Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ben bu kadar kötümser düsünmüyorum... zorunlu egitimden dolayı böyle oldu puanlar ...evet diger branstaki arkadaslarda haklı atanamıyorlar ama bunun okul öncesiyle alakası yok..bu senelerdir böyle... okul öncesi olsa da olmasa da eger bir bransa 400,500 kontenjan ayrıldıysa bunun okul öncesi atamsıyla alaksı yok arkadaslar bunu neden anlayamıyoruz diger branstaki arkadaslara diyorum... bizler sizin önünüzdeki engel degiliz olamayızda ...sistem hatası ,durumu kisisellestirmek bir bransa yüklenmek adil degil... cözüm sistemin içindeki yanlısların düzeltilmesinde.. acık varsa! kiii var alım olacaksa tabikide paun düsecek bundan daha mantıklı ne olabilirki ... yineliyorum umarım su brans bu brans demeden herkes atanır... okul öncesinden alım olacak...sözleşmeli ögretmenataması olacaktır bir süre...bakan kasım ayına kadar demişti ama bunun uzun vadede mümkün olmayacagını da taha akyol' un programında da dile getirdi... keske ögretmenlik gibi kutsal bir meslek böyle sınıflandırılmasa(kadrolu-sözleşmeli-ücretli-vekil-uzman vs...) umudunuzu yitirmeyin diyorum... son olarak önümüzdeki senede puanların cok cok yüksek olacagını düsünmüyorum...öngörüm 2,3 yıl daha puanların düsük kalacagı ancak türkiye genelinde ihtiyaclar tamamlanırsa o zaman puanlar gercek anlamda yükselir...ayrıca sade ve sadece ist. zorunlu egitime alındıgını düsünün...lütfen düsünün...ozaman ne kadar acık olacaktır...ben böyle düsünüyorum...tamamen benim görüşüm,herkesin görüşüne saygı duyuyorum...

kesinlikle haklısın carpediemdeniz arkadaşım...
kötümser olmamak lazım...
32 ilde zorunlu oldu o.ö.e.
bu kadar yana döne öğrt. aradılar....
bir de zorunluluğun büyük illerde olacağını düşünürsek kesinlikle meb eksilere düşer heralde....
işte ben şunu anlamıyorum...
madem bir açık var...
madem zorunlu olmaya başladı bu alan...
ee o zaman neden bütün mezunlara görev verip daha sonra ücretlilere başvurmuyorlar...
olmaz mı yani...
maliye o kadar öğrt.e ödenek veriyor azıcık kalmış olan bize mi bütçesi yetmiyor?
beklemedeyiz....
Rabbim herşeyin hayırlısnı versin....

arkadaşlar umudunuzu kırmak ıstemem ama bence 49 ve altı alanlar umutlanmasın cunku kasım alım olursa bu sefer taban puan koyacaklar ve bence 50 taban puan olacak ve 5000 kısı gıbı umutlanamayın valla dıger branstakı ogretmenler ayakta bıde tekrar 5bın bı alım olursa herhalde meb bombalarlar ama sunu soyluyum gelecek sene evet ıyı bı alım olucak ama puanlar dusmucek cunku bu sene ıyı puan alanlar gelecek sene kadrolu için tekrar basvuracaklar yanı sunu soyluyum sız yıne 70 gozunuzu dıkın bence cunku artık hayal oldu dusuk puanlarla atama ne dıyelım buyuk balıktı ve bız bu kısmetı kacırdık 46 kaldı ben mezunıyet belgemı alamadıgım için 49 atanamadım hı hakkımmıydı hayır ders calıştımmı hayır ama olsun 55 puan alanalarda calışmadı 50 puan alanalarda ama mezunıyet belgesı olunca atandı işte hersey kısmet kısmet olursa gelır yemenden kısmet olmazsa ne gelır elden demışler atalarımız

arkadaşım 46.7 ler atandı ya neden 49 puan altı heveslenmesin....
bir de şu var 46.7 puan altı kaç kişi kaldı?
bir zamanlar sınıf öğrt. liği alımı çok olmuştu...
ve 27 puanla bile sınıf öğrt. atamışlar...
eğer ihtiyaç olursa ve zaten ihtiyaç çığ gibi...
0 puan alanı bile atayacaklar...
elimizde diplomamız olsa yetecek bence...
tabi bu 2012-2013 yılına kadar olur...
kim ne derse desin okulöncesi eğitim altın çağını yaşıyor....

herkes için hayırlısı olsun...

arkadaşlar benim 76 punaım var ve ben sadece sıralamaları açıklamadılar diye yanlış tercihten dolayı ağrının ilçesinde sözleşmeli öğretmenim.şimdide umutla kasım da kadrolu öğretmen ataması olması için bekliyorum inşşş Allah hepimizin yardımcısı olur

arkadaşlar ben biraz karamsardım birileri diyor atama olmayacak birileri diyor atama olacak... sonuç olarak soruyorum kasım ayında atama olacak mı ve bu atamalar sözleşmeli olacak mı ben bir büt yüzünden atanamadım... bu şansı bu sene değerlendirmek istiyorum ve atanamamam benim için bir kısmet olsun inşallah.... ne dersiniz puanım 51?

inşaallah kadrolu alımı olur yüksek puanla sözleşmeliyim ve bartının köyündeyim. dört gözle bekliyorum kasımı .herkes için hayırlısı olsun inş.

Bence sadece kadrolu alım olucak zaten 15 bin sözleşmeli alındı yani yüksek puanlarla doğuya gidenler kadroya geçicek...

hem sözleşmeli alım olur hem de kadrolu alım ama ne kadar olur bilinmiyor... bakanda sözleşmeli olacagını acıklamıstı... sözleşmelileri kadroya alacagını acıkladı... sözleşmelilerin kadroya alınmasının da kriteri olacaktır elbet.... ama kasımdaki atamada sözleşmeli olacaktır...

10bin sözleşmeli kulaga ne kadar fazla geliyor degilmi ? ama sunu unutuyoruz bu seneye kadar türkiyede 17 bin usta ögretici görevliydi... bunların içinde lisans mezunları gibi lise mezunları da vardı... o kadar cok lise mezunu önlisanslı arkadas vardıki görev alan... o yüzden 10bin fazla degil zorunlu egitim sürecinde...7 bin kişide suan ücretli ögretmenlik yapıyor sanırım...bunların içinde okumakta olan arkadaslar,lisans mezunu olan arkadaslar ,ön lisanslılar vs... o yüzden daha da alım olmalı 10 bin az bile...hele ki zorunlu egitim varsa cidden az...2008-2009=atama ve 17bin usta ögretici///2009-2010=atama ve 10bin sözleşmeli+zorunlu egitim ihtiyacı ?????? şimdi gercekci olalım ... bizim bu gördügümüz tabloyu MEB. görmüyormu? bilmiyor mu? elbette 73 alan arkadas kadroya gecsin... sınıf ögretmeni,ingilizce ögretmi olan arkadaslarımız atansın...ama gerceklerden yola cıkarak yazalım...

arkadaşım gerçekçi düşünelim tamam daaa, bide Türkiye gerçeği var ortada. bize sorsalar zaten herkes atanmak ister veya MEB'e. ama olanaklar belli. bizim keyfimize göre işlemiyo bu düzen..inşaallah dediğiniz olur...

ders çalışmak lazım!!! ;))))

elbette türkiye gercegi var....egitim gerekli ,egitimin olabilmesi içinde her branstaki kişiyi bransına atamak lazım...okul öncesine okul öncesi mezununu atamalı, sınıf ögretmenligine de sınıf ögretmeni mezununu, büro yönetimi mezununu degil....işin maddi boyutuna da gelince türkiye yeterince para kaynak var, alınan ücretli ögretmene de maas ,sigorta oluyor...yani aslında hepimiz aynı seyi istiyoruz gercekler ortada arkadaslar,evet ben bakanın bu konudaki samimiyetine inanıyorum, mutlaka iyi güzel seyler olacak... sakın para yok kaynak yok demeyelim...egitimli kişi sayısı arttıkca ,bu olanaklardan eşit yararlanan kişi sayısı arttıkca türkiye daha iyi sartlarda olur,3. sayfa haberleri azalır mansetten verilmez...bir bütün olarak ele almak istedim...umarım herkes atanır,gönlündekine ulasır...

haberleri görmemiştim şimdiye kadar duymamıştım da

umuyorum ki hepimiz için hayırlı sonuçlar olur

kasımda bir atama olurda atanarız inş.

kendimizi fazla kaptırmadan ümitlenmeyelim aynı zamanda dua ederek ümitlenelim :)

yeni haber sayılır...15 gün önce necmettin yalcın trt2 bu alımı acıklamıstı 17 bin olarak ...ama linkteki haberde 10bin deniliyor... herkes için hayırlısı olsun...

10 binin sözleşmeli olarak kasımda baslayacagı yazılıyor...mutlaka okul öncesine de kontenjan verilecektir..

HABERİN AYRINTILARI

Milli Eğitim Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ile yapılan görüşmeleri sonuca ulaştırırken, Ekim ayında 10 bin sözleşmeli öğretmen alımı yapılacağını duyurdu. MEB Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, Ekim ayında alımı yapılacak 10 bin öğretmenin Kasım ayı itibariyle göreve başlayacağını bildirdi.
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın, ANKA’ya yaptığı açıklamada, 10 bin öğretmen alımı ile ilgili olarak Maliye Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki görüşmelerin sonuç aşamasın geldiğini söyledi. Yalçın, daha önce Aralık ayında yapılması planlanan öğretmen atamalarının Ekim ayında yapılacağını bildirirken, ataması yapılan öğretmenlerin Kasım ayı itibariyle görevlerine başlayacağını söyledi.
-EĞİTİM ORDUSUNA 10 BİN ÖĞRETMEN-
Yalçın, gelecek hafta içerisinde tüm illere bir yazı gönderileceğini ve okullardaki tüm öğretmen açıklarının alanlarına göre kendilerine bildirilmesini isteyeceklerini kaydederek, “Bu sayede hangi alanda, kaç öğretmen ihtiyacı olduğunu, hangi ile kaç öğretmen göndermemiz gerektiğini öğreneceğiz. Eğitim ordusuna 10 bin öğretmen daha katacağız” dedi. Yalçın, Ekim ayında yapılacak atamaların Doğu ve Güneydoğu bölgeleri öncelikli olmak üzere Tüm Türkiye’ye yapılacağını söyledi.
Kaynak:ANKA

http://www.duyurgac.com/10-bin-ogretmen-atamasi-icin-basvurular-ekimde-alinacak_5964.html

inşallah arkadaşlar. bende bekliyorum. kasım atamalarında hepimiz atanırız.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri