allah senden razı olsun huzurkoyu arkadasım...ıcımı gercekten ferahlattın...
46 puan altı ve kadro öylemi.....çok canım sende o kadarda değil....iyi olur ama...mümkün değil....arkadaşlar bide şu ihtimali düşündüm eylül sözleşmeli atamasında nimet hanım dedi ya bundan sonra sözleşmeli almıycam diye bu sözünü tutması gerekti, yok ben bu sefer yine alıyım diyemezdi... ama yeni öğretmen tabiri galiba direk kadroya geçeceğiz Allahım ne olur güldür hepimizi herkezede nasip et, banada aminnnn
arkadaşlar bide şu ihtimali düşündüm eylül sözleşmeli atamasında nimet hanım dedi ya bundan sonra sözleşmeli almıycam diye bu sözünü tutması gerekti, yok ben bu sefer yine alıyım diyemezdi... ama yeni öğretmen tabiri galiba direk kadroya geçeceğiz Allahım ne olur güldür hepimizi herkezede nasip et, banada aminnnn
aynen bende bu şekilde düşünüyorum arkadasım.bence zaten sözleşmeli olanlar buna basvuru yapamayacak
sen arada bi gelip yorum yapmazsan bizdaha çok sevinecz senin hayır dileklerinede ihtiyacımız yok yürü git:36_6_3:alımlar sözleşmeli ve kadrolu olacak ben bundan eminim bunu ben günler öncesi söylemiştim ama umudumuzu kaybetmiyelim arkadşlar 2010 da sözleşmeli alım yine olaacak kontenjan konusuna gelince beklentilrin çook altında olaacak ama
arkadaşlar ben sizi pisikolojik olarak günler önce hazırlanmanızı söledim ama bazı umut tacirleri sanal mutluluk pompaladı ama şunu bilin ve şöyle düşünün herşeyde bir hayır vardır ve emin olunki hayırlısı olmuştur zaaaman en güzel rehber olaacaktır :36_3_12:
süper ve mantıklı cvp tebrik ederim......Arkadaşlar, bence kimse umutsuzluğa kapılmasın... Tahmin ediyorum ki, kasımda tüm öğretmenler dışardan alınacaktır. Sözleşmeliler kadro için tercih yapamayacaktır... Haberdeki açıklama aşağıdaki gibidir... Gayet net ve açık... Ben olacak olanı söyleyim... Diyecekler ki, tüm öğretmenler dışardan alınacak, Sözleşmelilerin tümü de kadroya geçirilecek. 46 puandan aşağısı kadrolu mu diye şaşırmayın... Açık çok, öğretmen yok... Bunun için gerekirse 30 puanla bile alırlar... Napcak dışardan sınava girmemiş kişileri atayacak halleri yok...
İŞTE HABER...
"Bakan Çubukçu, komisyondaki açıklamasında, 2010 yılında 40 bin kadrolu öğretmen alımı planladıklarını ve şu an çalışan sözleşmeli öğretmenleri kadroya geçiren tasarının Maliye Bakanlığı ile Devlet Personel Başkanlığına gönderildiğini belirtti."
Arkadaşlar, bence kimse umutsuzluğa kapılmasın... Tahmin ediyorum ki, kasımda tüm öğretmenler dışardan alınacaktır. Sözleşmeliler kadro için tercih yapamayacaktır... Haberdeki açıklama aşağıdaki gibidir... Gayet net ve açık... Ben olacak olanı söyleyim... Diyecekler ki, tüm öğretmenler dışardan alınacak, Sözleşmelilerin tümü de kadroya geçirilecek. 46 puandan aşağısı kadrolu mu diye şaşırmayın... Açık çok, öğretmen yok... Bunun için gerekirse 30 puanla bile alırlar... Napcak dışardan sınava girmemiş kişileri atayacak halleri yok...
İŞTE HABER...
"Bakan Çubukçu, komisyondaki açıklamasında, 2010 yılında 40 bin kadrolu öğretmen alımı planladıklarını ve şu an çalışan sözleşmeli öğretmenleri kadroya geçiren tasarının Maliye Bakanlığı ile Devlet Personel Başkanlığına gönderildiğini belirtti."
Arkadaşlar detaylara takılmayın... Madem detaylara takılıyorsunuz, ben de size başka detay vereyim... Maliye ile görüşmeler sürüyor atamalar kadrolu yapılacak deniliyor. Şimdi soruyorum size... Devlet maaş ödediği bir memuru için neden görüşme yapsın? O bakanlığın bileceği birşey... Maliyeden para çıkacağı için görüşülüyor. Zaten maaş ödediği biri için neden onay alınsın? Aradaki fark ne 100 bilemedin 200 lira.. Mesele onların kadroya geçirilmesi değil, yeni memur alınması. Yani yeni alınaccak memur için görüşmeler sürer... Sözleşmelileri kadroya geçirmek için olsa, Maliye kadro hakkın şu der, atama yapma sözleşmelileri kadroya al der, MEB de puana göre kadroya geçirir... Bence panik yapmayın... Birde haberler internet sitelerinin haberleri değil. Bunları ajanslardan alırlar ve öyle yayınlarlar. Yani o sitede öyle bunda böyle diye meraklanmayın.
kesinlikle HAKLISINIZKaramsarlığa gerek yok... Soruyorum size, atamalar başladı, sözleşmeliler kadroya geçirildi. Verilecek kontenjan bize 3.000 dışardan bir allahın kulu atanamaz çünkü puanı yetmez. Sözleşmelilerden üç bir kişi kadroya geçer hepimiz dışarda kalırız. Sonra başta medya ve muhalefet ne der? Atama mı yaptın, Ahmet'in adı Mehmet oldu. Açık kapandı mı? Hayır... Yani ordan alınıp buraya konulacak. Buradaki amaç bizim işe girmemiz gibi düşünmeyin... Eğitimin güçlenmesini düşünün. Eğitimin güçlenmesi için yeni öğretmenlere ihtiyaç var. Mantıklı düşününce Bir kaç kişinin kadroya geçirilmesi mi, yoksa açıktakilerin atanıp, öğretmen sayısının artırılması mı? Panik yok, sorun yok... İyi düşünelim iyi olsun...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!