Kukla örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MAVI_KIZ1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
teşekkürler pınarcım yardımıma kosmussun.

banada lazım ip kuklası

Arkadaşlar bana bitilerle ilgili hikayesiyle birlikte kukla örneği sunabilirmisiniz?(çok mu oldum ne:))eğer bitkilerle ilgili yoksa farklı bi konuda da olursa olur şimdiden çok teşekkürler:110103_aphextwinz_p

bitkilerle ilgili kukla yapmak çok da zor bişey değil. boyama sayfaları bölümünde oldukça fazla bitki, meyve, sebze resimleri var. çıktı alıp boyarsın, kenarlarından kesersin ya da fon kartonlarından da yapabilirsin. sonra da onları çöp şişlere yapıştırırsın çok güzel kuklaların olur :)
limon kız öyküsü de güzelmiş sumrucum :)

merhaba ben parmak kukla örnekleri istiyorum.şimdiden teşekkür ederim

el kuklasıda olbilir

büyük kutudan bir kukla sahnesi yapıcam yardımcı olursanız sevinirim sitede var ama daha değişik olursa iyi olur ve kalıplarıyla birlikte bir kelebek mobiline ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim...:36_11_12:

sevgili arkadaşlar bana acilen çomak kukla lazım ama kağıttan olmıycak kumaştan yapılıp çomak takılacak o tarz lazım bulursanız kalıplarıyla olsa sevinirim şimdiden tşk herkese:36_3_12:

çok teşekürler paylaşımınız için

arkadaþlar ipli kukla örnekleri arýyorum. yardým ederseniz cok sevinirim.teþekkürler..:36_3_12:

merhaba çomak kuklalardan hikaye lazımm.sitede aradım geometrik şekillerle ilgili vardı ama biraz daha orjinal birşey istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim .şimdiden teşekkürler :)

merhaba ben ipli kukla örnekleri istiyorum .sizden istedim ama heralde yanlış anladınız benii örgü kukla gönderdiniz.iplerle oynatabileceğim şekilde istiyorum ..yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :36_3_12:

slm çk acil çomak kukla figürleri lazm fakat figürlerin bir hikaye oluşturması gerekiyo. yardımcı olursanız çk sevinirm..şimdiden çk teşkkürler...:36_3_12:

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

bana acil parmak kuklası örnekleri resimleri ile lazım ödevim için gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim...!şimdiden teşekkürler.:36_11_12:

çoooo...kk teşkkr ederm gerçktn çk işime yaradı saolun....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri