Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar durun bakalım kontenjan belli olsun bir umutsuzluğa kapılmayın

çekemiyorlar bizi! ha ha ha çatlasalar da patlasalar da alacaklar bu yıl bizim yılımıııııız

ya benim bildiğim önce mebde yayınlanır.mebde bu haber yok.geçen günki basın açıklamasıda önce mebde yayınlandı sonra memurlar nete düştü.acaba buda memurlar netin saçmalaması olabilirmi
bende senin gibi düşündüm arkadaşım ama doğru sanırım tüm net te bu haber var meb de ancak yayın lar yada geniş bir açıklaamaya yer verecek!!

ya benim bildiğim önce mebde yayınlanır.mebde bu haber yok.geçen günki basın açıklamasıda önce mebde yayınlandı sonra memurlar nete düştü.acaba buda memurlar netin saçmalaması olabilirmi
Haber Anadolu Ajansının Memurlar.net in değil www.aa.com.tr

Kadro taban puanı kaçta kalmıştı arkadaşlar, bilen var mı?? Hüseyinnn hocammm imdaattt......

herkes hemen öldüm bittim moduna girdi bu kadar sabrettiniz bekleyin bira daha kontenjan belli değil tahminim ce 1500 falan alır bizden ama ne fayda seneye çok çok çalışmak lazım bu yıl ki gibi tapan puan düşmez ders zili çaldı ders başına

72 de kalıştı

72 de kaldı sanıyorum

herkes hemen öldüm bittim moduna girdi bu kadar sabrettiniz bekleyin bira daha kontenjan belli değil tahminim ce 1500 falan alır bizden ama ne fayda seneye çok çok çalışmak lazım bu yıl ki gibi tapan puan düşmez ders zili çaldı ders başına

sözleşmeli mi 1500 alınır diyosun... kusura bakma salak gibi oldum da!!!

ne sözleşmelisi tamamı kadrolu diyor

susurluklu sende kimsin adın ne kaçlısın

peki geçen sene taban 72 de kaldı diyelim. bu sene 14 bin küsür kişi atandı yani neredeyse 55 puandan fazla kpss puanı olanların büyük bir bölümü sözleşmeli ve kadrolu olarak atanmış durumda. 2000 kadrolu alım olduğunu varsayalım yani şu anda 60 lar da 70 lerde olup da atanamamış 2000 kişi var mı ki taban puan yine 60 larda 70 lerde olsun?

Hocam benim bu sene son kpss hakkım.. Bir sonrakinde 40'tan gün almış oluyorumm. Bu yükle nasıl ders çalışcamm
sabırla bende evliyim küçük bir kızım var bakacak kimsemde yok ona hafta sonları dershaneye gidiyorum babası bakıyor evde olduğu için ne yapalım1 yıl sonra evde oturmaktansa tamamen güzelce sabırla çalışalım.

peki geçen sene taban 72 de kaldı diyelim. bu sene 14 bin küsür kişi atandı yani neredeyse 55 puandan fazla kpss puanı olanların büyük bir bölümü sözleşmeli ve kadrolu olarak atanmış durumda. 2000 kadrolu alım olduğunu varsayalım yani şu anda 60 lar da 70 lerde olup da atanamamış 2000 kişi var mı ki taban puan yine 60 larda 70 lerde olsun?
İşte o atanan sözleşmeliler kadroya geçecek.. Yani kasımda atama yok aslında...

Şunu anlamak istiyorum bilen birisi varsa lütfen cevaplasın.

* Bir önceki yapılan 10.000 okul öncesi atamasında sözleşmeli olarak giden arkadaşlar şuanda kadrolu için başvuru yapabiliyor mu? Yapabiliyorsa durum kötü hiçbirimiz atanamayız bu kesin ancak ;

Şayet böyle bir durum yoksa yani sözleşmeli olarak atanan kişi kasım kadrolu atamasında tercihte bulunamıyorsa , kasım atamasının kadrolu yada sözleşmeli olması birşeyi değiştirmez diye düşünüyorum. Çünkü zaten 10.000 lik alımda 46-47 puan üzeri atama gördüğü için yüksek puanı olanların çok büyük bir bölümü atanmış ve yerleştirilmiş durumdalar. 14bin küsür aday atama gördüğü için geriye kalan bir şekilde önceki atamalarda atanamayan yüksek puanlı adaylar normal de heryıl yapılan atamalara göre şuan oldukça az durumdalar , şayet dediğim gibi sözleşmeliler başvuramayacaksa değişen hiçbirşey yok olay tamamen kontenjana bağlı demektir.

hayır onlarda kadrolu atamasın başvuracaklar,büyük bir ihtimalle biz başvuramayacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

arkadaşlar ist. meb.i aradım... okul öncesi atama bölümündeki bir beyle konuştum...
sözleşmeli alım olacak bizim branştan öyle bir söylenti var dedi... ama kaç kişi alınır bilmiyorum resmi bir yazı yok dedi... puanımı sordu... 46 da kaldı zaten puanlar çok düştü dedi...
bilmiyorum ama tel.de konuştuklarım bunlardı... paylaşmak istedim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri