Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ama samsunu bütün ilçelerindeki milli eğitimlerinde bu söylenti var hatta bunu söyleyen şube müdürü

öyle birşey olursa bize sıra gelirmi? acaba

inş. bunlar doğru haberlerdir

gelir heralde bize öncelik tanırlar çünkü doğru olan bu

inşallah doğru haberdir hepimiz atanırız ya
sabırsızlıkla beklıyorum...

heralde en yakın psikoloğa gidip destek almalıyım...
o bunu diyor şu bunu diyor...
bir an önce hayırlı haberler duymak temennisiyle...

zaten çocuk gelişimlerini almasalardı sıra bizimdi

:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6:
heralde en yakın psikoloğa gidip destek almalıyım...
O bunu diyor şu bunu diyor...
Bir an önce hayırlı haberler duymak temennisiyle...

aynen katiliyorum sana bende ayni durumdayim.bİr Ümİtlenİyorum ,bİr batiyorum yok omayacakmiŞ dİye ama İnŞallah olur dİyorum yİne de az da olsa bİr umut var İÇİmde.

zaten çocuk gelişimlerini almasalardı sıra bizimdi

Çocuk gelİŞİmcİler rehabİlİtasyon merkezlerİne gİtsİn onlara orda Çok İhtİyaÇ var herkes kendİ İŞİnİ yapsin yav bu ne bİÇİm İŞ bÖyle

ben rahabilitasyon merkezinde çalışıyorum çocuk gelişimci kalmadı

arkadaşlar şimdi namaz dan kalktım dua ettim kasım da bizden çok alım olur diye şimdide açtım silerden bir haber var mı diye süper şeyler yazmışsınız çokkkkkkk mutlu oldum inşallah dualarım kabul olur atanırız hepimiz birkaç kişiden bu tür haberler duymak güzel inşallah doğrudur 7 bin kişi alabilirler bizden her mezun atanır merak etmeyin en fazla 5500 kişi kaldık evt çocuk gelişimci atayabilirler

ben rahabilitasyon merkezinde çalışıyorum çocuk gelişimci kalmadı

canim ya bİraz bİlgİ versene nasil bende baŞliycam p.tesİ rehabİlİtasyona Çekİncelerİm var daha Önce hep anasiiflarinda ÇaliŞtim ÇÜnkÜ.nelere dİkkat etmem gerek

BİDE ÇOCUK gelişimcilerle bizim kpss puanlarını ayne kefeye koyarlarsa allah korusun ama insanın aklına herşey geliyo

arkadaslar memurlar netteki haber resmi agızdan yapılmıs bir haber degil ki! olumlu-olumsuz birşey yok orda bir önceki atamanın yanlıs yapıldıgı magduriyetinin oldugunu dile getiren bir arkadasımız var...ve sunu düsünün MEB.17 bin sözleşmeli ihtiyacı oldugunu söyleyerek maliyeden talep etti degilmi,maliyede 10 bin verdi...demekki 7 bin olma ihtimali var ben buraya geldigim ilk günden beri söylüyorum7 bin olacak belki bir kısmını kasımda bir kısmını da subatta yapacak...ayrıca meb in iş takviminde ekimde atama gözüküyor yani kasımda- subatta atama var okul öncesine ne kadar kontenjan ayrılayacagı muamma...eee zorunlu eigitmde olan bir bransada beklenen sayıda alınır diye düsünüyorum...hiç kimse moralini bozmasın kasım olmazsa subatta kesin , benim kasıma dair umutlarım var...inanmak lazım,iyi düsünelim iyi olsun...zorunlu egitim yapacaksın kasımda atama yapmayacaksın...ayrıca 14 eylüle cıkmamıstı maliyenin kararı o yüzden bir hafta sonra yapıldı 10bin atama...biraz gerceklerden yola cıkarak düsünmeliyiz...acık bitmedi bitmezde,ön lisanslı ve okuyan ark.lar bu ihtiyacı gideriyor gibi olsa da acık cok arkadaslar...sakın ümitsizlige kapılmayın, her söylenen gercegi yansıtmıyor resmi bir yerden henüz acıklama yok...

benimde duyduğuma göre 7 bin kadrolu alınıcakmış yani sözleşmeliler kadroya geçicek gibi görünüyor taban 46ya düştüğü için sözleşmeli alınmıyacakmış.

benimde duyduğuma göre 7 bin kadrolu alınıcakmış yani sözleşmeliler kadroya geçicek gibi görünüyor taban 46ya düştüğü için sözleşmeli alınmıyacakmış.

:36_11_6:İyİ attin ha

ihtiyac cok oldugu için sayı ile paralel olarak puanın düsmesi cok normal ama...ayrıca kalan herkes 46 ve asagısı degilki...ayrıca 46 atandıktan sonra 45 ve asagısı neden atanmasın degilmi ama... daha önce söyledim yineliyorum bu puanlar bizim kapasitemizi iyi yada kötü ögretmen oldugumuzu-olacagımızı belirlemiyor...puanları bahane etmesinler eger böyle bir haberin aslı varsa..acıkcası bunlar asparagas seyler hepimiz biryerlerden duyuyoruz evet ve paylasıyoruz resmi bir acıklama henüz yok...ama sunu savunuyor herkes acık var alım olmalı...puan kıstas degil genelimiz hatta hepimiz bu görüşte...

sözleşmeli alım olacagı yönünde resmi bir acıklama da var... bunu eylül ayı içinde taha akyol'un programında meb.sayın cubukcu dile getirdi,dipnot olarak belirteyim dedim...yani yukarıdaki haberle celişiyor ... karamsar olmayalım diyorum........inanmak ve iyi düsünmek lazımm.....

ne olup bitiyor arkadaşlar kasımda 7 bin alınacağı haberi ne kadar inandırıcı kesin bi açıklama yok varsayımlarla yaşıyoruz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri