Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
cpten cebe yaptı aynen tahmin ettiğim gibi yaa sınıfçıları atar ücretli boş yerlere off yaaa

ücretliler istifa etsinnn!!!!!!!

bencede istifa etsinler madem açık var atamak zorundalar

arkadaşlar puan çok çok düştü artık sözleşmeli almazlar onlar kadroya geçer

puanlarınız kaç acabassaassrrre

duymuyormusunuzzzzzzzz

Arkadaslar şunu da tahmin ediyorum ben....hani 17 bin denmiştiya ...acaba 10 bin kadrolu geri kalan yedi binide sözleşmeli alıcaklar....ne diyorsunuz ....çünkü bakanın agzında kadrolu geçiyorya ...o 7 bin sözleşmeliyi açıklayamıyor tepki olusur dıye ..:(((

kpss başvuruları ne zaman? :(((

artık ne desek boşşş.inanın çok üzgünüm

Arkadaslar şunu da tahmin ediyorum ben....hani 17 bin denmiştiya ...acaba 10 bin kadrolu geri kalan yedi binide sözleşmeli alıcaklar....ne diyorsunuz ....çünkü bakanın agzında kadrolu geçiyorya ...o 7 bin sözleşmeliyi açıklayamıyor tepki olusur dıye ..:(((
Niye tepki oluşsun ki? Nimet'in bahanesi var aslında; danıştay kararı!!! Bunu öne sürebilir istese...

hüseyin hocaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam nerdesiniz yılıkdık

arkadaş ankarayı aramış sözleşmeli yada kadrolu alım olacağı kesin değil alım olacak ama karar verilmedi demişler. gerçi bencede kadrolu alır cepten cebe yapar

Niye tepki oluşsun ki? Nimet'in bahanesi var aslında; danıştay kararı!!! Bunu öne sürebilir istese...
arkadasım dedıgın dogru olsa neden artık sozlesmelı almıcaz desınkı..yınede tahmının guzeldı

Bilmiyorum inannın yıkıldım bende ne düşünecegimizi şaşırdık...:(((( bari şu sözleşmeliler tercih hakkı tanınmasada ..yani onlarada hak veriyorum fakat sokakta gezen okadar ögretmen adayı varkı :((((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri