bir şey soracağım.. benimle aynı puanlı birisi olmadıktan sonra tercihlerimin sırası önemli mi?
sanırım değil kubiti....
bir şey soracağım.. benimle aynı puanlı birisi olmadıktan sonra tercihlerimin sırası önemli mi?
koassa inan ki daha netleştiremedim bugün akşama kadar düşüneceğim, çünkü istanbul yerine şehir dışını önceye alma ihtimalim yüksek, bakalım..ya sümeyraaaaaaa niye yazmıyosun istanbulda yazdığın okulları :ggggdw:
koassa inan ki daha netleştiremedim bugün akşama kadar düşüneceğim, çünkü istanbul yerine şehir dışını önceye alma ihtimalim yüksek, bakalım..
arkadaşlar ben az önce onaylattım maltepe ilçeye hadi bakalım hayırlısı diyorum sabırsızlıkla cumayı bekliyorum allah hepimizin yüzünü güldürür umarım)
bence istanbulu tercih edicek 55-60 puan aarasında çok kişi var. 60 diyorum ben istanbul için..
arkadaşlar bn onaylattım aynen yazdığım gibi,kesin gelmicek biliorum ama yine de içimde kalsın istemedim...26ya da ewt dediminşallah hakkımızda hayırlısı olur...
arkadaşlar bn onaylattım aynen yazdığım gibi,kesin gelmicek biliorum ama yine de içimde kalsın istemedim...26ya da ewt dediminşallah hakkımızda hayırlısı olur...
yok öğrtemenim yazmadım 3okul hepsi kars sizin olsun istarkadaşlar hepinize hayırlı olsun, ysmncn sen kars yazmıştın sanırım ist hangi sırada tercihlerinizde.
çatalca'yı yazan var mı? yada yazan birini duydunuz mu?
yok öğrtemenim yazmadım 3okul hepsi kars sizin olsun ist![]()
hocam tercihleriniz nereler??? paylaşır mısınız???
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!