Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
escabe çüngüş değil ama yenişehir nerede kalmayı plandın merkez mi yoksa çüngüşte mi,vallahi beni bir kalacak yer telaşı sardı yani:(
çüngüş diyarbakır merkeze uzak o yüzden kalırsam ilçede kalırım nasıl biryer olduğunuda bilmiyorum internetten gördüğüm kadarıyla

oğuz bizim sınıftaki ışıl da diyarbakıra atanmış haberin olsun :) seminerlerde karşılaşırsınız artık

başka van a atanan yok mu merak ettim

arkadaşlar bende silvan darköprü ilköğretim okuluna atandım..bilgisi olan var mı

Ben Elazığ yünlüce iöokuluna atandım.Elazığ'a atananlar varsa nereye atandıklarını yazabilirler mi acaba?

Elazığ'da olan bizim sorularımızı yanıtlayabilecek meslektaşlarımız varsa bize yardımcı olabiliriler mi??

müdürün açılmayacak demesi ile olmaz arkadaşım. heleki sözleşmeli isen öncelik sende sözleşmelilerin depo öğretmen olmaları ya da norm kadro fazlası olmaları mümkün olmadığından dolayıgörevlendirmek zorunda sizi. bir yönden de iyi belki gittiğiniz yerde daha iyi bir okula görevlendirilirsiniz . canınızı sıkmayın siz atandınız ya gerisi okul müdürü ile ilçe milli eğitm müdürünün sorunu :))

diyarbakır lice şehit öğretmen nurettin soyer anaokulu... okul ve ilçeyle ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim...

kocaeli izmit akmeşe y.b.o ya sözleşmeli atandım ve başka kimseyle karşılaşmadım şimdiye kadar burdaysanız yazın arkadaşlar

eyy benim güzel memleketim maalesef atanamadım ama orda olmayı çok istiyorum atanan arkadaşları tebrik ediyorum cennet gibi bir yere gidecekler...

Merkez Korgeneral Hulusi Sayın Lisesi

Dİyar 21, hocam Çermİk İlÇesİmne Çiktim,İlÇeyİ arastirdim ama bİr de sİzden duymak İsterİm :)

hocam silvanda asker öğretmen olarak görev yaptım çok güzel bi yer siilvan merkezdeydim köylere ulaşım var diğer ilçelere göre güzel bi yer allah yardımcınız olsun

kocaeli izmit akmeşe y.b.o ya sözleşmeli atandım ve başka kimseyle karşılaşmadım şimdiye kadar burdaysanız yazın arkadaşlar

kaç puanla atandınız oraya hocam ben çok istemiştim fakat olmadı

70,285 ile atandım izmitlimisin hocam neden çok istemiştin

70,285 ile atandım izmitlimisin hocam neden çok istemiştin

aslında oralı değilim ama orda çok arkadaşım var. bnm de puanım 68.589 olmadı işte kısmet değilmiş. size hayırlısı olsun. çok güzel bir yere atandınız

inşallah öyledir yarın gideceğim varmı benim olduğum okulda tanıdığınız kişiler siz atandınızmı peki başka bi yere

ben de kocaeli istedim olmadı ama okulunuzu bilmiyorum. gölcük'te oturuyorum 1 yıl oldu.. güzel sakin bir yer. istanbul gibi hiç değil:)

inşallah öyledir yarın gideceğim varmı benim olduğum okulda tanıdığınız kişiler siz atandınızmı peki başka bi yere

malesef okulda tanıdığım kimse yok olsa yardımcı olablirdim. ben atanamdm ekimi bekliycem. ama gercekten güzel bir yer

ben de kocaeli istedim olmadı ama okulunuzu bilmiyorum. gölcük'te oturuyorum 1 yıl oldu.. güzel sakin bir yer. istanbul gibi hiç değil:)
yarın gidip göreceğim yakınmışız ama belki karşılaşırız hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri