Öğretmenlerin Öğrencilerden Şikayetleri - Öğrenci Problemleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fazilettt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:05
ben 4 yaşta çalıştığım zaman
ucu sivri olmayan makasları
kullandırmıştım. sonuçta kas gelişimi
için kullanılması gerekiyo tabii ki
öğretmen gözetiminde. herşeyi hazır
olarak vermenin doğru olmadığını düşünüyorum
hocam......

arkadaşlardan biliyorum ucu küt makaslar kullanıyorlar ..

kimisi veriliyo diyo kimiside verilmiyo alım karıstı yard.için tesekkürler arkadaşlar:)

Arkaslar Merhaba Bu Seneki Sinifim 27 Kişi Ve Coguda 2003/2004 Bile Var Ve Cok Zorlanicagima Inaniyorum 2004 Olanlar Ogretmenlerin Cocuklari Ben Nasil Duzgun Bir Yolla Soyleyeblriim Bu 2004 Cocuklar Anasinifinda Olmasi Yasal Mi? Anlamadim Gitti Zaten Kalabalik Sinif

aslında 2003 ve 2002 lileri almamız gerekiyo ama bunu pek düşünen yok..iş müdürlerimizde bitiyor..bence durumu müdürüne izah et..2004lülerinde bi kreşe gitmesinin uygun olacağını anlat..

tskler ama okuldakı ogretmenlerın cocukları oldugu ıccın durumu degıstırmycegım gıbı gozukukyorr

Bu Sene 2002 Ler Aliniyor Sadece Ama 2003 Ten De Aliyorlar Nedense...

aynı sorun bizde de var..
ben de mevcudu ikiye böldüm 2002 nin 8. ayından öncekileri ve sonrakileri iki grup yaptık bunllrdan 4 tanesi de 2003 lü
erken gönderince ne oluyoki anlamıyorum çoğu da ev hanımı ?????

bu sene 2002 leri alıyoruz arkadaşlar...2003 lerde sayı tamamlanamayan yerlerde alınabiliyor...örneğin yeni açılan bir anasınıfında 2002 ler 10 u bulmazsa 2003 lerden alınabiliyor...

bence bu durumu müdürünle bir görüş gerekirse yönetmeliği göster olmaması gerektiğini gelişimlerini nasıl etkileyeceğini sınıf seviyesini vb. anlat...çocuklarını kreş yaşında anasınıfına yollayan cahil öğretmenlerlede konuş ikna et...
şimdiden kolay gelsin...

Tsklr Arkdslar

ilköğretimin anasınıfı kademesi bu yıl 2002leri alıyor ama sosyal hizmetlere ya da milli eğitime bağlı anaokulu ya da yuvalarda alıyorlar.bunu hangi veli gönderiyor ve hangi müdür kabul ediyor bilemeyeceğim ama kesinlikle kendi yaş grubuna gitmeli..

ARKADAŞLAR BU KONU BENİM GİBİ ÜLKEMİZİN DOĞU BÖLGELERİNDE ÇALIŞAN TÜM ARKADAŞLARIMI ÖZELLİKLE İLGİLENDİRİYOR.SİZ DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIN ACİLEN FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR.BU 3.SENEM VE BEN HEP DOĞUDA ÇALIŞTIM VE ÖĞRENCİLERİMİN TÜRKÇE Yİ BİLMEMELERİ HEP SORUN OLDU.AMA ŞUANKİ GÖREV YERİMDE BU SORUN ARTIK SINIRI AŞTI.ÇÜNKÜ ÇOCUKLAR HİÇBİR ŞEKİLDE TÜRKÇE Yİ BİLMİYORLAR.ZATEN BİR SÜRÜ SIKINTI VAR OKULLA İLGİLİ.ÇOCUĞA ADIN NE DİYORUM SURATIMA BOŞ BOŞ BAKIP ANLAMADIĞIM BİŞEYLER SÖYLÜYOR KENDİNCE.2 GÜNDÜR İYİ GÜNLER CÜMLESİNİ ÖĞRETMEYE ÇALIŞIYORUM AMA DAHA ÇOOOK ZAMAN GEÇECEK.BEN BU ŞARTLAR ALTINDA NE DERECE VE NE KADAR VERİMLİ OLARAK FAALİYETLERİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİM SİZCE.HİKAYE ,OYUN,SANAT HELE MÜZİK ETKİNLİKLERİ BENİM İÇİN HEP IZDIRAP OLUYOR.LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN NAPABİLİRİM BEN.VELİLERDEN YARDIM AL DİYECEK OLAN ARKADAŞLARIMA ŞİMDİDEN DİYEYİM MALESEF ÖYLE BİR LÜKSÜM YOK:((( ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER:ggggdw: :ggggdw: :ggggdw:

sen onları anlıyabiliyomusun peki

Hayir Tabiki Sorun Da Orda Zaten.karşilikli Anlaşamiyoruz.şöyle Düşünün Ingiliz Bir öğretmen Türklere Ingilizce öğretiyor.ben Bir şarki öğretirken önce Kelimeleri öğretiyorum çocuklara Telaffuz çalişmalri Yapiyorum Falan Filan..

canım işin çok zor gerçekten.birkaç yıl önce bende senin gibi bir yerde görev yaptım,ve aynı şeyleri yaşadım.çok fazla sabırlı olman gerekiyor önce...ben 1.dönem boyunca sadece türkçe konuşmayı öğretmiştim o minicik yavrulara..ne yazık ki türkiye de hala bu durumu yaşayan belki yüzlerce öğretmen var..ben işe bol bol kitap okuyarak başladım.3 yaşa uygun benim ilk sözlüğüm,benim ilk kitabım adlı kitaplarla türkçeyi öğretmekten başladım..ve 1.dönem karnelerini verirken bana "teşekkür ederim öğretmenim"diye karşılık verdiler işte o zaman dünyalar benim oldu..anlıycan yapılmayacak şey yoktur sen yeterki iste,yeterki sabırlı ve azimli ol..inan ki sene sonunda bunun meyvelerini topluycaksın ve o çocuklarla çalışmak merkezi bir okulda çalışmaktan daha fazla haz veriyor insana bunu sene sonunda anlıycaksın..şimdiden başaracağına inanıyorum...sormak istediğin bişiy olursa yardım etmeye hazırım

Hocam Zaten Ben Bu Durumu Ilk Defa Yaşamiyorum.hatta Ben Geçen Dönem Bu Okuldaki öğrencileirmle Bir Ilk Yaparak Yil Sonu Sergisi Ve Gösterisi Bile Yaptim.benimde Rdim Farkli Teknikler Varmidir Farkli Fikirler.teşekkürler Yorumunuz Için

Sağol Canim Meryemcim.umarim Meslek Hayatinda Sikinti çekmezsin

bende dinlemeyeceklerini anladığım zaman, masal bildiğim bir masalsa kitabı bırakıp kendim hareketle anlatıyorum. Mesela ormanda geziyorlarmış derken sınıfın içinde geziyorum çok ilgilerini çekiyor. Hep beni takip ediyorlar ve akıllarında kalıyo

Hocam cidden işiniz çok zor ben de doğu da bir sene görev yaptım çocukların çoğu türkçeyi bilmiyorlardı ama hocam aralarından hem türkçe hemde diğer konuşan çocuklar varsa onlardan yardım alın ben öyle yaptım bir de çocuklar beden diliyle bişey anlatmaya çalıştıkları zaman anlamamış gibi yapıyordum çünkü çocuklar bu sefer konuşmaya gerek kalmadan dertlerini anlattıkları için konuşmaya istekli olmuyorlardı size şimdiden kolay gelsin..

öneriniz için teşekkürler hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri