Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
benim arkadaşımda aramış kadro yada sözleşmeli kesin bişey yok açık çok demişler. nimet çubukçu ayak üstü konuştu hemen haber yaptılar demişler anlamdım bende:(

benim arkadaşımda aramış kadro yada sözleşmeli kesin bişey yok açık çok demişler. nimet çubukçu ayak üstü konuştu hemen haber yaptılar demişler anlamdım bende:(
Yok ya bu kadına bu makam çok fazla.. Bilmiyor mu ayak üstü konuşmanın neye mal olacağını.
Gerçi umarım böyledir...

umarım arkadaşım

bakan hanım bir laf attı ortalıga sözleşmeli almıycam diye bu kadar açıgı nasıl kapatacak bakalımsınıfçılardan okulöncesine yama yapar artık.dogru düzgün bir açıklama yapsa resmi sitede de bizde böyle hergün karın agrısı çekmesek.şimdi yine bi umutla acaba acaba diye bekle pazartesi gelsin.

korkularım başıma da gelio sanki bu kadın 10 bin kadrolu atayıp bizde olan açıklarıda ücretlilerle kapatacak sanki bizim bölümün ücretlileri yetmedi diyemi sınıfçılarıda ücretli aldı acaba

Hüseyin Hoca gelmiişşş!!!!!

atanmıyormuyuz=(

arkadaşlar 4 sorum var :

1) Bu kadın , kasımdan itibaren sözleşmeli alım yapmayacağım derken kasteddiği artık ilk alım olarak kadrolu almak mıydı?
2) sözleşmelilerin bu kadroya başvurması halinde atama yapılmamış olmayacağını bilmiyor mu?
3) Bu kadar açık vardı.. seneye daha da büyüyecek olan açıktam bilgisi yok mu?
4) okul öncesi okul öncesi diye yırtınırken okulların boş kalacağını bilmiyor mu?

hüseyin hocam imdaaatttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evet ne kadarda güze lsöylediniz bence şimdi ben ne yaptım diyordur:D

belki bi ihtimal bizdeki açığı farkedip kadrolunun yanında bir kısım sözleşmeli alır hocam ne dersiniz.

arkadaşlar 4 sorum var :

1) Bu kadın , kasımdan itibaren sözleşmeli alım yapmayacağım derken kasteddiği artık ilk alım olarak kadrolu almak mıydı?
2) sözleşmelilerin bu kadroya başvurması halinde atama yapılmamış olmayacağını bilmiyor mu?
3) Bu kadar açık vardı.. seneye daha da büyüyecek olan açıktam bilgisi yok mu?
4) okul öncesi okul öncesi diye yırtınırken okulların boş kalacağını bilmiyor mu?
1. Evet
2.Biliyor
3.Var
4.Biliyor

Yalnız 1. soruya takıldım ben!!!

arkadaşlar hoşnut olsunlar olmsaınlar bizi a la cak laaar!mecburlar...göreceksiniz....

valla hocam bu söylediklerini biz biliyoruz ama bu kadın ya bilmiyor ya da bilmek istemiyor.sözleşmelileri kadroya geçirirse açık daha çok olacak.bu kadın ne yapmaya çalışıyor ya.

1. Evet
2.Biliyor
3.Var
4.Biliyor

eee o zaman ne yapmaya çalışıyor bu bakan??? zaten ayaküstü yapılmış bir konuşma bu... haftaya basın toplantısı yapıp ne olduğunu açıklayacakmış.... :egg61nb:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri