Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşım benim puanım 45.576.bütten dolayı tercih yapamayan arkadaşlar var,yüksek puanlı yine atanamayan arkadaşlar var,21 işaretlemedigi için gidemeyip bu atamada işaretlemeti düşünenler var daha dogrusu var da var yani kasımda alım olsa gitme şansımız sence ne kadar ya da gidebilmemiz için şu durumda sence ne kadar alım olması gerekiyor.

arkadaşlar bizler üniversiteyi bitirmiş insanlarız burda oturmuş kasım atamaları hakında tahminler yürütüyoruz böyle eli kolu bağlı oturdukça bizden kasımda ücretli öğretmenlik sayesin de kolay kolay atama olamıyacak olsa bile az sayıda olacak ve mezun birçok arkadaş boşta kalacak yada bu gidişle kasım atamalarını unutup şubatta atanmayı bekleyeceğiz tahmin yürütmeyi bırakalım da ücretli kaldırılması için eğitim sene faks yağmuruna tutalım o da olmadı eğitim senin avukatlarıyla gidip konuşalım birlik olmalıyız boş b oş oturmakla bişey kazanamayız bakın sesimiz çıkmadığı için biz duruken diğer branşlarda alım yapılıyor buna göz yumucak mısınoız daha oturup burda tahminlerde bulunana kadar bişeyler yapalım tabi birlik olmadan olmaz

arkadaşlar nede burda boş boş oturup kasım daki atamalar için tahminler yürütüyoruz 17 bin alımın olacağını söyleyenler bizden 10 bin alım olmadan önceki açıklamarıydı 17 bin alımla çoğunu bizden alacaklar dı fakat bu 10 bin alım yapılınca yani kasımda düşünülen bizim için alım kasımda önce 10 bin alım la tamamlandı gibi birşey kasımda alım mutlaka olacaktır çünkü diğer branşlar dakiler bunu bekliyor eylül onlar için hiçte iç açıcı olmadı 10 bin alım olur gibi yalnız biz böle sustulca bizden pekte alım olacağını sanmıyorum çünkü sağolsunlar usta öğreticilik yerine üxretli alım yapmaya başladılar önlisanslarla açık dolmayınca diğer branşlardan alım yapmaya başladılar biz sustukça bun işlere dur diyen olmayacak açığı bu şekilde hızla dolduracaklarkasım da yine avcumuzu yalarız şubatı bekleriz birşeyler yapılmalı bunu da biz yapacaz uyanaın artı daha fazla geç olmadan

usta öğreticilik iptalini eğitim sen dava açarak kaldırdı bunun olmasını saylayanlardan birisiyle görüşüyorum msn de şuan o kişi öğretmen oldu o kişi eğitim senne dava açtıranlardan yani eğitim seni bir şekilde harekete geçirdi o ve onun gibi birçok kişi sonucu da ulaşıldı tekrar usta öğretici alınacağı zamanda eğitim sen yine karşı çıkarak danıştaydan usta öğretici olarak öğretmen görevlendiremessiniz uyarısı geldi ve 10 bin alım yapmak zorunda kaldılar baktılar açık bubnunlada kapanmıyoor yeniş bir kılıf uydurarak ücretli çalıştırma yoluna bgaşvurdular bu da ytetmiyor gibi tabi eğitim senin sesi çıkmayınca da başka branşlardan alım yapmaya başladılar eğitim senin sesi çıkmıyor çğnkü biz uyuyoruz eğitim senin olaylardan haberleri bile yok bizden talep gelmeyince baktı eğitimden bizlere halimizden memnuzunuz yapılanlarla pekte ilgili değil tabi bizim sesimiz çıkmassa onlar ne den uğraşsın uyuacakmyız daha kasımı unutup şubatı mı bekleyeceğiz

yyaa arkadaşlar hiç mi resmi bi açıklama yok....???? artık çok sıkıldım yaaa... içimden bi ses kasımda bize çok kontenjan vermiceklerini söylüyo!!!! naparız o zaman bilmem... resmi bir açıklama duyan olursa lütfen yazsın hemen buraya...rica ediyorum...

skaludes arkadaşıma katılıyorum.ücretli ögretmenlige o kadar başvuran var ki.ayrıca ben arkadaşlarımızın başka branşlardan mezun olup okulöncesinde ücretli çalışmalarına yönelik okulöncesi form sitelerinde çok büyük iddaları var.bunlara sessiz kalamayız.birlik olup birşeyler yapmmamız lazım.ben egitimsenin iletim mail adresine bu knuyla ilgili mail atıyorum ama bir kişinin yapması degil birçok kişinin yapması gerek ki ses getirsin DUYARSIZ KALMAYALIM DERİM.

arkadaşım yazdığın dilekçe örneğini ve mail adresini gönder buraya bizde atalım

kesinlikle katılıyorum biz sustukça onlar alttan alttan başka bölümledekileri görewe getiriyorlar buna birlik olup dur demeliyiz

arkadaşım egitimsenin sayfasına gir orada iletişim adresi var oraya bu konuyla ilgili şikayetini düşüncelerini anlat.birlikten ses dogar arkadaşlar

hala yok heralde:/

Resmi açıklama yok, diyor galiba.

arkadaşlar, başvurular eğer dendiği gibi 20'sinde başlayacaksa açıklamalar pzt'ye kalır diye düşünüyorum.

Yarın da birşeyler olabilir, ne dersiniz???

olabilir tabiki.. neden olmasın:)))

MEB , sadece Şırnak'ta 510 Ücretli ve Vekil Öğretmen MERSİNİN Tarsus ilçesinde 355 Ücretli Öğretmen çalıştırıyor. Buda demek oluyor ki sadece 2 ilde binden fzla öğretmene ihtiyaç var!

Başka bir siteden alıntı haber!!! Şimdi gördüm! Yeni çıkmış çünkü sürekli bakıyordum

off açıklama yapılmayan hergün gerginliğim birazdaha artıyor ve stres beni bitiriyor yeter artık bu neyaa..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri