"Sadece İstanbul" dİyenler,buraya...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shekerrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
ziya,zayi nerelerdesiniz?
selam arkadaşlar tercihkeriniz hayırlı olsun:)

son gün tercihte ama kimsecikler yok. ben yüksek puanlı arkadaşların tercihlerini merak ediyorum. ziya, zayix falan vardı.

nereleri yazıyor acaba onlar bilsek en azından bir öngörümüz olurdu:(

burası durulmuş biraz sanki...

BENİM PUANIM 54.600 BENİM TERCİHlerim sancaktepe,kartal sultanbeyli başta olmak üzere silivri ve çatalca hariç heryeri yazdım bakalım herşeyin hayırlısı

26 ya hayır dedim bu arada

ya arkadaşlar sizi üzmek istemem ama ben branş sıralamasına kimlik numaramı vererek girdim ve onlar otomatikman puanımı atanamayanlar içinde sıraya yerleştirdiler ve bir sürü 60 lar vardı. ben 54.600 ile 34. sıradaydım bir de bu siteye girmeyenleride düşünürsek işimiz zor gibi (dua edelimde bu 60 ların çoğu istanbul dışı olsun) ama yine de pek ümitli diilim

ya arkadaşlar sizi üzmek istemem ama ben branş sıralamasına kimlik numaramı vererek girdim ve onlar otomatikman puanımı atanamayanlar içinde sıraya yerleştirdiler ve bir sürü 60 lar vardı. ben 54.600 ile 34. sıradaydım bir de bu siteye girmeyenleride düşünürsek işimiz zor gibi (dua edelimde bu 60 ların çoğu istanbul dışı olsun) ama yine de pek ümitli diilim

nerde onaylattın,hangi şubede?

sümeyra hocam yanlış anladınız tc ile branş sıralaması girilen siteden bahsediyor yay hocam.. ben de o sitede 36. sıradayım (53.698)

sümeyra hocam yanlış anladınız tc ile branş sıralaması girilen siteden bahsediyor yay hocam.. ben de o sitede 36. sıradayım (53.698)

ositeyi nasıl buluruz bende bakmak istiyorum adı ne tam olarak??

2009 kpss branssıralaması tahmini diye google dan girdim ben

ben ümraniyede onaylattım ama en yüksek kim ya da ne kadar başvuru oldu ümraniyeye bilmiyorum

arkadaşlar bn de Fatihte onaylattım. Memur bana ekranı gösterdi puanlar hep 42,48 civarı...bnm puanım 53,954 buna rağmen iki kişi yüksekti bnden onlar da 56,55 flndı...Bn üçüncü sıradaydım yani...yarını merakla bekliorum.bu gece lütfen birbirimiz için dua edelim. Tüm İslam aleminin Mübarek Miraç Kandili mübarek olsun...

arkadaşlar bn de Fatihte onaylattım. Memur bana ekranı gösterdi puanlar hep 42,48 civarı...bnm puanım 53,954 buna rağmen iki kişi yüksekti bnden onlar da 56,55 flndı...Bn üçüncü sıradaydım yani...yarını merakla bekliorum.bu gece lütfen birbirimiz için dua edelim. Tüm İslam aleminin Mübarek Miraç Kandili mübarek olsun...
shekerr bu çok iyi bir haber,bu arada koassa nerelerdesin?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri