Arkadaşlar 2009 da sözleşmeli ve karolu olan kişiler kasımda kadroluya başvurabiliyorlarmı
bu konuda bilgisi olan paylaşırmı lütfen
Arkadaşlar 2009 da sözleşmeli ve karolu olan kişiler kasımda kadroluya başvurabiliyorlarmı
Kadro taban puan 72.eşimin puanı 51 kadroluya atanma şansı varmıdır sizce?
Kadro taban puan 72.
Sözleşmeli 46.
Sözleşmeli olursa ilk tercihlerine gidebilir!!
Ancak 2009 da atanan o. ö. öğretmenlerin 1 yıl geçmeden başvuramayacağını biliyorum
evet bizle dalgamı geçiyor bunlar bu kadar açık varken olcak şey değil.yazıklar olsun bu hükümete .resmen insanlarla alay ediyorlar.Birde utanmadan maliye ile mutabakata vardık diyorlar.bu kendini bilezlerin yaptığı atanan 10000 sözleşmeliyi kadroya almak.sonra da atama yaptık diye şov yapacaklar.Allah büyük. hesap günü gelecek ve hesabını soracağız bunlardan.
TRT HABER - 10 Bin Yeni Öğretmen Alınacak
ARKADASLAR BU HABERİ DİKKATLI OKURMUSUNUZ...TRT YAYINLANAN HABERDE KADROLU ALIM DEMİYOR BEN Mİ YANLIS ANLIYORUM ..(((
bakanın konuşmasının canlı yayın kaydı olsa ne dediğini gözlerimizle görür kulaklarımızla duyardık varmıdir acep öyle bir bantMillet haber yayınlarken içine abartı kelimelerde ekleyp yayınlıyor bekleyelim ..meb sayfasından
iki gözüm iki çeşme ağlıyorum ne olur birileri umut verici bir açıklama yapsın:77wu[1]:
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!