Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar 4 sorum var :

1) Bu kadın , kasımdan itibaren sözleşmeli alım yapmayacağım derken kasteddiği artık ilk alım olarak kadrolu almak mıydı?
2) sözleşmelilerin bu kadroya başvurması halinde atama yapılmamış olmayacağını bilmiyor mu?
3) Bu kadar açık vardı.. seneye daha da büyüyecek olan açıktam bilgisi yok mu?
4) okul öncesi okul öncesi diye yırtınırken okulların boş kalacağını bilmiyor mu?

milli eğitimi bakkal dükkanına çevirdikleri için bürokratlığının , devlet adına konuşmanın ne olduğundan bi haber oldukları için, bunların ağzından çıkan her söz bize yeni bir kaos yeni bir sorular kümesi olarak geri dönecek.
Ben şahsen bu alımın, ilk alım kadrolu olduğunu düşünüyorum çünkü bu açığı kapamaya ciddi anlamda ihtiyaçları var , yoksa bizi düşündüklerinden değil. sözleşmeliler olduğu yerde kalacaktır diye düşünüyorum ve umuyorum...

bence ne yaptığını artık o da bilmiyor:36_11_12:ama ben biliyorum ki bizi almak zorunda başka şansı yok arkadaşlar isterse sınıf.ı 100 alsın kpss den öncelikli biziz biz varken kanunen sınıfçıyı alamaz birinci öncelik biziz o da alsam kpss puanım varsa almak zorunda ve alacak yeter ki kasımda alım olosun!göreceksiniz....

arkadaşlar bunların yaptıklarına akıl sır ermıyor ıns yaptıklarının altındada bıze guzel haber verirler bu arada sınıfçıların seminerlerinin bir kısmı bitti onlarlamı kapatmayı düsünüyor artık bılmıyorum

bir tek handikap var o da şuanda ellerinde bulunan okulöncesine dönüştürülmüş sınıfçılar. tek jokerleri bu. bizimde tıkanma noktamız burası malesef.

bu sınıfçıların eğitimleri ne zaman başladı ve ne zaman bitiyor bilen var mı?

bir tek handikap var o da şuanda ellerinde bulunan okulöncesine dönüştürülmüş sınıfçılar. tek jokerleri bu. bizimde tıkanma noktamız burası malesef.

bu sınıfçıların eğitimleri ne zaman başladı ve ne zaman bitiyor bilen var mı?

yarın seminer sınavları varmış!!!!! ssaassrrre

o değil ya morelimzi bozmaya ne hakkı var =( sonunda alacak

bakan 11 eylulde taha akyolun proğramında butun sozleşmelileri kadroya geçırdıkten sonra sozlesmelı alım yapmıcam demişti bu ne oluyor şimdi birde kadrolu alması için yasa gerekmıyormuydu yasamı cıkardı simdi bu

inşallah basın toplantısında okulöncecilerin özel durumlarından dolayı onlarda 3000 sözleşmeli alınacak der ne biliym öyle umut ediyoum

huseyin hocam bu durumda ne olur sizce fikriniz nedir

maşallah maaaaaşallah!

arkadşlar unuttuğunuz bir şey daha var kendimden bilirim ücretli öğretmen nedir?zora geldi mi sırtımda yumurta küfesi mi var yerime bu gün kadrolu gelse benim gözümün yaşına kim bakacak ki denir...yani o sınıçılardan 4 tanesi zor dayanır yıl sonuna kadar...üç kuruş para sigorta tam yatmaz maaşını gününde alamssın kaç para maaş aldığın belli değildir...e bir de malum branş farkı var sınıfta hakimiyet bile kuramayacaklar..sonra olnlar sınıfçı tenefüse çıkmak isteyecekler... kaç gün dayanacaklar? bir de o yorgunlukla gelip kpss ye zaman ayıramadığını gören çatı çatır istifayı basacak..bizde umut vardı belki bir gün kadroya alırlar falan diye bir de kendi branşımızdı..dayandık...alacaklar bizi..göreceksiniz elleri mahkum

arkadaşlar ücretli ögretmenlik devam ettigi sürece, biz onlara mahkumuz... herkes istifa etsin bakalım kim kime mahkum olacak. yazık ya insanları resmen kukla gibi oynatıyorlar

arkadaşlar memurlar net trt nin haber var forumda ona bır bakarmısınız yenı öğretmen alımı demis kadrolu sozleşmelı diye bir tabir kullanmamıs bırde sız bakın

hüseyin hocam 4 sorunuzdan sonra yine kayboldunuz ne olur yorum yapın bağımlılık yaptınız böyle susmayın daha çok tedirgin oluyoruz:36_11_13:

arkadaşlar ücretli ögretmenlik devam ettigi sürece, biz onlara mahkumuz... herkes istifa etsin bakalım kim kime mahkum olacak. yazık ya insanları resmen kukla gibi oynatıyorlar

onlar bize mahkum arkadaşlar daha herşey bitmedi bu işin şubatı var..biz zaten üç beş kişiyiz kalan çoğumuz da çalışmıyorz ücretli,sınıfçılar da 1 ayda (kalıbımı basarım!) topuklayıp kaçsın da göreceğiz bakalım..zamanında siz de bütün gün oynuyorsunuz diyen tarih öğretmeni arkadaşımı sınıfıma davet ettim 8:30 derse girdik bilikte saat 10 da kaçtı resmen akşam aradı migreni tutmuş nasıl dayanıyorsun diyor!dışardan görüldüğü gibi değil bu işler

arkadaşlar memurlar net trt nin haber var forumda ona bır bakarmısınız yenı öğretmen alımı demis kadrolu sozleşmelı diye bir tabir kullanmamıs bırde sız bakın
nerede hocam

arkadaşlar trt nin haberinde 10 bin yeni ögrtmen ataması diyor kadroludan bahsetmiyor

oh ya ne güzel makam. aldım aldım ,verdim verdim bitti. günlerce açıklama yapma çıldırt insanları sonra bi laf söyle yine milleti manyak et . şu hale bakın yahu! bakanmış!!! evet bakıyor anca , tek numarası bu! rezillik...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri