bende senin gibi düşündüm arkadaşım ama doğru sanırım tüm net te bu haber var meb de ancak yayın lar yada geniş bir açıklaamaya yer verecek!!ya benim bildiğim önce mebde yayınlanır.mebde bu haber yok.geçen günki basın açıklamasıda önce mebde yayınlandı sonra memurlar nete düştü.acaba buda memurlar netin saçmalaması olabilirmi
Haber Anadolu Ajansının Memurlar.net in değil www.aa.com.trya benim bildiğim önce mebde yayınlanır.mebde bu haber yok.geçen günki basın açıklamasıda önce mebde yayınlandı sonra memurlar nete düştü.acaba buda memurlar netin saçmalaması olabilirmi
Haber kesin doğru o zamann!Haber Anadolu Ajansının Memurlar.net in değil www.aa.com.tr
Hocam benim bu sene son kpss hakkım.. Bir sonrakinde 40'tan gün almış oluyorumm. Bu yükle nasıl ders çalışcamm72 de kalıştı
herkes hemen öldüm bittim moduna girdi bu kadar sabrettiniz bekleyin bira daha kontenjan belli değil tahminim ce 1500 falan alır bizden ama ne fayda seneye çok çok çalışmak lazım bu yıl ki gibi tapan puan düşmez ders zili çaldı ders başına
72 de kalıştı
sabırla bende evliyim küçük bir kızım var bakacak kimsemde yok ona hafta sonları dershaneye gidiyorum babası bakıyor evde olduğu için ne yapalım1 yıl sonra evde oturmaktansa tamamen güzelce sabırla çalışalım.Hocam benim bu sene son kpss hakkım.. Bir sonrakinde 40'tan gün almış oluyorumm. Bu yükle nasıl ders çalışcamm
İşte o atanan sözleşmeliler kadroya geçecek.. Yani kasımda atama yok aslında...peki geçen sene taban 72 de kaldı diyelim. bu sene 14 bin küsür kişi atandı yani neredeyse 55 puandan fazla kpss puanı olanların büyük bir bölümü sözleşmeli ve kadrolu olarak atanmış durumda. 2000 kadrolu alım olduğunu varsayalım yani şu anda 60 lar da 70 lerde olup da atanamamış 2000 kişi var mı ki taban puan yine 60 larda 70 lerde olsun?
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!