bukadar ıssız ve sozlesmelı atama bekleyen ogretmenler varken bırısı cıkmıs kadroludan bahsedıyor..arkadasım ınsallah kadrolu atamada olur kafanı yorma...ama sozlesmelıde olsun baska branstakıler ıcınde konusuyorm bızım dualarımız boyle
okudum ben hak verıyorm.arkadaslara ınsallah ta olur dıyorm...ama okuloncesının onemını anlamayan memurlar nette sacma ve gereksız yorum yapan bazı hocalarında okuması gerekıyo bence..ama nafıle anlamaz onlarrrr
birinci önceliksin ama ya kpss puanı sartı olursa ne olacak ozaman bunları bosuna hazırlamadılar bugun duydum yarın onların sınavı varmış ilce meb müdürü yüksek puan al sana ücretli görev verecemdemiş bizzat sınıfcı olan kursa giden kişiyeama biliyorsun ki biz birinci öncelikliyiz
ya boşverin şunları.öncelik bizim.onlar ihtiyaç halinde ücretli verilecekler.onlar bizimle yarışamaz bile.onlar şuan tükürdüklerini yalıyolar.gerçi onları vereceklerine çocukları başıboş bıraksınlar daha hayırlı olur bence.eminim çocuklar kendi kendilerine daha iyi bakarlar.bunlar yazmak istemezdim ama bizi küçümseyenlere bu sözler az bile.birinci önceliksin ama ya kpss puanı sartı olursa ne olacak ozaman bunları bosuna hazırlamadılar bugun duydum yarın onların sınavı varmış ilce meb müdürü yüksek puan al sana ücretli görev verecemdemiş bizzat sınıfcı olan kursa giden kişiye
Ne zaman yapmış bu açıklamayı?Bakan açıklama yapmış : 10.000 alım konusunda maliye onay vermiş ancak malesef hepsi KADROLU Memurlar.Net (Çubukçu: Bu ay içinde 10 bin kadrolu öğretmen ataması yapılacak)
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!