Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Ya ANLAMIYORUM açıklamada kadrolu mu alım olacak denmiş. Ben ANLAMADIM!!! Yeni alım yazmamışmı orda???

ben şunu söylüyorum ve arkasındayım : ya sözleşmelilere siz daha dün atandınız abartmayın oturyn oturduğunuz yerde , sizi 2010 da zaten kadrolu yapacağım diyerek başvuru yaptırmayacak

yada

devletin kasasını ( maliyeyi ) düşünerek kadrolu alım yaptım diye övünecek ama atama yapmamış olacak

a ya da b hangisi ?

içimden geçen a

b diyorsanız hemen kpss ye çalışın.. şubatı beklemeye gerek yok .. çümkü şimdi yapılmayan şubatta zaten yapılmaz

hüseyin hocam nolur moral vercek bir açıklama yapın eşim inanmıyo bu kadar açık varken diyo bence önceki haberler gibi balon yalan haberdir diyor

hocalarım kusura bakmayın da SINIFÇILARIN TAAAAA ............ .............

sizi bağlamaz , atama olursa onlar 2.öncelikli

ben şunu söylüyorum ve arkasındayım : ya sözleşmelilere siz daha dün atandınız abartmayın oturyn oturduğunuz yerde , sizi 2010 da zaten kadrolu yapacağım diyerek başvuru yaptırmayacak

yada

devletin kasasını ( maliyeyi ) düşünerek kadrolu alım yaptım diye övünecek ama atama yapmamış olacak

a ya da b hangisi ?

içimden geçen a

b diyorsanız hemen kpss ye çalışın.. şubatı beklemeye gerek yok .. çümkü şimdi yapılmayan şubatta zaten yapılmaz

bende a diyorum
b yi aklımdan bile geçirmek istemiyorum:(

şu sınıfçı muhabbetii açmayın.. konunun onlarla alaksı yok.. sizi bağlayan konu değil o

bencede ki bu kadın hasta bence iyi düşünmedi :D göreceksin sözleşmeli almak zorunda kalacak konuşamadı bile izlediyseniz çok rahatsızdı bence aceleyle söylenmiş olabilir umarım öyledir ki sözleşmeli alınsın=(

hüseyin hocam peki şimdi 10000 kadrolu alırsa onların yerleri açılmayacakmı başka okullara geçirirse offf ya ne düşüneceğimi bilemedim dilerim bu haber doğru olmaz

arkadaşlar sanırım b seçeneği olacak galiba kaldık bu gidişle umutlarımız bugün tükendi maalesef:(:(keşke bir mucize olsaaaa:egg61nb: çok moralim bozuk umutlanamıyorum bile inş bu hafta güzel şeyler olur:36_7_8:

banada a gibi geliyor sonuçta 5 bin kadroluda eylulde atadı sımdıde 10 bin atarsa açık 15 bine çıkar bencede a gıbı gelıyor bu arada meb personelın kendi sitesinde heberler kısmında sozlesmelılerın kadroya geçmesi ile ilgili bir basın acıklaması var gercı hazıranda verilmis ama yınede ınceleyın derım

tabiki dileğimiz a seçeneği inş hepimiz atanırız:):)bu sözleşmli alım için iptal davası açılmıştı dava sonuçlandı ve sözleşmeli alımın aykırı olmadığı kararı alındı açıkçası bu davadan sonra tamam dedim hepimizi alırlar artık:):)ama bu nimetin ne yapacağı belli olmuyor biz ne düşünürsek kadın resmen oyun oynar gibi tersini yapıyor hafta içini umutla bekliyorum:):)

ya arkadaşlar eğer bu atamada sözleşmelileri kadroya geçirirler yeni alım yapmazlarsa bütün braşlar ayaklanacak zaten memurlar nette herkes bizim gibi alt üst olmuş allahım inşallah carpediem deniz arkadaşın senaryosu gerçek olur ve bizden ayrıca bir alım daha yaparlarssaassrrre

beklemek her zaman kötü oluyor sabır taşı son hadde geldi bakalım sonu ne olacak

hocalarım kusura bakmayın da SINIFÇILARIN TAAAAA ............ .............

sizi bağlamaz , atama olursa onlar 2.öncelikli
oTAAAAAA dan sonrasına var ya bire bir katılıyorum hocam ve bu yorumu kendi adımı gecenin hatta yılın yorumu seçiyorum!daha düne kadar okul öncesi= dadılık,bakıcılık vs ydi şimdi ne çabuk mi,lletin gözdesi oldu?onların yerinde olsaydım onur meselesi yapar gene de o kursa katılmazdım!onursuz şeyler:36_11_6:zaten beceremeyecekleri aşikar bari rezil olmazdılar

oTAAAAAA dan sonrasına var ya bire bir katılıyorum hocam ve bu yorumu kendi adımı gecenin hatta yılın yorumu seçiyorum!daha düne kadar okul öncesi= dadılık,bakıcılık vs ydi şimdi ne çabuk mi,lletin gözdesi oldu?onların yerinde olsaydım onur meselesi yapar gene de o kursa katılmazdım!onursuz şeyler:36_11_6:zaten beceremeyecekleri aşikar bari rezil olmazdılar
:congratulationscut4

ya arkadaşlar şimdi umutlar tamamen tükendimi ne diyosunuz bana sanki hala bir sürpriz olacakmış gibi geliyor sosyalci hüseyin hocam ne diyosunuz sizinde umudunuz bittimi?

arkadaşlar uzun lafın kısası ne 1000 kadro atamasımı kesin netmi....allahım delircem ya...

yelizz arkadaşım umutlar tükenir mi tam tersine artıyor:) plansız bir işe kalkıştılar ne yapacaklarını şaştılar....bayıla bayıla değilse de o girmek için kendilerini parçaladıkları AB için alacaklar bizi göreceksiiz..bu sene bizim senemiz arkdaşlar.....hatta bu gidişle 60 saat kurs alıp çubukçu bile okul önceci olacaaaak:36_11_6:

yelizz arkadaşım umutlar tükenir mi tam tersine artıyor:) plansız bir işe kalkıştılar ne yapacaklarını şaştılar....bayıla bayıla değilse de o girmek için kendilerini parçaladıkları AB için alacaklar bizi göreceksiiz..bu sene bizim senemiz arkdaşlar.....hatta bu gidişle 60 saat kurs alıp çubukçu bile okul önceci olacaaaak:36_11_6:
:congratulationscut4 :congratulationscut4 :congratulationscut4

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri