Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
yazıklar olsun bu hükümete .resmen insanlarla alay ediyorlar.Birde utanmadan maliye ile mutabakata vardık diyorlar.bu kendini bilezlerin yaptığı atanan 10000 sözleşmeliyi kadroya almak.sonra da atama yaptık diye şov yapacaklar.Allah büyük. hesap günü gelecek ve hesabını soracağız bunlardan.

eşimin puanı 51 kadroluya atanma şansı varmıdır sizce?

arkadaslar henüz herşey bitmedi... burada bitmeyecekte... kadrolu alsa bile acıgı ücretliylemi kapatacak ... sözlesmeli alımda yapacaktır... kadrolu alım olursa ... okul öncesi zorunlu diyip sözlesmeli alımda yapabilir...ben böyle düsünüyorum... ayrıca dün memurlar nette biri yazmıs tanıdıgı bütce komisyonundaymıs ve 10 binin sözlesmeli oldugunu 3bin okul öncesi oldugunu yazmıstı...yani herşey degişebilir... o yüzden son an'a kadar üzülmeyelim...bu kadar bekledik bir az daha bekleyelim... hakkımızda hayırlısı olsun...
___ayrıca gittin her yerde okul öncesinin öneminden bahset... acık oldugu yazılsın 22 bin gibi bir acık haaaa!!!.... zorunlu egitim kapsamında olsun... ve atamayı kadrolu yap yani mevcut ögretmenin adını degiştir...olacak seymi...bunu düsünemiyorlar mı... kimleri kandırıyorlar...
__mantıklı bir izahı olmalı ama yok işte... okul öncesine yeni ögretmen ataması yapmaksa amac bunu kadrolu alarak yani mevcut ögretmenlerin adını degiştirerek yapılacak ATAMA,ATAMA DEGİLDİR... gercek niyetler farkıyla amac atama yapmaksa..atama bekleyen atanamayan umutları olanları görevlerine baslatmak gerek... ozaman niyetlerine samimiyetlerine inanabiliriz...
__yine de bitmedi herşey...umutlar azalsa da ... BİTMEDİ...BİTMİYOR...

Ancak 2009 da atanan o. ö. öğretmenlerin 1 yıl geçmeden başvuramayacağını biliyorum

Arkadaşlar 2009 da atananlar 1 yıl süreyle başvuru yapamıyorlar, öyle değilmi?

iki gözüm iki çeşme ağlıyorum ne olur birileri umut verici bir açıklama yapsın:77wu[1]:

Millet haber yayınlarken içine abartı kelimelerde ekleyp yayınlıyor bekleyelim ..meb sayfasından

yazıklar olsun bu hükümete .resmen insanlarla alay ediyorlar.Birde utanmadan maliye ile mutabakata vardık diyorlar.bu kendini bilezlerin yaptığı atanan 10000 sözleşmeliyi kadroya almak.sonra da atama yaptık diye şov yapacaklar.Allah büyük. hesap günü gelecek ve hesabını soracağız bunlardan.
evet bizle dalgamı geçiyor bunlar bu kadar açık varken olcak şey değil.

Herkes ortalığı karıştırmak için basın mensupları bile haber yayınlarken abartıyor ...karışssın ortalık diye ....kafayı yedik bugun ki haberlerle..:(

Millet haber yayınlarken içine abartı kelimelerde ekleyp yayınlıyor bekleyelim ..meb sayfasından
bakanın konuşmasının canlı yayın kaydı olsa ne dediğini gözlerimizle görür kulaklarımızla duyardık varmıdir acep öyle bir bant

Trt de farklı yansıtıyorsa yok artık kimseye inanmıcaz :((((

iki gözüm iki çeşme ağlıyorum ne olur birileri umut verici bir açıklama yapsın:77wu[1]:

:((((aglama lütfen....dur hele...bitmedi henüz herşey...sakin ol ...biraz çık hava al lütfen... bugüne kadar söylenenleri düsün... bitmedi henüz umutlarımız ....

Arkadaşlar bence kadrolu olacak belki ama 10 binin hepsi değil,mantıklı olalım lütfen sözleşmeli öğretmen ,kadrolu öğretmen ayrımı olmasın diyen bir bakanın ben sanmıyorumki ücretliyi istesin.Bence ücretliyi azaltma yoluna gidilecek ve buda hali hazırdaki açığı sözleşmeye almakla olur.
Bakarsınız sözleşme derken bizde kadroya geçermişiz :)))))

Arkadaşlar tekrar soruyorum 2009 da atanan o. ö. ö. Ler acaba kasım kadroluya başvurabiliyorlarmı? Allah aşkına cevaplayın

hüseyin hocam bir yorum yapın lütfen...

Herşey güzel olacak umutlarımızı yitirmeyelim arkadaşlar ..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri