Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
bukadar ıssız ve sozlesmelı atama bekleyen ogretmenler varken bırısı cıkmıs kadroludan bahsedıyor..arkadasım ınsallah kadrolu atamada olur kafanı yorma...ama sozlesmelıde olsun baska branstakıler ıcınde konusuyorm bızım dualarımız boyle

kimse bişeyi anlamak zorunda değil arkadaşım boş ver..neticeye bak
bir galyana gelip zorunlu yaptılar okul öncesini..kasımda alacaklar oladı şubatta hepimizi alacaklar...bu bizim altın çağımız...kimsenin hatırı olsun diye de ay ben atanmayayım ,ayıp olmasın diğer braşlara demeyeceğimize göre...çatır çatır hepimiz atanacağız,onlar izleyecek..zira kendilerini parçalasalar boşa...iki gün öncesine kadar hepimiz atanalım onlar da bekiliyor yıllardır onlarında hakkı diyordum15 yıllık arkadaşım(sosyalci)la bu konu yüzünden bir birbirimize girdik..yazıklar olsun...ben ki aileme hep ben de atanmayı çok istiyorum ama X arkadaşımın atanmasını kendimden çok istiyorum diyorum..artık allah herkesin gönlüne göre versin diyorum...ben 46,001 le atanacağım,o da 70 le açıkta kalacak....kader utansın...

:) ya arkadaşlar yanlış alaşılma olmasın sonradan farketim,sosyalci derken benim o arkadaş sosyal öğretmeni onu kast ettim yoksa burada nicki sosyalci olan arkadaştan değil...yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyelim......

merhaba arkadaşlar hayırlı haberler almak ümidiyle kayseri isteyen arkadaşlar puanlarıyla birlikte yazarlarsa sevinirim benim 44.568 ben kayseri dışını yazamıyorum hepimiz atanalım inşallah

arkadaşlar bize bebek bakıcaısı dadı gıbı cümleleri sarfedenler şuan o.ö. geçmek için seminerleri takip ediyorlar nerde nezaman başlıcak yoksa bittimi diye araştırıyorlar ya bu ne biçim is asagıladıkları mesleğe ulasmaya girmeye çalışıyorlar ıns gıremezler

ya arkadaşlar bu sınıfcıların seniner olayı varya bence bunlarıda atayacaklar eger kasım alımı olursa yarın onların seminer sınavı varmış onların kpss sınav sonucu kalan atanamayan oöö yüksek bence bilmiyorum ama kesin onlarda atanırsa bu puan 50-60 dan assagı düşmez ne rezillik ya bu anlamadım kalifiye ögretmeni alma 2 kurs ver onu ögretmen yap yazık yazık

ama biliyorsun ki biz birinci öncelikliyiz

ama biliyorsun ki biz birinci öncelikliyiz
birinci önceliksin ama ya kpss puanı sartı olursa ne olacak ozaman bunları bosuna hazırlamadılar bugun duydum yarın onların sınavı varmış ilce meb müdürü yüksek puan al sana ücretli görev verecemdemiş bizzat sınıfcı olan kursa giden kişiye

ya ne olcak bu kasım atamaları kimi var diyo kimi yok insanların umutlarıyla oynamayın kesin bilgisi olan varmı

demekki bunlar sayıyı düşük tutacaklar sonrada sınıfçıları ücretli atayacaklar.yada kadroya alacaklar (cepten cebe) ,açıklarada sınıfçıları koyacaklar.bu arada geçen atamada yazıpta gitmeyen baya kişi varmış onlar 1 sene tercih yapamıyolar.

birinci önceliksin ama ya kpss puanı sartı olursa ne olacak ozaman bunları bosuna hazırlamadılar bugun duydum yarın onların sınavı varmış ilce meb müdürü yüksek puan al sana ücretli görev verecemdemiş bizzat sınıfcı olan kursa giden kişiye
ya boşverin şunları.öncelik bizim.onlar ihtiyaç halinde ücretli verilecekler.onlar bizimle yarışamaz bile.onlar şuan tükürdüklerini yalıyolar.gerçi onları vereceklerine çocukları başıboş bıraksınlar daha hayırlı olur bence.eminim çocuklar kendi kendilerine daha iyi bakarlar.bunlar yazmak istemezdim ama bizi küçümseyenlere bu sözler az bile.

kesnlikle katılıyorum sana arkadaşım okul öncesini küçümseyip çocuk bakıcılığı olarak algıyanlara en büyük ceza bu mesleğe atanmaları olur ama çocuklara kıyamıyorum..yoksa bizim işimizi isteksiz,sevgiisiz ve bilgisiz(bu konu hakkında bilgisiz) birine yaptırmaktan daha büyük bir ceza olmaz...para için yapılmayacak bir iş bizim işimiz...önce istek,arzu,kabiliyet sonra tabiki para...önceliklerin sırası karışırsa o pirincin taşını çubukçu da ayıramayacak

Arkadaşlar az önce NTV'de okulöncesi konuşulmuş, izleyen varmı? Belki program bitmemiştir bir açın.. Tv yok olduğum yerde...

Çok daha öncesin den tahmin ediyordum ama dile ve yazıya dökmemiştim atama için sınıfçıları bekliyo olabilirler onları ücretli olarak görevlendirebilirler.

Yani ücretli görevlendirip kadroyu o.ö de az tuıtmak gibi.fakat sınıfçılar da neden kasım ataması olursa şayet atanmak yerine ücretli olarak çalışsın bu da bir çelişki!

e bizimde elimiz armut toplamıyor arkadaşım:)ben de dilekçelere devam ederim ayrıcaaa avrupa insan hakları mahkeesine yeterli bilgiye sahip insanlar dururken yetersiz insanlar okul öncesinde çalışıyor ve eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ülkemizde çiyneniyor diyee...açarım ...nasılsa atanmassam başka bir işim kalmıyor iptal ettirene kadar tek başıma bile kalsam uğraşırım....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri