Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
hocam kuşadasına kaç puanla atandınız

ben okul müdürüyüm.atanan arkadaşlarımı arıyorum..bende kaç puanla kimin atandığını merak ediyorum.

atanan tüm öğretmen arkadaşlarımı gönülden kutlarım yeni görev yerlerinde iyi çalışmalar dilerim....
atanamayan ve büte kalıpta atanamayan arkadaşlarımın yorumlarını okudukça gerçekten çok üzülüyorum fakat suçun kimsede değil kendinde olduklarını unutarak atanıpta haklı seviç yaşayan arkaşlarıma gönül kırıcı konuşmalarını hiç olağan karşılayamıyorum...ama biz insanız ve böyleyiz işte...
bu meslekte ve bu bölumde oldumuz için ne kadar şanslı olduğumuzu unutmayalım arkadaşlar...

bu arada kötü niyetle iyi murada erilmez lutfen biraz daha anlayışlı olalaım....yeni bir yılda göreve başlayan ..dersaneye giden..sınıf tekrar edecek olan tüm öğretmen ve öğretmen adayı arkadaşlarıma sabır ve başarılar dilerim...unutmayalım ki;
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ:)))

Bende urfa viranşehire atandım bakımlı köyü şanlıurfa ile ilgili bir başlık olduğu için buraya yazıyorum.
Öğrenemek istediğim şey şu ( tabi ben yine araştırmalarımı yapacağım ama ) viranşehir nasıl bir yerdir ev kiraları ne kadardır bakımlı köyüne ulaşım açısından sorun yaşarmıyım bilenler varsa bu konuşarda yardım bekliyorum.
Yardım edebilecek herkese şimdiden teşekkür ederim... :))

49 puanla ağrı mekez karasu ilkköğretım okuluna atandım

ağrıya ataan varmı cevappppppppp

arkadaşlar ne zaman başlamamız gerekiyor

agrıya atanan varsa konusalım ben yarın gidiyorum

bende şanlıurfa harrana atandım ne zaman başlayacaksınız

70le millet hakkariye gitti geçen..şimdi 49la batıya..adaletiniz batsın

49 alanda batıya atanamadı arkadaşım merak etme HAKKARİ yüksekovaya atandım ama adeletsizliği savunuyıorum bir ay öncesine kadar 70ler bile batıya atanamıyordu şimdi 50ler evinin yanındaki okula atandı

bu arada darıcaya atanan arkadaşlarda yazarsa sevinirim

medussa arkadaşım ağrının neresine,bi arkadaş ağrı taşlıçay a gidicek

anlamıyorum yaa..hem tercih yap hem 21 yaz sonrada şikayet et...gitme ozaman kardesim...şu şöyle şu böyle devlet meselesi yaptınız olayı yaaa..yok adaletsızlık yopk bilmem ne ...şans bu..diyecek bişey varmı..ilk atamada gidenler doğuya gitmek var diye hep batı yazsaydı 21 işaretlemeseydi yada yüksek puan alsaydı batıda kalırdı...hep sızlanma hep sızlanma..gitme otur evinde...biseylerı hem kendınız ıstıyosunuz hemde yok soyle yok boyle..ilk atamada hep dogu yazıp 21de kabul edıp neresı olursa olsun gıderım yeterkı olsun dıyenler sımdı nıye ben batıda olmadımda dusukler batıda demeye basladı tamam bı duzensızlık bı temelsızlık var ama bu kadar sızlanmada yuh yanı....şukur edın allah askına yaaa...

anlamıyorum yaa..hem tercih yap hem 21 yaz sonrada şikayet et...gitme ozaman kardesim...şu şöyle şu böyle devlet meselesi yaptınız olayı yaaa..yok adaletsızlık yopk bilmem ne ...şans bu..diyecek bişey varmı..ilk atamada gidenler doğuya gitmek var diye hep batı yazsaydı 21 işaretlemeseydi yada yüksek puan alsaydı batıda kalırdı...hep sızlanma hep sızlanma..gitme otur evinde...biseylerı hem kendınız ıstıyosunuz hemde yok soyle yok boyle..ilk atamada hep dogu yazıp 21de kabul edıp neresı olursa olsun gıderım yeterkı olsun dıyenler sımdı nıye ben batıda olmadımda dusukler batıda demeye basladı tamam bı duzensızlık bı temelsızlık var ama bu kadar sızlanmada yuh yanı....şukur edın allah askına yaaa...

sen ne güzel çalışmışsın dersine öyle.Kusura bakma ama hocam bize 5 gün sonra tekrar atama yapacağız diye vahiy gelmedi gökten....İnsanları çıldırtan sizin bu konuşma tarzınız olmasın sakın yok şükredin yok sızlanmayın neyine şükredim arkadaşımmmm söyler misin ???

merzifona atanan varmı arkadaşlar?

ben yarın şanlıurfa il mebi arayıp görevlendirme belgemin gelip gelmediğini sorucaam ona göre yola çıkıcaam.Eğer yazı gelmediyse biraz bekleyim diyorum çünki urfa nede olsa uzak yer birde ben istanbuldan gidiyorum. Sanıyorumki 18 saat kadar sürer. İyice bilgi almadan yola çıkmak istemiyorum.
Arkadaşlar bazı kişiler bi takım söylentiler duymuş. İşte bu alımlar 4/b değilmiş gibi ben yarın aradığımda onuda sormak istiyorum ayrıca yanlış tercihten dolayı atanamayanlar var gibi şeylerde söyleniyo bu şekilde söylentileri duydukça içime bi korku düşüyo.
Her geçen dakika yeni bi şey çıkarıyolar zaten istanbuldan urfalara kadar gidip bilmediğin memleketlerde düzen kurmaya çalışmak bi sorunken birde bu söylentilerle kafamız kurcalanıyo.
Hakkımızda hayırlısı bilginiz varmı bu konuda bizimki 4 b sözleşmelisimi

sen ne güzel çalışmışsın dersine öyle.Kusura bakma ama hocam bize 5 gün sonra tekrar atama yapacağız diye vahiy gelmedi gökten....İnsanları çıldırtan sizin bu konuşma tarzınız olmasın sakın yok şükredin yok sızlanmayın neyine şükredim arkadaşımmmm söyler misin ???
şukretme ozman arkadsım otur sızlan belkı faydası olur..hadı kolay gelsın...sızı alllah alacak fen bılgısı resım muzık gıbı atama olmayan bolume koyacak ama allahın ısıne karısılmaz...

bursa emir buhariye atanan varmı yanıma forumdan bii gelmesine çok sevinirim

insan oglu boyledır oldumu hep fazlasını ıster..atanmıs bıde neye sukredeyım dıyo..wallahı allah cok sabırlı...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri