ben şunu söylüyorum ve arkasındayım : ya sözleşmelilere siz daha dün atandınız abartmayın oturyn oturduğunuz yerde , sizi 2010 da zaten kadrolu yapacağım diyerek başvuru yaptırmayacak
yada
devletin kasasını ( maliyeyi ) düşünerek kadrolu alım yaptım diye övünecek ama atama yapmamış olacak
a ya da b hangisi ?
içimden geçen a
b diyorsanız hemen kpss ye çalışın.. şubatı beklemeye gerek yok .. çümkü şimdi yapılmayan şubatta zaten yapılmaz
oTAAAAAA dan sonrasına var ya bire bir katılıyorum hocam ve bu yorumu kendi adımı gecenin hatta yılın yorumu seçiyorum!daha düne kadar okul öncesi= dadılık,bakıcılık vs ydi şimdi ne çabuk mi,lletin gözdesi oldu?onların yerinde olsaydım onur meselesi yapar gene de o kursa katılmazdım!onursuz şeyler:36_11_6:zaten beceremeyecekleri aşikar bari rezil olmazdılarhocalarım kusura bakmayın da SINIFÇILARIN TAAAAA ............ .............
sizi bağlamaz , atama olursa onlar 2.öncelikli
:congratulationscut4oTAAAAAA dan sonrasına var ya bire bir katılıyorum hocam ve bu yorumu kendi adımı gecenin hatta yılın yorumu seçiyorum!daha düne kadar okul öncesi= dadılık,bakıcılık vs ydi şimdi ne çabuk mi,lletin gözdesi oldu?onların yerinde olsaydım onur meselesi yapar gene de o kursa katılmazdım!onursuz şeyler:36_11_6:zaten beceremeyecekleri aşikar bari rezil olmazdılar
:congratulationscut4 :congratulationscut4 :congratulationscut4yelizz arkadaşım umutlar tükenir mi tam tersine artıyorplansız bir işe kalkıştılar ne yapacaklarını şaştılar....bayıla bayıla değilse de o girmek için kendilerini parçaladıkları AB için alacaklar bizi göreceksiiz..bu sene bizim senemiz arkdaşlar.....hatta bu gidişle 60 saat kurs alıp çubukçu bile okul önceci olacaaaak:36_11_6:
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!