Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
malesef okulda tanıdığım kimse yok olsa yardımcı olablirdim. ben atanamdm ekimi bekliycem. ama gercekten güzel bir yer
inşallah ekimde atanırsınız ve istediğiniz yer olur bende çok isteyerek yazdım o okulu çok daha iyileri denke gelir size inşallah

k.maraş'a atanan arkadaşlar bende maraşlıyım ve buraya atandım yardımcı olabilirimm..

Kayseriye atananlar Kayseri merkezdeyim yardıma ihtiyacınız olursa bana ulaşabilirsiniz

benden başka atanan yok sanırım:):)

denizli ye kim kaç puanla atandı arkadaşlar
bilgisi olan varsa lütfen yazsın
teşekkürler

Arkadaşlar ACİLLLLLLL lütfenn

arakadaşlar lütfen bilenler cevap bekliyorum

DENİZLİ/ÇAL/Süller İlköğretim Okulu
84,0550
---

arkadaşımın tercih listesinde bi tane denizli vardı

mrb hocam ben de o okula kadrolu atan dım tabi ben batmanlıyım ... öğretmenler evini 150 metre ilerisinden minibüsle okulun tam kapısına gidebilirsiniz....

Merhabalar akdağmadenine atanan arkadaşlar tanışabiliriz . Bende okul öncesi öğretmeniyim .Enazından birbirimize yardımcı olabiliriz

arkadaslar son atamada yerlesen arkadaslar varmı?

hayırlı olsun sizinde:):)ben sözleşmeli atandım...
Hocam okul hakkında pek bilgim yok ankaradan geleceğm ben.3 sözleşmeli alımı vardı bi tek onu biliyorum.
2 anasınıfımı var?biraz bilgilendirirseniz beni sevinirim..

konu yukarı :)))

arkadaslar nevsehirde buyıl okul öncesi zorunlu oldu yok mu buraya gelen????*

walla hocam bende okulu pek bilmiyom bana 10 dk mesafede ama.. sadece binayı gördüm içini pek dolaşmadım... bayramdan sonra görecez ama... öğretmenler evinde kalırsanız minibüs okulun nerdeyse içine giriyo... yada merkezden yani çarşıdan minibüse binebilirsiniz... yani ulaşım sorun olmaz... şehir de güzel bi bayan hoca ile eve de çıkarsanız.. batman maceranız beklediğiinizden çok daha iyiy geçer....bu arada hocam adım zekeriya branş ingilizce okul da görüşmek üzere...

özelden mesaj attım size:):)yaww okul merkezin biraz dışında sanırım değil mi?

walla şehrin tam ortasında değil ama.. minibüsle 5.5 dk

Anladım eee okulda görüşmek üzere o zaman:):)allah nasip ederse perşembe öğleden sonra ordayım:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri