Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Arkadaşlar merhaba. Size bir hatırlatma yapmak istiyorum.
Bu başlığı sosyalcihüseyin hocam açmş ve duyumlarını yazmak için oluşturmuş. Ancak bu alan bizler arasındaki paylaşımlara dönüştü.
Bu sebeple bahsettiğimiz konuları açılmış başlıklarda tartışsak hüseyin hocam bilgilerini paylaşmak için bu başlığı kullansa hepimiz için daha faydalı olmaz mı?:36_3_12:
Hüseyin hocamıza birkaç kez görüşünü almak üzere mesaj attık fakat onun görüşünü almaya ömrümüz vefa etmeyecek arkadaşım

kusura bakmayında arkadaşlar 1ay önce sözleşmeye atanan okulöncesi öğretmen arkadaşlarım kasımdaki atamayı kadrolu olsun diye dua ediyor . sizler negüzel atandınız 5 yılda olsa eninde sonunda sizi devlet kadroya geçirir zaten merak etmeyin.ya bizzz 10000 alımda atanamayanlar bizim umudumuz merakımız yokmu hiç bizde atanabilmek için sözleşşmeli alsın diye dua ediyoruz.. inşallah hepimizede istediğimiz yere gelmek nasip olur.özel okuldayım ve şarttlarımm çokk ağırr umarımm şans bizden yana benim gibi olanlarıda busefer güldürürr inşalllah haksızmıyımm arkadaşlar?:36_11_13:

gece yıldızı rumuzlu arkadaşım özelden msj yazmıştım hatırladınız mı?msj engellemişsiniz sanırım,cevap yazıcaktım gönderilmedi,ısparta dışı düşündüğünüz il varmı,ben mesala ısparta ve çevre ilçeleri ve ısparta yakın illeri düşünüyorum,siz?
yok sizin için engellemedim tanımadığım insanlarda mesaj yolluyor öncelikle tabiki ısparta ve cevrelerini düşünüyorum 21 işaretliycem hayırlısı başka yere olursa gidicem evliyim ama bida böyle bir şans gelmiyebilir özelden mesajlaşabilriz acık ısparta merkezde oturuyorum siz

ArkadaŞlar malİye bakanliĞi bÜrÇe aÇiklamiŞ bÜtÇenİn bÜyÜk bÖlÜmÜ eĞİtİme yanİ mİllİ eĞİtİm bakanliĞina p.tesİ yada sali olay netleŞİcek dİye dÜŞÜnÜyorum hepİmİzİn umduĞu sonuÇ Çikar İnŞŞŞŞ

:36_7_8::36_7_8::36_7_8:
en bÜyÜk pay eĞİtİme

bakan Şimşek, 2010 yılında milli eğitim bakanlığı’nın en büyük bütçeye sahip bakanlık olma özelliğini sürdüreceğini, sağlık bakanlığı’na ayrılan bütçeyi de yüzde 12 oranında artırdıklarını söyledi. Şimşek, gelecek yıl aile hekimliğini 81 ile yaygınlaştıracaklarını bildirdi. Yeni kurulan üniversitelerin öğretim
elemanı ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılayabilmek için, ilave 7 bin adet atama izni verilecek

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/180151-2010-butcesi-krizden-cikisin-anahtari.aspx

ArkadaŞlar malİye bakanliĞi bÜrÇe aÇiklamiŞ bÜtÇenİn bÜyÜk bÖlÜmÜ eĞİtİme yanİ mİllİ eĞİtİm bakanliĞina p.tesİ yada sali olay netleŞİcek dİye dÜŞÜnÜyorum hepİmİzİn umduĞu sonuÇ Çikar İnŞŞŞŞ
nerden duydunuz

salı yada pazrtesi inşaalh bu sıkıntılarımız bitecek:36_7_8::congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4:110103_aphextwinz_p

bu hafta sonuda bitmedi bi türlü.

salı yada pazrtesi inşaalh bu sıkıntılarımız bitecek:36_7_8::congratulationscut4:congratulationscut4:congratulationscut4:110103_aphextwinz_p
iyşallah artık o kadar sıkıldım bu işkence bitsin artık:congratulationscut4

biticek:36_3_12:Allah yardımcımız olsun :congratulationscut4

evet bitecek az kaldı:110103_aphextwinz_p

Radyoda haberlerde .

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri