MÜJDE !!! Duvarları Süsleyen Kavramlar Geri Geldi...

bence hıc bırı cocuga uygun dııl bana gore cocuk gelısımcıysen cocuga yonelık sınıfa yonelık yaptıgın faalıyetlerın hıc bırınde yazı olmamalı cunku cocuk herseyı oyun ve resımlerden ogrenıoo okuma yazma bılmıokı o yazılar sadece cocugun ezber ve tembellık yapmasını saglar
hocam bence çok acımasızlık yapıyosunuz bi emeğe karşı. yeni bi öğretmenim ama bence yapılanlar son derece renkli ve dikkat çekici bi anasınıfı daha nası olabilirki bence sınıf çok albenili bi hale gelmiş ayrıca yorumlarınızda biraz daha insaflı olmanızı dilerim hocam

geçerten harika olmuşlar ellinize sağlık

gerçekten harika olmuşlar ellinize sağlık

hepsi çok hoş.çok beğendim.bir ricam var eğer en baştaki sebze ve meyveli sayı grafiğinin eğer varsa kalıplarıyla da gönderirsen çok sevinirin.sevgiler...

gerçekten hepsi çok muhteşem olmuş.bende bikaçını yapabileceklerimi aldım.ellerine ve emeğine sağlık

hocam bence çok acımasızlık yapıyosunuz bi emeğe karşı. yeni bi öğretmenim ama bence yapılanlar son derece renkli ve dikkat çekici bi anasınıfı daha nası olabilirki bence sınıf çok albenili bi hale gelmiş ayrıca yorumlarınızda biraz daha insaflı olmanızı dilerim hocam
kesinlikle katılıyorum.bence de muhteşem ve çok güzel olmuş.bence bu yapılanları eleştiren kişi çocuk eğitimi almamış veya alamamış hatta almasınıda bilmemiş.bir çocuk okuma yazmasını bilmese de göz aşinalığı açısından harflere cümlelere alışmalı.

gerçekten hepsi de çok güzell,teşekkürler

ay bunlar süper olmuş bende hemen sınıfıma bunlardan yapıcam bayıldım bayıldım hepsi süper olmuş:) ellerinize sağlık yeni paylaşımlarınızı bekliyoruz

kesinlikle muhteşemler ellerine sağlık.

çok çok tşk elinize sağlık süper seyler işime yaradı :D:D

Merhaba! Dostlar sİteye yenİ ye oldum ve bayildim
arkadaŞim duvar suslerİ cok guzel
sinifimda uygulayacagim

harika olmuş eline sağlık

Gerçekten de çok teşşekkürler hepsi birbirinden güzel olmuş !

hepsi mükemmel olmuş paylaşım için tşk

TeŞekkÜrler

hepsi de harika olmuş.ellerinize sağlık.sınıfınız çok güzel olmuşşş

çok güzeller ellerinize sağlık.hepsi harika.

teşekkürler

merhaba etkinlik resimlerini yeni gördüm hepsi çok güzel ve gerçekten emek harcanarak yapılmış bizimle paylaştıgın için tşk.senin kadar orjinal yapabilirmiyim bilmiyorum ama öğrencilerimle etkilik uygulamasıyla sınıfta yapmaya çalışacagım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri