70le millet hakkariye gitti geçen..şimdi 49la batıya..adaletiniz batsın
hocam aslen nerelisiniz bilmiyorum ama tek bildiğim ATAKUM süper bi yer![]()
anlamıyorum yaa..hem tercih yap hem 21 yaz sonrada şikayet et...gitme ozaman kardesim...şu şöyle şu böyle devlet meselesi yaptınız olayı yaaa..yok adaletsızlık yopk bilmem ne ...şans bu..diyecek bişey varmı..ilk atamada gidenler doğuya gitmek var diye hep batı yazsaydı 21 işaretlemeseydi yada yüksek puan alsaydı batıda kalırdı...hep sızlanma hep sızlanma..gitme otur evinde...biseylerı hem kendınız ıstıyosunuz hemde yok soyle yok boyle..ilk atamada hep dogu yazıp 21de kabul edıp neresı olursa olsun gıderım yeterkı olsun dıyenler sımdı nıye ben batıda olmadımda dusukler batıda demeye basladı tamam bı duzensızlık bı temelsızlık var ama bu kadar sızlanmada yuh yanı....şukur edın allah askına yaaa...
şukretme ozman arkadsım otur sızlan belkı faydası olur..hadı kolay gelsın...sızı alllah alacak fen bılgısı resım muzık gıbı atama olmayan bolume koyacak ama allahın ısıne karısılmaz...sen ne güzel çalışmışsın dersine öyle.Kusura bakma ama hocam bize 5 gün sonra tekrar atama yapacağız diye vahiy gelmedi gökten....İnsanları çıldırtan sizin bu konuşma tarzınız olmasın sakın yok şükredin yok sızlanmayın neyine şükredim arkadaşımmmm söyler misin ???
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!