Okul öncesi alanında yüksek lisans yapılabilecek üniversiteler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan estrellademar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@estrellademar
Merhaba arkadaŞlar.ben marmara Ünİversİtesİ okul Öncesİ 2007 mezunuyum. Alanimda yÜksek lİsans yapmak İstİyorum. İstanbul İÇİnde baŞka hangİ okullar okul Öncesİ yÜksek lİsansina olanak taniyor? Yardimci olan herkese Şİmdİden herkese teŞekkÜrler

İstanbul içini bimiyorum ama ben Selçuk üniversitesinde ilköğretim okulöncesi yüksek lisans programına kabul edildim.

öncelikle tebrikler. nasıl bir süreçten sonra kabul edildiniz hocam. ales kpds gano mülakat vs. kısaca anlatırmısınız. teşekkürler

İstanbul içini bimiyorum ama ben Selçuk üniversitesinde ilköğretim okulöncesi yüksek lisans programına kabul edildim.

ales den kaç puan aldınız bende yükseklisans yapmak istiyorrum bilgilendirebilirmisiniz, teşekkürler..

hocam bende yüksek lisabs yapmak istiyorum alesten kaç almam lazım selçuk üniverstesine kabul edilmem için 2. öğretim de olur varsa bilginiz paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

ales ten aldığın nottan ziyade ingilizceye çok önem veriyorlar hocam.. alesten barajı geçip bir üds veya kbds den iyi bir puan alsanız ingilizceniz iyi ise inanın önünüzde hiç bir engel kalmaz ... bir çok hocadan az çok biliyorum ingilizce istediklerini kendim de geçen haftaki ales sınavına girdim alacağım puandan ümitliyim ama asıl sorun ingilizceyi çok iyi öğrenmek yaz boyunca hatta şimdiden deli gibi ingilizce çalışmaya başladım kendimi kanıtlamak için inşallah seneye kabul edilirim

arkadaşlar pdrde yüksek lisans yapmak istiyorum.bilgi istiyorum.pdr den yüksek lisans yapan arkadaşlar varsa kaç puanla alınıyor.diploma notu kaç olması lazım.hangi üniversiteler alıyo. ben okulöncesi öğretmenliği 3. sınıfım.seneye alese gircem.yardımcı olursanız sevinirim.

ben okulöncesinde yüksek lisans yapmak istiyorum fakat uluslararası ilişkiler mezunuyum okul öncesinde yüksek lisans yapabilir miyim

ne şubese pdr den ne de siz okulöncesinden yüksek lisans yapamazsınız.. çünkü pdr kaynak lisans olarak okulöncesini, okulöncesi de kaynak lisans olarak uluslararası ilişkileri kabul etmiyor.... ayrıca hocamın da dediği gibi üdsden iyi bir puan almanız gerekli.. alesten 95 puanım var ama dil puanım olmadığı için başvuru bile yapamıyorum...

arkadaşlar mrb bende yüksek lisans yapmak zorundayım sebebi ailesel :( ama hiç bir bilgim yok ne gerekli nasıl başvuruluo mesela ortlama nekadr önemli.. ve hangi üniversitelerde yapılıor. ben balıkesir bursa çevresinde olmm şart bi bilgisi olan lütfen yazsın... çok zor durumdayım.

pabaa bi kere sen açıköğretim fakültesi okuyosun bi kere bu dezavantaj.. (yanlış anlamadım umarım) çünkü üniler sıvak bakmıyor.. bırak açıköğretimi değme üniden mezun olana bile sıcak bakmıyorlar.. ikincisi ortalaman 2.50nin üzeinde olacak.. ales de alt sınır kalktı ama genelde 80-85 üstü alan başvuruyor. ayrıca üdsye girmen lazım ki hazırlık+3 yıl ağır bir şekilde ingilizce dersi görmeme rağmen bana da zor gelen bir sınav ki ondan da 55 alman gerekiyor... ayrıca heryerde yüksek lisans yapamazsın.. okulöncesi öğretmenliğinin kaynak gösterildiği alanlarda yüksek lisans yaparsın.. son olarak; bu dönem başvurular bitti kayıtlar bile bitti nerdeyse.. ara dönemi takip et..

merhaba arkadaşlar,
Türkiye'de hacettepe-gazi-ankara-marmara-maltepe-selçuk-çukurova-a.izzet baysal-ege-9 eylül üniversitelerinde y.lisans, hacettepe-gazi-marmara-selçuk-çukurova üniversitelerinde alanızmızda doktora yapabiliyorsunuz. hemen hepsi ales ve dil puanlarını istiyor. tezsiz y.lisans yapma şansınız bizim bölüm için yok ama eğitim yönetimi-drama v.b. bölümlerde ve birçok üniversitede y.lisans yapabilirsiniz. tezsiz y.lisansda dil puanına genellikle bakılmıyor. eğitim tayini olmak istiyorsanız tezsiz yapmanızda yeterli ancak tezlinin getirdiği özlük hakları alamıyorsunuz (derece-kademe terfi, bilim uzmanı ünvanı, gibi).

arkadaşlar komik olmayın lütfen çalışmak önemli değil önemli olan iyi torpili bulmak . notlarım hep iyiydi ingilizceyide geçtim ama ne yazıkki torpilim yoktu:(

e yüksek lisans yapmak içinde torpille oluyosa napacaz.o zamn alese girmeye hiç gerek yok

okulöncesi mezunları pdr den ylisans yapabiliyor selçuk üniv de

Okul Öncesi alanında yüksek lisans yapan arkadaşlara başarılar diliyorum. Benimde en büyük hedeflerimden biri yüksek lisans ama çokk çalışmam lazım çok =)

Okul Öncesi alanında yüksek lisans yapan arkadaşlara başarılar diliyorum. Benimde en büyük hedeflerimden biri yüksek lisans ama çokk çalışmam lazım çok =)

bende çok fazla istiyorum ama aöf 1. sınıfım daha : (
hedefimde inönü üniversitesi var inşallah nasip olur...

inş hocam benim şimdiki hedefim de üds veya kpds yi geçmek ALES i hallettim sıra onda

bu sınavlara mezun olmadan giremiyoruz değilmi?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri