Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
arkadaşlar ben diyarbakırdayım yardımcı olabilirim sizlere merak ettiklerinizi sorun

arkadaşım bismil imkb ilköğretim okuluna atandı

bismil güzel ve sorunsuz bir ilçe hayırlı olsun

diyarbakır'ın çermik ilçesi hakkında ne düşünüyorsunuz,biliyorsunuz hocam?

aksaray merkez tabi yaa arkadaş lazım öğretmen evinde nereye kadar

çermikte güzel ve sakin bir ilçe sizede hayırlı olsun ben merkez yenişehirde oturuyorum 1 yıldır diyarbakırdayız bir problem yaşamadık

çermikte güzel ve sakin bir ilçe sizede hayırlı olsun ben merkez yenişehirde oturuyorum 1 yıldır diyarbakırdayız bir problem yaşamadık

bende yenişehir atandım lojman, öğretmen evi hakkında bilgi verebilir misini,z?ev kiraları falan nedir,nasıldır merak ediyorum bilgilendirirseniz çok sevinirim:congratulationscut4

genelde ev kıraları 400 ile 550 arasında değişiyor yenişehir tam şehrin göbeği öğretmen evininde ii olduğunu düşünmüyorum yol geçen hanı gibi lojmanlar hakkındada bir bilgim yok

malum urfaya 600 den fazla atamamız oldu.. çok kişi bekliyorum:D

yapma ya kiralar o kadar yüksek mi hocam,şaşırdım vallahi eee öğretmen evi de yol geçen hanı gibi ise desene sokakta kaldık:(

merkezde çok eskı evlerde var 350 375 ama güzel deil birde genelde emlaktan kıralanıyor onlara komisyon veriliyor kaporayı ev sahipleri dolar olarak alıyorlar birde yakıt paralarıda dolar olarak alınıyor

teşşekkürler hocam, ben de aynı bilgilere ulaştım :)

arkadaşlar ben bilecik osmaneli ye atandım. bu taraflara atanan varmı başka ve kaç puanla?

of of of aşmış hocam diyarbakır kendini,bu ne ya dolar falan:)

vallahi bizde ilk geldiğimizde çok zorluk çektik ama şimdi lojmana çıktığımız içn artık rahatız ama mutlaka sızın gibi yenişehire gelen çok olacaktır tek kişi tutmaktansa ev arkadaşıyla tutarsanız

bilgileriniz için çok teşekkürler hocam,hayırlısı artık:)

:)rh cıııım tek başına kaldın:))forumda da bulamadın kimseyi:)) ben de atanmadım ki oraya beraber kalalım:))

ben de van merkez mustafa cengiz e atandım
hepimiz için hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri