Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ispatlamana gerek yok canım evet zamanında sordum biliyorum, beni ilk bozan sensin cevabınla bakan burda yokmuşşş ben varmı dedim sanki

off neler oluyor burda ya... kendinize gelin ne olur:(

bu forumda paylaşımı be bilgiyi haketmeyenlere karşı ben de bildiklerimi kapatıyorum.. bugüne kadar paylaşımda bulunduğum arkadaşlara özelden cevap vereceğim..
böylesi daha yararlı olacak.

bu forumda paylaşımı be bilgiyi haketmeyenlere karşı ben de bildiklerimi kapatıyorum.. bugüne kadar paylaşımda bulunduğum arkadaşlara özelden cevap vereceğim..

hocam hangi birimize özelden yetişeceksiniz.... buradan devam edelim paylaşımlarımıza... zaten stres çok fazla.... off yaaa........ :36_3_12:

hüseyin hocam biz sizsiz ne yaparız

hocam bizim ne suçumuz var şimdi özelden bizde okuyamıyacağız yazdıklarınızı hocam yapmayın sizin sayenizde bilgi sahibi oluyoruz...allah için affedin....uzatmayın bence.....

neoluyor ya burda yine birbirimize düşmüşüz,arkadaşlar hepimizin gayesi aynı bu iç çatışma niye?

Bizi içten yıkmaya çalışıyorlar.Kesin dış güçlerin parmağı var:))

herkesin sinirleri çok gerilmiş.birbirimize destek olalım.hepimiz çok sıkıntılandık.sonu hayır olsun.

arkadaşlar ben haddim olmayarak bir yorum yazmak istiyorum lütfen herkes gerildiği için bazen istemsiz olumsuz tepkiler verebiliriz önemli olan bunu toparlamak ve uzatmamaktır hatayı anlamak ve özür dilemektir..eğer hiçbiri olmuyorsa susmaktır..ben bu zaman kadar okuduğum yazılarda sosyalcihüseyin bey hep yardımcı oldu herkese ve en azında moral vererek en güzel şeyi yaptı birazda olsa saygılı olalım birbirimize...herkese mutlu ve huzurlu bir hayat

hüseyin hocam lütfen bir şey yazın... bizde emeğiniz gerçekten çok... en sıkıntılı günlerimizde bize moral verdiniz.... tamda ihtiyacımız olduğu dönemde bunu yapmayın... zaten herkesin sıkıntısı tepesinde... eğer alım olursa ben tercihlerimi de size sorarak yapmak istiyordum:(((((((((((((

evet hocam bırakmayın bizi şimdi

burdayım hocam

o kadar sabrettik, bekledik , herkes için önemli fikirleriniz:) umut ediyorumki haftaya da tercihleri konuşçaz burda az kaldı sanırım artık :)))

hüzeyin hocamı kızdırmayın lütfen hocam siz olmasnız bize kim morel verecek:36_3_12::36_3_12::36_3_12:

mrb hüseyin hocam.nerelere gittiniz.yorumlarını okuduğum nadir kişilerdeniz.biliyorsunuz herkesin yorumu okunmuyor.özellikle ısrarla olumsuz yapanlarınki hiç okunmuyor.sadece moral bozuyor.benim eşimde sosyalci.eşimde sizin yorumlarınızı okuyor.oda çok destek oluyor.sizde desteklerinizi esirgemeyin.saygılarr....

Ha bu sitede ne olmuş daaa!!!
Hüseyin hocam, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Lütfen!! Yakında olacakları da paylaşmak isteriz sizinle.. Sevinç ya da üzüntü her neyse..
İlk maaşımla size hediye alcaktım daha :))

Hüseyin Hocam,
Lütfen nasıl ki eşinize destek oluyorsunuz burada bizleri de ayırmadınız ALLAH razı olsun sizden yapmayın bizler burada kaç zamandır sizin 1 sözünüzle ne kadar toparladık kendimizi çünkü atama konusunda çoğumuz tecrübesiziz bu kadar destek oldunuz şimdi eğer atanırsak mutluluğumuzu bizimle paylaşmayacak mısınız?:ggggdw:

ofluzeynoş terbiyesizlik yapmış hocam cahilliğine verin yani böyle dengesiz konuşmaları önemsemeyin. Şimdiye kadar bizlere olan destekleriniz içinde sonsuz saygılar hocam.biz sizin burdan ayrılmanızı istemiyoruz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri