Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
10000 in tamamı sözleşmeliden geçiş yapmıyor hocam.. bazı branşlara şimdi fazla kontenjan verilirse bu defa ilk sıralarda bekleyen ir kısım adaylar da dışarıdan kadroya gircek

ok anladım hocam teşekkürler

arkadaşlar trt2 yi açın alt yazı var 10.000 yeni öğretmen diye yazıyor.bi bakın

arkadaşlar aa haberine göre alımlar kadrolu ve kadrolu olmaya da devam edeck...
ayrıca sözleşmelilerin kadroya geçirilmesi yasa tasarısı henüz hazırlık halinde olduğu için bunlara kasım ayında siz tercih etmeyin diyemezler...

bu durumda malesef ciddileşerek yorumumu F5 yaparak yaazıyorum : MAALESEF şu görüntüye göre MAALESEF

ya öyle olacak .. ya da nimet diyecek ki ben geçen hafta griptim ne ..k yediğimi bilimyordum alımlar sözleşmeli diyecek

Hüseyin Hocam,
sendikalarda çalışmış şimdi bir bey'e sordum ne olacak böyle dedim kadrolu alıyor...
üzülmeniye üzülüyorsun ki büyük ihtimal sizi alırlar dedi bu nasıl olacak ki dedimolur niye olmasın dedi.
BU NASIL OLUR ???

Malesef biz atanamıyoruz yani :(

kadroluda 50 ye indirir mi puanı hiç indirmez...

bencede asla yapmazlar bölee. cepten cebe işlerine gelir . oyalıyolar milleti işte

AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 831354 numaralı başvurunuz, Milli Eğitim Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.
Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:
Sayın ------; Öncelikle aldığınız haber ve bilgiler bakanlığımızca yapılan bir açıklama değildir. Ayrıca; kadroya geçen her sözleşmeli öğretmen yerine sözleşmeli öğretmen ataması yapılacaktır. İyi günler dileriz.
Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...
AK PARTİ GENEL MERKEZ
HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
AKİM
444 25 44
goLdman
6 Kasım 2009 21:24 Düzenle Sil .......
ssaassrrrememurlar netten alıntıdır arkadaşlar paylaşmak istedim

Hüseyin Hocam,
sendikalarda çalışmış şimdi bir bey'e sordum ne olacak böyle dedim kadrolu alıyor...
üzülmeniye üzülüyorsun ki büyük ihtimal sizi alırlar dedi bu nasıl olacak ki dedimolur niye olmasın dedi.
BU NASIL OLUR ???

yok hocam ya .. tamam açık var şu bu ama eylül - ekim toplam 15000 atandı... ben kalkıp da bu saaten sonra oönden ayrıca bir atama olabileceğine zerre kadar inanmam.. gündeme bile gelmez böyle bi şey.. hele bu konuda siz de ümitlenmeyin.. siz sadece alımlar ya yeni alım olsun ya da sözleşmeye çevrilsin diye dua edin...
yoksa bu iş olmaz + şubat da dahil

baakanlık şuan sözleşmeli olaarak çalışanlara kadro için başvuru hakkı tanımaya bilrmi yani şöyleki bi sözleşmeli öğretmen eğer kadroya geçerse bulunduğu yer değişir öğretmen açığı kapanmaz sadece yerleri değişir ama bakanlık şöyle diyebilir mi acaba kadrolu alım için hiç atanmamış olanlar baş vuracak mevcut sözleşmelileri zaten kadroya geçirme için çalımamız var diye

arkadaşlar ne derlerse desinler benim hala ümidim var zorunlu eğitim yapmışken bizden almamazlık yapamaz unuttunuzmu 5 yıl revaçta olacak bölüm biziz ayrıca yeni bir kpss sınavına kadar hala umut var bu yıl ayrıca 2010 7 bin sözleşmeli o.ö alınacak da denilmişti neden şubatta yarısını almasın sonuçta 2010 yılında olucaz ama bir taraftanda gerçekten ders çalışalım diyorum her ihtimale karşı ben ilk sınav sonucumu öğrendiğimde hiç umudum yoktu ama şimdi var allah dualarımızı kabul edecek inşallah

mebin cevabını okuyun.. yani çok fazla ümitlenmeyin bizden ayrıca alım olur diye

offfff offffffffff ya uyumak ve her şeyi unutmak istiyorum ve uyandığımda herşeyin bir kabus olmasını istiyorum.

sosyalci hocam tamamen meraktan soruyorum branşınız ne?sosyacimisiniz gerçekten ?
ben hala bizi alacaklar diyorum..bu bizim kara kaş kara gözümüze değil arkadaşlar...bir takım çıkarlar doğrultusunda zorunlu yaptılar işin içinden çıkamıyorlar...hiç takmayın alacaklar hepimizi.....hatta hepimizden fazlasını ne yazık ki....

sanırım artık alımlar kadrolu olaacaksa yine puanlar 65 70 arasında seyredeeck önümüzdeki yılda en iyi ihtimalle 8000 o.ö.ö alsalar 63-65 aarası atama yapılır tabi tahmin ama umarım en azından keşke sözleşmeli alımı olsada az kalan o.ö.ö. atansa yoksa sınıfçılarında bu kulvarda olduğunu düşünürseniz ..........................

mebin cevabını okuyun.. yani çok fazla ümitlenmeyin bizden ayrıca alım olur diye
daha düne kadar atıp tutan siz değilmiydiniz alacaklar 3000 falan diye şimdi noldu siz bu kadar insana boşuna ümit verdiniz yazık gerçekten şimdi kurduğunuz cümleye bakn çok beklersiniz

AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 831354 numaralı başvurunuz, Milli Eğitim Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.
Milli Eğitim Bakanlığı Cevabı:
Sayın ------; Öncelikle aldığınız haber ve bilgiler bakanlığımızca yapılan bir açıklama değildir. Ayrıca; kadroya geçen her sözleşmeli öğretmen yerine sözleşmeli öğretmen ataması yapılacaktır. İyi günler dileriz.
Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...
AK PARTİ GENEL MERKEZ
HALKLA İLİŞKİLER BAŞKANLIĞI
AKİM
444 25 44
goLdman
6 Kasım 2009 21:24 Düzenle Sil .......
ssaassrrrememurlar netten alıntıdır arkadaşlar paylaşmak istedim
sözleşmeli alım mı olucakmış ben yanlış anlamadım dimi?

Hüseyin hocam teşekkür ederim cevapladığınız için

ben içimde hala bir umut taşıyorum bu ne peki hislerim pek yanıltmaz ama bilemiyorum delirttiler bizi ya:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri