Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bana bitilerle ilgili hikayesiyle birlikte kukla örneği sunabilirmisiniz?(çok mu oldum ne)eğer bitkilerle ilgili yoksa farklı bi konuda da olursa olur şimdiden çok teşekkürler:110103_aphextwinz_p
bitkilerle ilgili kukla yapmak çok da zor bişey değil. boyama sayfaları bölümünde oldukça fazla bitki, meyve, sebze resimleri var. çıktı alıp boyarsın, kenarlarından kesersin ya da fon kartonlarından da yapabilirsin. sonra da onları çöp şişlere yapıştırırsın çok güzel kuklaların olur
limon kız öyküsü de güzelmiş sumrucum
büyük kutudan bir kukla sahnesi yapıcam yardımcı olursanız sevinirim sitede var ama daha değişik olursa iyi olur ve kalıplarıyla birlikte bir kelebek mobiline ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim...:36_11_12:
sevgili arkadaşlar bana acilen çomak kukla lazım ama kağıttan olmıycak kumaştan yapılıp çomak takılacak o tarz lazım bulursanız kalıplarıyla olsa sevinirim şimdiden tşk herkese:36_3_12:
merhaba çomak kuklalardan hikaye lazımm.sitede aradım geometrik şekillerle ilgili vardı ama biraz daha orjinal birşey istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim .şimdiden teşekkürler