğru hatırlıyorsun, suzan bağcı isimli biri puanım 65 dedi esenyurta 55 paunla atandı, serkan hoca evinin yanındaki okula bir başka arkadaş yüzünden atanamadı... ben anlamıyorum bu kul hakkına girer, çok büyük vebal altında kaldılar. değer mi???

ben onaylattım tercihlerimi kimseyi dakkate almadan, sizde kimsenin puanını önemsemeyin lütfen...

koassa aynen dediğin gibi yaptım.çok fazla kişi yok zaten gerçek puanını yazan.artık onaylattım yapacak bişey de yok,cuma günü tabanları tavanları görücez...

72.721 puan alan arkadaş branş sıralaması kaydetsinde bizde görelim eger gerçekse şimdiden özür dilerim ama nedense orada yüksek puanlı pek kimse yok ...

senin kararın ben sadece gerçekleri yazdım ancak ilçede oturup gidip gelirsen belki.

cnm manisayı sildim....

ben sadece bildiği için yazdım.ama bu tercihlerde hiç iyi yerler yok ki.ben nerdeyse tercih etmek istediği yerlere tek tek baktım çoğu hep aynı bazı yerlerde kanalizasyon,su şebekesi yok doguda tabikide ama batıdakilerde pek farklı degil.merkeze ulaşım sabah kalkan dolmuşlarla, 3 de taksi pazar günleride oda yok arada var.ancak araba alırsan heryer iyi belkide.tokattaki bir ilçeyi incelerken okudum.benim bu sene tercihe karar verdim ama benim içinde kabus oldu.

72.721 puan alan arkadaş branş sıralaması kaydetsinde bizde görelim eger gerçekse şimdiden özür dilerim ama nedense orada yüksek puanlı pek kimse yok ...

yani hocam ben bir haftadır üst baslık yaptım ve normal dediğimiz puanlar girdi noooollduysa yüksekler bir türlü giremiyorlar heralde eleneceklerinden korkuyorlar branssıralaması.tr.gg

cnm manisayı sildim....

üzgünüm kimsenin moralini bozmak istemem.ama ben şuna inanırım hayat püprizlerle doludur en kötü dediğimiz şerler bile ansızın güzelliklerle dolabilir.tercihinizi etkiledigim için çok üzüldüm.

valla arkadaşlar bu yüksek puanlılar neden tercih döneminde mantar gibi türediler de daha önce yoktular??? bence niyetleri tercihleri etkilemekti.çünkü batı azzz ve yüksek puanlı nekadar çok olursa batıyada talep okadar az olacak çünkü onlar garanti ilk tercihleri batı ve kendilerine yer açmaya çalıştılar bi şekilde.......bakalım ne olacak halleri görücez cumaya inşallah...

ve bence hak yerini bulacak ve puanlar 44-45 te falan kalacak içimden bir hissssssöyle diyooo.umarım yanılmam :))

Arkadaşım umarım yanılmazsın ama ben 40 kadar düşmesini istiyorum.Bu puanlarla hakkımız olmadığını söyleyenler çatlasınlar.Biz ne yapabiliriz ki onlar yanlış bölüm tecrih etmişler.

benim gönlüm de 40 a kadar düşmesinden yana sizce düşer mi acaba

feriş - arkadaşım inşallah gönüller hep bunu istiyo umarım herşey gönlümüzce olur.ayrıca o tepki gösterenlere puanımızı küçümseyenlere gıcık oluyorum.sanki aynı fırsat onlara sunulsa (ayyyyyyy bu düşük puanla öğretmen olmam haksızlık,benim daha yüksek puanlarla öğretmen olmam lazım bu yüzden daha çok çalışıp daha yüksek puan almam gerekir ) diyipsanki o puanı tutturana kadar uğraşacaklarmış gibi konuşupta komik duruma düşmesinler bence..aynı fırsatlar onlara sunulsa hepsiii bizim gibi olur lütfen bunuda düşünsünler bencee dimi yani..boşver biz önümüze bakalım bizi güzel günler bekliyo inşallah :))

inşşşşşşş allahım inşşşşşş

İnşallah arkadaşım...geçen atama da taban puan kaçtı acaba ben geçen sözleşmeli atamaya başvurmuştum ama olmadı yine aynı durumu yaşamam umarım

ya ne puanlar allah aşkına madem böyle puanıınız vardı da neredeydiniz şimdiye kadar insanların moralini bozmak için yazıolar yaaaa kimse inanmasın şunlara.....iki gün sonra göreceğiz bakalım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri