ben bu kadar kötümser düsünmüyorum... zorunlu egitimden dolayı böyle oldu puanlar ...evet diger branstaki arkadaslarda haklı atanamıyorlar ama bunun okul öncesiyle alakası yok..bu senelerdir böyle... okul öncesi olsa da olmasa da eger bir bransa 400,500 kontenjan ayrıldıysa bunun okul öncesi atamsıyla alaksı yok arkadaslar bunu neden anlayamıyoruz diger branstaki arkadaslara diyorum... bizler sizin önünüzdeki engel degiliz olamayızda ...sistem hatası ,durumu kisisellestirmek bir bransa yüklenmek adil degil... cözüm sistemin içindeki yanlısların düzeltilmesinde.. acık varsa! kiii var alım olacaksa tabikide paun düsecek bundan daha mantıklı ne olabilirki ... yineliyorum umarım su brans bu brans demeden herkes atanır... okul öncesinden alım olacak...sözleşmeli ögretmenataması olacaktır bir süre...bakan kasım ayına kadar demişti ama bunun uzun vadede mümkün olmayacagını da taha akyol' un programında da dile getirdi... keske ögretmenlik gibi kutsal bir meslek böyle sınıflandırılmasa(kadrolu-sözleşmeli-ücretli-vekil-uzman vs...) umudunuzu yitirmeyin diyorum... son olarak önümüzdeki senede puanların cok cok yüksek olacagını düsünmüyorum...öngörüm 2,3 yıl daha puanların düsük kalacagı ancak türkiye genelinde ihtiyaclar tamamlanırsa o zaman puanlar gercek anlamda yükselir...ayrıca sade ve sadece ist. zorunlu egitime alındıgını düsünün...lütfen düsünün...ozaman ne kadar acık olacaktır...ben böyle düsünüyorum...tamamen benim görüşüm,herkesin görüşüne saygı duyuyorum...