Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
rica ederiz...
bir anaokulu öğretmeni herşeyi yapabilir;tek bir şeyi yapamaz ne yaparsak yapalım veliyi memnun edemeyiz ki zaten böyle bir düşüncemiz bile olmamalı..onların gözünde kadrolusu da,usta öğreticisi de ,sözleşmelisi de bakıcı statüsünde.
o yüzden çok takma kafana..sen işini en iyi şekilde yapmaya bak..unutma yarınlar bizim elimizde..
hocalarım benim sınıfımda 35 kişi var ve tek başımayım yardımcım falan yok( inanım bıktım şimdiden ilk defa göreve başladım istifa bile düşünüyorum
örtmen arkadaşım seni o kadar ii anlıyorum aynı şeyleri ayşıyoruz benimde 28 öğrencim var bugün pes dedim ama eve gelince başarıcam dedim bence bu kadar kalabalık sınıflar olmamalı hem öğretmene yazık hemde çocuklara bi sınıfta 15 ideal fazlası pek yararlı olmuyo allah sanada yardım etsin bu sene banada kolay gelsin şimdiden![]()
valla sorma evde bile otururken sıkılıyorum mideme ağrılar giriyo şu an problemli gidiyor.inşallah düzelir. erkeğim çok ve çokda yaramazlar kızlarım az 18 erkek
gerisi kız offoffff
hocam bende geçen yıl sizinle aynı durumdaydım.26 öğrencim vardı 18 i erkek 8 i kız.çok zor bir seneydi benim için.tek avantajı sabahçı olmamızdı.çocuklar o bakımdan biraz daha sakindiler.gerçekten erkek çocukların fazla olması insanı çok ama çok yoruyor.bu sene öğlenciyim.erkek çocuklar yine fazla.of of .hepimize kolay gelsin arkadaşlar.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!