Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
çok yoruldum artık ya psikolojim alt ust oldu:(ne olur guzel seyler olsun hepımız ıçın.68 puanım var ve büt yüzünden tercih yapamayanlardanım:(

teşekkür ederim hüseyin hocam sizin yorumlarınız benim için çok önemli

hocam , 46-45 puanlı arkadaşların tercihlerine kesinlikle yerleşeceğini düşünüyorum...

ama istediği il olmaz ya da olur... o da o ilin açacağı kontenjana bağlı

bu haberlere en çok sinirlene ve kızanlardandan biride benim umuyorumki bu 2000 3000 atama tahmini çıksın en çok sevinenlerden biride ben olurum bende atama bekliyorum niyetim kimsenin moralini bozmak degil sadece paylaşmak istedim hergün bu siteyle günü kapatıyorum bu siteyle güne başlıyorum aynı işkenceleri bende yaşıyorum :((((

hocam sizin puanınız kaç

göste hocam siz atanırsınız. Ama bir an önce açıklama yapsalarda herkes raahat bir nefes alsa

banamı sordunuz begüm hocam?

kendinizi düşünerek 3000 olsun alım gidelim diyor herkez.6000 olsun bekleyenlerin hepsi gitsinnn bencil olmayalım

evet size sordum hocam

inşallah olur hocam ...

hocam inşallah 6000 değil 7000 olur ama bizler en kötü ihtimalleri söylüyoruz ama ümidi kesmeyelim daha şubat atamaları var

puanınız düşük değil hocam inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür

hocam , 46-45 puanlı arkadaşların tercihlerine kesinlikle yerleşeceğini düşünüyorum...

ama istediği il olmaz ya da olur... o da o ilin açacağı kontenjana bağlı
hüseyin hocam benimde 45.765 arkadaşın dediği gibi tercihler konusunda çok kararsızım ben eskişehirdeyim ama 10000 atamada bile sadece 10 kontenjan verdi oysa 150 den fazla ücretli çalışıyo burda yakın bozüyük kütahya yazsam sadece ve 21 işaretlesem diyorumki tercihlerime değilde 21 doğuya atarmı korkuyorum evliyim 3 yaşında çocuğum var sizce ne yapmalıyım illerimi fazla yazsam sıralamada 449 kişiyim bu arada

çalışmadıgım için kendimi ne kahrediyorum bilemessiniz eger atama olursa bi mucize olur ama ben bu güne kadar şansımla hiç biyere glemedim hep çalıştım biliyorumki burdaki bütün arkadaşlarımda çok çalıştı ama bu yıl bi talihsizlik oldu işte herkesin eminim kendine göre haklı sebepleri vardır atanamadık bundada şansımın yardım etmiycegini biliyorum yani anlıycanız umudumu kaybetmek üzereyim:( artık umutlar seneye kalcak belki böylesi hayırlısıdır ben eminim bu sene atanamayan arkadaşlar bende dahil olmak üzere seneye daha büyük bi şevkle çalışıp sözleşmeli bile degil kadrolu atanacaz burdada en güzel yorumlarımızı yazıcaz allah herkesin gönlüne göre versin hakkımızda hayırlısı olsun... biz okulönceciyiz ve özel insanlarız emeklerimiz boşa gitmiycektir

çenem düştü kusura bakmayın :)))

cok sagol tayyibe hocam moral destegın icin:)ıns hepımız atanırız hayırlısıyla

hocam kesinlikle öyle düşünmeyin ve moralinizi bozmayın o.ö çok ihtiyaç var ve seneye atama yapacak öğretmen bulamayacaklar benim duyumlarıma göre 7000 ihtiyaç va ama mezun sayısı 3000-5000 arasında ümidinizi yitirmeyin şubat atamalarına kadar hepimiz gideceğiz pozitif düşünelim düşünün birkere bu seneye kadar böyle bir şans verileceği kimin aklına gelirdiki atandığımız günleride göreceğiz ve burada sevincimizi hepimiz paylaşacağız

yorumların hepsini 2 haftadır takip ediyorum.Hüseyin hocayı dinliyorum.iyi güzel mantıklı yorumları.Ama şu evinin yakına atanırsın puanın iyiyse diye bişey yok bence tercih önemli ve nokta tayin olduğu için senin yazdığın okulu başkasının yazmaması bir mucize.....7 yıldır çeşitli şekillerde başvuru yapıyorum.nokta tayinin çok büyük dezavantajları var mağlaesef en güzeli konuşmak ve paylaşmak..böylece aynı okulu yazmamak...

inşallah hocam inşallah

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri