Kukla örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MAVI_KIZ1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
bana acil ıplı kukla ve kukla sahnesi gerek bulur bana gonderırsenız sevinirim :36_3_12:

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR baby1986... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR baby1986... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

kukla sahneleri

hazır ama işine yarar belki..
fikir olur...

arkadaslar bana acilen ceylan karga fare ve kaplumbaga el kuklası mkalıba lazım.yardımc olursanız sewınıırım.:36_7_8:

arkadaşlar birçokk derste kullanmak üzere :))) kaşık kuklasından yapılmış bir uğur böceği yada bal arısı varsa yollarmısnız lütfenn...teşekkürler

arkadaşlar kaşık kuklası arıyorum.kaplumbağa yada bal arısı olabilir....:3613411xz:

arkadaşım geçen sen bizim sınftan bi arkadaşım yapmıştı. arının iğneli tombiş kısmını tığ ile örmüştü.antenlerini de tellle yapmıştı... çok şirindi .... ama bende resmi yok malesef... bi fikir olsun diye yazdım ... kolay gelsinn..

teşekkürler

teşekkürler keşke görülebilen bir yere koysaydınız cevap yazan yokk:))))) havadar bir yer olmasa bari

teşekkürler keşke onlar derdime çare olsa bana kaşık kuklasından yapılmış kaplumbağa örneği lazım. çocuk edebiyatı dersinde kaplumbağa hikayesinde kullanacam ama aklıma hiç gelmiyor örnek görmem lazım...hikayeye uygun materyal olmassa suzan hoca ma ayıp olurr::))):)

artık materyallerden kukla arıyorum.
yaratıcılık dersi için hocamız istedi.
yardımcı olursanız sevinirim.
lütfeen...

arkadaşım sitede çok fazla kukla örneği vardı istersen ara bölümünden dene.

kukla sahnesi örnekleri lazım bana arkadslar.acilen bi kukla sahnesi yapmam gerek..yardımcı olan olursa cok sewincem walla;)

kukla sahnesi forumumuzda çeşitli çeşitli bulunkata hocam..arama butonuna yazın çıkıcak????

arkadaslar ders için balon kukla örnekelrıne ıhtıyaım var sıtede arastırdım ama bulmadım.yapılısını bılıyorum. balon sısırılıp dısı tutkal yardımıyla kagıtla kaplanıyor.ben burdan sonrasındayım nasıl suslucegım ve ne fıgurler cıkartabılrıım resımlı orneklerı olan veya fıkırlerı olan arkadaslar paylasırsa sevınırım sımdıden teşekkurler

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

belki işine yarar bunlar sevilcim

Sitede farklı çok hoş çorap kukla örnekleri gördüm.Paylaştığınız için teşekkürler.Ben bir tek ahtapotu biliyordum,o da çok basit ve el içine sokulmuyor,sadece içine gazete dolduruluyor..Çoraptan hayvan kuklalarını nasıl yapıyorsunuz?Ağız kısmının açık oluşu,ağız kısmında karton oluşu kafamı karıştırdı.2 Tane mi çorap kullanılıyor?Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

ben beyaz bir çoraptan tavşan yapmıştım.çorabın parmaklarına olan kısmını ortadan kes dik tavsanın kulaklarını yap.sonra dügmeden göz agzınıda dikebilirsin topuk kısmıda kuyrugu oluyor istedigin gibide süsle.eline geçirebiliyorsun.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri